mandag 15. november 2010

Intimt på bussen

Sprengfull buss på vei hjem og kjerringa Elisabeth trykker seg ned ved siden av en brunkremdekket ungdom, snakkende i telefonen, som litt snurt måtte fjerne veska si, som hun inntil da trodde kunne okkupere det siste ledige setet på bussen. Men nei, der ville jeg sitte - ærlig talt. Veska kan du fint ha på fanget, snuppa.

.....ja, men hun nekter å betale tilbake.....det er en prinsippsak for meg...ingen andre lærer henne.....

Jeg blir ufrivillig lytter til Brunkremens telefonsamtale.

....da kommer Anders og jeg og henter den sofaen........bare å ha et pynteteppe over den flekken.......bla bla bla.

Jeg hører om sofaer, venninner som låner penger av alle vennene uten å betale tilbake, bursdagsønsker, pengeprat med mer i rundt 12 minutter.

Til slutt legger Brunkremen på, men stillheten varer i cirka fire sekunder før hun har ringt opp til det som tydeligvis er kjæresten.

Hei.....jeg er på bussen.....er hos deg om fem minutter......snakka med mamma, hun spurte......ja, da kan vi se en film.....bla bla bla.

Og så kommer det (etter å ha vært konstant i telefonen i over et kvarter) -Du, jeg legger på nå, jeg liker ikke å snakke i telefonen på bussen.

!

Å, du kunne lurt meg.....

Elisabeth

PS. Så utrolig morsomt at så mange har slengt seg med i lotteriet mitt allerede, jeg blir så glaaaaaaad.
Opprinnelig opphav ukjent, lånt fra verdensveven

13 kommentarer:

 1. He he he he dør nesten av latter her....brumkremens samtale var morro he he hhe he..
  TAKK FOR DU DELTE DEN HISTORIEN ha ha ha ha ha

  SvarSlett
 2. Satt på bussen eg også her for litt sida, og lytta på diverse samtaler, høyrde ingen som eg fann noko bloggmateriale i...Sjølv om det var det som var hensikta med lyttinga :)

  SvarSlett
 3. Hehehe.. Kan fange opp mye rart på bussen :D

  SvarSlett
 4. Veldig bra, Elisabeth :-)
  Det kan tidvis være ubehagelig å være ufrivillig lytter til andres telefonsamtaler. Men, nå skjønner jeg at de EGENTLIG ikke ønsker å snakke slik.... Ha en fin kveld da!

  SvarSlett
 5. hehe... fint man en gang selv har vært ung, for selv om det ikke fantes mobiler for alle da husker jeg godt dama på sete bak meg og venninda mi som lurte på om vi ikke kunne "være så vennlige" å prate om noe annet i 5 minutter å hun slapp å høre om "alle" erobringene våre....

  SvarSlett
 6. Ja, det er vist ymse historier man får høre ufrivillig på bussen og andre plasser. Jeg ble vitne til en 16 år gammel høygravid jente som sto og skjente og las over hvor lite hun hadde lyst på det barnet... GRØSS sier bare jeg.... var så vidt jeg klarte å holde munn.

  SvarSlett
 7. Hehe, helt herlig.
  Godt man er ferdig med den perioden merker jeg:-)
  Ha en flotters kveld!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 8. Jeg lytter hemningsløst på fremmede menneskers private samtaler! Når de ønsker å dele, må man vel bare motta? ;o)

  SvarSlett
 9. He he, man kan høre og lære mye om sine medmennesker når man kjører buss. Eller når man hører dem på telefonen egentlig over alt. For det finnes jo nok av dem som skravler hele tida uten tanke på at vi rundt faktsik hører alt.

  SvarSlett
 10. Jeg blir litt smågal av mennesker som snakker på bussen, kun for å slå ihjel tida! Og du har lotteri! Fantabulous :) jeg skal melde meg på under her. Det blir den 4. og siste kommentaren min for denne uka..... Jadda: jeg har planer om å komme sterkt tilbake når eksamen min er overstått. Sånn etter 15. desember en gang......

  SvarSlett
 11. Hei, takk for hyggelig hilsen. Utrolig hva brunkremberter snakker om.....hahaha....klem Siv

  SvarSlett
 12. Det hender seg at man får vite mer enn man strengt tatt har lyst til å vite når man reiser kollektivt :-D Hun skulle bare visst at hun ble tema for blogginnlegget ditt hun ;-)

  Ha det godt og klem fra Siv

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...