Jeg lot meg lokke inn til oppskriften via linken under overskriften.
Men hallo, for en skuffelse! Den ville ingrediensen viste seg å være....sitron! Litt sitron, faktisk.
Ok, skikkelig gææærn, assa. Surt. (tok du den?)
For det kan vel ikke være designet på glasuren som er så vilt? Pastellfarger med snirkler?
Her er det noe jeg ikke forstår. Har ord bytta mening igjen nå da? (link).
Men kjeksene er sikker gode de altså. Du finner oppskriften her (link).
Elisabeth, adjektiv-politi
Hehe, helt vilt! :-D
SvarSlettHaha! Hadde eg laga noko slikt, ville nok alle tenkt at no var eg blitt heilt vill.....
SvarSlettJa, ikke skjønner jeg hva som skulle være vilt med den glasuren. Sitron har jo vært brukt i glasur i mange generasjoner før oss :-)
SvarSlettJeg spekulerte på det samme og forsto ingenting da jeg så på oppskrifta... Mulig vi er helt crazy vi andre, som ikke syns dette var spesielt villt;)
SvarSlettDessuten, hadde jeg brukt sitron ville jeg lagd gul melisgasur. Slik at det ikke ble kollisjon mellom syns- og smakssans;) Kanskje det var det som var saken? At man ble vill i blikket når synet trodde det var jordbær og blåbærsmak, og så smakte det SITRON! Ojamei...
Ha ha ha, ja det var sånn det var kanskje.
SlettJa, noen mennesker er skikkelig sprø. Tenk sitron!!!!! WOW! *ler*
SvarSlettJa, det var jo creisi saker! Hva karakteriseres hasjbrownies som da? Hoho ;-)
SvarSlettOg apropo misforståtte ord, så morer jeg meg alltid grenseløst hver gang folk forteller om den gangen de ble forulykket.
Vill glasur...ja da får jeg helt andre tanker i hodet. Fysjameg! Kanskje hun har brukt litt herrekesam i glasuren, men har tilfeldigvis glemt å nevne det. Nei fysjameg!
SvarSlettCrazy banana!
SvarSlett