lørdag 22. februar 2014

Liebster award - Elisabeth svarer

For noen år sida florerte det av awarder i bloggverdenen, i alle fall i min del av den verdenen. Det gikk sport i å dele ut koz og klemz, ros og lovord, nuss og suss. Nå har vel Instagram overtatt som arena for utfordringer? Jeg er like dårlig på å ta de utfordringene der...

Nå er det lenge siden sist jeg har svart på en lang liste mer eller mindre interessante spørsmål om meg selv, så nå når jeg har fått en "Liebster award" fra Avdeling Holt, skal jeg nok klare å svare, ja.Tysk? Det kan jeg ikke, men det er et hjerte der så jeg tolker det positivt. Eller handler det om organdonasjon?Ok, her er spørsmålene, besvart etter beste evne.

1. Hvorfor blogger du?

Fordi jeg har så utrolig mye vettugt på hjertet, og det ville vært særs egoistisk om jeg ikke dele det med folket....


2. Du skal på en øde øy, hva tar du med deg?

For det første ville jeg aldri funnet på å dra til en øde øy, om det med en øde øy menes et sted uten wifi, eller i det minste 3G-dekning, men ok jeg kunne tatt med med Øystein Sunde så kunne vi sittet og jodla litt sammen. Eller kanskje jeg burde tatt med meg Knut Nærum? Da kunne vi utveksla tørre vitser.


3. Hva drømte du om å bli da du var barn?

Operasanger! Det så så fint ut å bukke og bukke mens folk jubla og kasta roser til deg. Så jeg begynte å øve for å bli operasanger. Øve på å ta imot applaus.


Elisabeth som operasanger illustrert av Surresilje4. Om du hadde ubegrenset makt en dag og kunne endre noe, hva ville du endre?

Det måtte bli at jeg slapp å dra til den øde øya i spørsmål 2.


5. Hvilke opplevelser skilte seg positivt ut i 2013?

Da jeg sang (dog ikke opera) for et publikum og fikk applaus (dog ikke roser). Det var i det minste én opplevelse. Og den var positiv.


6. Hva skal bli annerledes for deg i 2014?

I det minste at jeg skal mestre kunsten å lage brun saus.


7. Hva liker du best ved deg selv?

Oj, er det bare lov å velge én ting assa? Ok, da er det at jeg er lite sjølhøytidelig og evner å le av meg selv.


8. Hvordan ville vennene dine beskrive deg?

Ja det trenger jeg ikke spekulere i. Jeg har tross alt noen vekttall fra NMH, jeg har selvfølgelig fortatt en kvalitativ markedsundersøkelse.  Ord som kreativ, upretensiøs, morsom, smart og snill går igjen hos respondentene. Jeg forstår det om du nå mistenker at jeg har funnet på det der selv, men det er faktisk helt sant. Vi markedsførere lyver aldri.


9. Hva er din beste side?

I tillegg til å få venner til å si fine ting om meg? Se svaret på spørsmål 7.


10. Hvordan ser en drømmedag ut?

Vel, den må i det minste inneholde mye humor og latter. Humor og latter delt med venner som ler av det samme som meg. Og god mat. Og sofaligging. Der er jeg god.


Sånn, da var det besvart. Kanskje ikke som forventa, men det er så slitsom å leve opp til andres forventninger. Da kan man bli sånn flink-pike-syk, har jeg hørt. Farlige greier.
Det forventes kanskje også at man skal sende denne awarden og utfordringa videre, men der svikter jeg også. Må holde meg frisk. Ingen vits å bli liggende syk på sofaen nå som OL straks er over. Veldig bortkasta. Ja, jeg hopper over det.

God helg!


Elisabeth

3 kommentarer:

  1. Godt svart, og veldig deg. Sånt liker vi :)

    SvarSlett
  2. Grattis med award. Jeg merker at jeg faktisk kjenner deg ganske godt:)

    SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...