torsdag 21. mars 2013

Definitivt verdt et oppslag....


Dette fant jeg på vg nett i dag:
For en oppsiktsvekkende nyhet; Komiker Tusvik tar en liten pause i forbindelse med at hun skal føde et lite menneske og deretter kanskje lide av søvnløshet, ammetåke, såre bryster og mer til. 

Okey.....

Hun skal dessuten føde i et badekar.

Men hva med den andre dama på bildet......skal hun føde i et badekar også? For det er vel ikke Tusviks partner? Nei, så vidt jeg veit så har Sigrid mannlig kjæreste. Er det jordmora, kanskje? 

Nei, det er hun som skal vikariere for Tusvik på Torsdag Kveld Fra Nydalen.... - Det var kanskje det som var nyhetssaken her, vg?

Ikke så lett å sortere all informasjon og velge hva man skal fokusere på, nei. 


Elisabeth 


PS. Vikaren heter Linda Mahala og er 33 år. Det er alt vi får vite av artikkelen. 

17 kommentarer:

 1. Denne gladsaken hadde jeg ikke fått med meg. Takk for at du deler. Tar hun pause kun når hun føder i det badekaret, eller blir pausa lenger enn som så?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, så informativ er ikke den artikkelen....

   Slett
 2. Jeg prøvde å føde i et badekar, med det ble ingen VG-sak. Kanskje like greit det. De orda som kom fra meg etterhvert under den fødselen er ikke noe som bør trykkes. Mannen pleier å erte meg av og til ved å ule slik jeg gjorde under fødselen.
  Ellen :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha, han har noe på deg der, ja. Artig.

   Slett
 3. Hehe, tenkte kanskje de skulle opp i det badekaret begge to jeg, mens det var TV-pause.. siden de sto på bildet slik.

  SvarSlett
 4. haha - ja det var skikkelig interessant! Håper ønsket hennes blir oppfylt da. Det er ikke alltid fødsler kan bestemmes på forhånd sier jeg bare. Noen føder jo i taxi f.eks. Der er det ikke badekar.

  SvarSlett
 5. Hm... Husker å ha født. Uten VG. Tenk at det går an?

  SvarSlett
 6. Takk for at du holder meg oppdatert på det viktige her i livet! Og takk til Tusvik for at hun tar pause fra skjermen slik at vi slipper å bli belemret med håndholdt og vanntett kamera.

  SvarSlett
 7. Nå vet ikke jeg hvem Tusvik er (har vært borte fra Norge altfor lenge), så jeg tenkte med en gang at det var dama hennes som var avbildet ved siden av henne. Og sånn umuddelbart etter å ha lest "tar pause, skal føde i badekar" så jeg for meg at hun bare skulle hjem på badet en liten tur liksom. Så tusen takk for oppklaring! Er forøvrig helt enig med deg :-)

  SvarSlett
 8. Det hørtes iallefall ut som om hun hadde tenkt en kort pause! Tenker virkeligheten går opp med et brak når hun har født... Så får vi sikkert høre om fødsel, amming, nattevåk, bæsjebleier AN MASS om et lite år! For jeg tenker hun forstår at pausen må vare såpass;) Og da vil hun sikkert, høylydt og med store bokstaver, fortelle hele verdens uvitende om virkeligheten. VG må bare fylle opp med trykksverte!

  SvarSlett
 9. Takk for at du deler. En viktig sak vi burde ta et øyeblikk og tenke litt over.
  Føde i badekar...pause fra skjermen...ny vikar...

  SvarSlett
 10. Det er jammen ikke lett å få med seg alle viktige nyhetssaker azza! Denne har jeg gått glipp av. Iiiiiik!!!

  SvarSlett
 11. Jeg liker veldig godt bildet- meget god illustrasjon til saken. Hurra for god journalistikk :)

  SvarSlett
 12. Sukk! Journalistikk...

  SvarSlett
 13. Nå kommer snart trenden med å føde i badekar..

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...