lørdag 27. november 2010

Menn med kosmetikksans - eller ikke..

To tidligere innlegg på denne bloggen har omhandlet neglelakk. Nærmere bestemt Chanel 505 og 509. Ja, dette er en hud-hår-kropp-blogg, det har du vel merka?

Vel, spesielt en mann noterte seg det første neglelakkinnlegget. Du kan oppfriske minnet ved å lese siste del av innlegget "Trendy lilla og tips for menn". Jupp, medblogger Pia sin kjære gjorde inntrykk på sin svigerinne ved å gi henne komplimenter for hennes Chanel 505-lakkerte negler.


Chanel 505

Og samme mann hadde fått vann på mølla og ville gjøre ytterligere inntrykk for her en kveld tikket det inn en sms fra et ukjent nummer til min mobil:

Hei Elisabeth, er på flyplassen i Warsawa. Husker ikke nummeret på denne fantastiske neglelakken som du har skrevet om. Kunne du sendt meg innkjøpsdata? Hilsen Pia-mannen.

Jeg måtte jo hjelpe den arme mann i en sone av tax free'n han antagelig sjelden beveger seg i.

Så jeg svarte med en lengre melding med informasjon om sommerens slager Chanel 505, høstens trendy lilla 509 og en tilleggsopplysning om at jeg synes den duse 503 er et flott alternativ.

Det ble tydeligvis too much for mannen med de gode intensjonene for straks tikket følgende melding inn:

Dette ble veldig vanskelig. Jeg skal spisse spørsmålet. Hvilken farge (entall) er det en mann burde finne? Opsjoner vil nok bare forvirre slike som meg.

Men halloooo, det kommer jo helt an på! Det går jo ikke an å svare på det i korthet, sånn med et tresifra tall. Ja, jeg klarte i alle fall ikke fatte meg i korthet og sende på nytt informasjon om de herlige neglelakkene: Gå for Chanel 505. Men du finner den kanskje ikke og da kan det være kjekt å vite om 509. Ikke let selv, huk tak i et kvinnemenneske som hjelper deg.  Og så avslutta jeg med et oppmuntrende Lykke til og så for meg den svette mannen mellom kosmetikkhyllene.

Etter denne innsatsen og kjøpshjelpen fra min sine, regna jeg med at saken var i boks. Derfor ble jeg overraska over nok en melding:

Hei, takk for hjelpen. Men jeg likte denne fargen jeg, og det mente den søte polske damen også.
Med medfølgende bilde:


Ikke Chanel 505

Ja, kan tenke meg den polske skreppa likte og anbefalte den fargen, ja. Hvorfor spørre meg om hjelp om du skal stole på deg selv, du uerfarne mann.

Og jeg sendte en medfølende tanke til mottakeren, altså Pia (ja, jeg bare antok fruen var mottaker, men jeg kjenner jo ikke mannen hennes særlig godt og visste jo ikke hva slags interesser han muligens har..).  Der hjemme venta den slitne fruen med barnespy på klærne og ringer under øynene etter alt for lite søvn og jeg var skeptisk til om korallrød neglelakk var det hun ønska seg når mannen endelig returnerte til hjemmets lune rede etter flere dagers jobbreise. Ja, jeg var skeptisk.

Men Pia-mannen har selvfølgelig humor og den siste meldinga viste seg å være en bløff. For neste dag fikk jeg melding fra lakk-mottakeren som hadde blitt veldig glad for sin Chanel 505 - den riktige fargen, med andre ord.

Siste stikk til Pia-mannen.

Men, du, neste kosmetikkleksjon skal omhandle mascara. Allerede til uka begynner leksjon 1 hvor vi tar for oss forskjellen på vannfast og ikke-vannfast mascara. Ok?

Elisabeth, online kjøpshjelper

19 kommentarer:

 1. Haha, FANTASTISK innlegg!! Dette kommer jeg til å le lenge av!
  Det beviser jo kanksje at vi ikke bør undervurdere det annet kjønn, føler meg igrunnen ganske "skyldig" her nå;-)

  Ha en fortsatt strålende lørdagskveld!

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 2. PS: Her må jeg selvsagt stay tuned, legger meg til med det samme:-)

  SvarSlett
 3. Holdt på å le meg ihjel da han viste meg den siste meldinga han hadde sendt deg... Kan tenke meg at du ble litt oppgitt;) Han hadde visst tenkt å ta bilde av noe turkist eller noe sånt, men da ante han at du ville skjønne at det var tull...

  SvarSlett
 4. He he, Pia, siden jeg i grunnen ikke kjenner mannen din, var jeg veldig usikker på om han faktisk mente det eller bare tulla. Jeg ville jo tro det siste..

  SvarSlett
 5. Mohahhaha! For ein gjeng dokke er! :))

  SvarSlett
 6. Hoho. Hva den blogginga kan føre til! Herlig morsomt!

  SvarSlett
 7. Hehe, om min mann skulle kjøpe meg noe sånt (Gud forby!) hadde han nok valgt den verste fargen tenkelig..
  Er du like behjelpelig ang multiverktøy, feks?

  SvarSlett
 8. Multiverktøy?! Kjøpshjelptjenesten begrenser seg foreløpig til neglelakk....kanskje vi utvider til å gjelde mer sminke...?

  SvarSlett
 9. Fantastisk. Både jeg og underveis-mannen ler oss skakke :-)

  SvarSlett
 10. Jeg kjøpte 509 etter å ha lest innlegget ditt! Får mange komplimenter for den fargen. Er egentlig ikke en neglelakk dame, men ble overbevist etter å ha lest innlegget dit :-)
  Klem Igi

  SvarSlett
 11. Helt fantastisk! Ler høyt her, og mannen må også lese, skulle bare resirkulere litt først. Jeg likte godt den rosa jeg altså, he he he! Helt sant!

  SvarSlett
 12. hehehe... morro dame, morro mann... :)

  SvarSlett
 13. humrer meg langt inn i adventsnatta. . . .

  SvarSlett
 14. Hihi, du burde starte sånn instant-makeup-hjelp-tjeneste eller noe sånt, Elisabeth! Kan tenke meg du ble litt usikker da den siste meldinga tikket inn, ja.

  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 15. Ho ho! Takk for herlig historie!!! Fantastisk! :-)

  SvarSlett
 16. takk for latter - både til deg og pia-mannen. Humor er ikke mangelvare. Hærlig!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...