fredag 17. juli 2015

Ferie, penger og småpenger

Retur fra ferie. En ferie som skulle være et rimelig alternativ, men som slettes ikke ble det siden man brukte uhorvelig mye penger på mat og drikke. Ikke fordi to store og ett litt mindre menneske spiser så sabla mye, men fordi man besøkte et høykostland. Billig reise, dyr mat.




Bil parkert på Gardermoen. Når den reduserte feriehjernen for én gangs skyld husker hvilket felt man har satt fra seg bilen på og klarer å komme seg av shuttle-bussen på riktig sted, så er det bare litt irriterende at man ikke finner den parkeringslappen man trenger for å få betalt for bilens opphold.

Det er bare en smule irriterende at man må betale 60 kroner ekstra i gebyr for mista parkeringslapp.

60 kroner er for småpenger å regne i feriesammenheng. Virkelig smått. I en annen sammenheng hadde de 60 kronene gitt grobunn for irritasjon og anklager, men ikke nå. Det er sommer, det er ferie. Stemninga er en annen. Man er bare glad for å kunne reise hjem med bilen.


Elisabeth, i feriemodus



2 kommentarer:

  1. Det der med penger er rart! Noen ganger irriterer man seg for at man må betale 1,- krone for en bærepose, mens man glatt betaler 250,- kroner for overvekt på en koffert... ;)

    SvarSlett
  2. haha - ja pengene skal rullere :)

    SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...