lørdag 2. april 2011

Rot i rekka - hvem ble nr. 200?

Først, takk til alle som kommenterte, dirigerte i rundkjøringer, kledde seg i gult, sang norske slagere og ikke minst lo i går. Helt ærlig var jeg veldig redd for at noen ikke skulle skjønne aprilspøken, men faktisk lenke osv. Heldigvis har jeg intelligente, oppegående lesere med humor. Jeg lover, jeg skal aldri aldri undervurdere dere igjen.

Og så til dagens tanker:

Tjo, jeg har passert 200 følgere! Jeg hadde planer om å feire det stort, å kanskje gi bort...ja, f.eks. 200 binderser eller noe til følger nr. 200. Ja, jeg er jo av den rause sorten.

Men hvem ble nr. 200?

Det er rot i rekke blant følgere. Jeg vet at Hildemiho var nr. 199 og fredag ettermiddag så jeg at jeg plutselig hadde fått i alt 200 flotte følgere, men Hildemiho sto fortsatt øverst på lista i høyremargen....hm..Og senere samme dag hadde Caroline lagt seg til som følger nr. 201.

Velkommen skal dere være, alle dere som har lagt dere til som følgere av Innerst i veien de siste par ukene! Stas, stas, stas!

Men altså, hvem var da nr. 200 blank?

Tidligere (som i kanskje for ett år sida, ikke så greit å følge med når man har bikka førti, barndommen står klart for en, mens man glemmer dagsen gjøremål) sto det nederst i følgerprofilene "XX joined Innerst i veien og dato", men ikke nå lenger og da blir det rot i rekkene altså. De som ikke har profilbilde danner liksom baktroppen, helt ufortjent selvsagt, i følgegjengen. Det er ikke noe jeg har bestemt, det er ikke en bevisst, rasistisk forskjellsbehandling fra min side, bare så det er sagt. Tidligere så kunne jo nye følgere, de uten bilde, gjemme seg baki der, men ble avslørt av "joined og dato "-teksten.

Men nå....hva skjer?

Så velkommen nr. 200, hvem du enn er som la deg til i løpet av fredagen, mener ikke å være uhøflig ved å ikke gjøre ekstra stas på deg.

Så da beholder jeg vel de 200 bindersene selv da.......fant bare en ussel en uansett.

Elisabeth

21 kommentarer:

 1. Ikke alltid like enkelt å henge med i denne bloggjungelen ;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 200, det er jo helt fantastisk!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med de 200 + ! så stas:-)

  SvarSlett
 4. Stas med over 200 følgere! Grattis!

  SvarSlett
 5. Jeg tror faktisk det var meg...Men siden den blide og evig vinkende bunaddamen nekter å legge seg inn som profilbilde havner jeg som en anonym sopp nederst i hjørnet...

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Synd med dei bindersene! Eg trur eg har nokre, hvis du plutselig skulle trenge 200 stk likevel?

  SvarSlett
 7. Skuffet. Alt det strevet for ingenting!?
  Takk Elisabeth! og god lørdag;o) (not!)

  SvarSlett
 8. Fru Storlien, så at du lå først, altså sist av de uten profilbilde, men trodde ærlig talt du hadde lagt deg til som følger for lenge sida HA HA HA, Men du venta vel på å få bli nr. 200 for du forsto vel at det vanka noe stas, som f.eks 200 binders, til den heldige?

  SvarSlett
 9. Det ble vel en ansiktsløs som ble nr 200.
  Gratulerer! Du fortjener virkelig den bindersen selv
  :)

  SvarSlett
 10. Og hallo, jammen meg har det dukka opp to nye følgere i morgentimene, hurra! Tenker det var binders som frista :-)

  SvarSlett
 11. Jepp! jeg har ligget og lurt i cyberbuskene, ventet og ventet. Og nå så jeg mitt snitt til å snike meg inn, med binderser i blikket.

  SvarSlett
 12. hihi,humor er toppers:)
  Ha en super fin helg
  Klemmer
  PS:Kan sende deg 200 binders, haha

  SvarSlett
 13. Grattis med 204 følgere no kl 13.30! :)

  SvarSlett
 14. Gratulerer! Jeg var allerede med så jeg......lite strategisk...søren, kunne trengt noen binders

  Men ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 15. Jeg gikk ut fra at det var aprilspøk.

  SvarSlett
 16. Gratulerer med så mange følgere :-)

  Ha en fortsatt fin helg - klem Siv

  SvarSlett
 17. Jeg hadde seriøst tenkt å spasere bort til rundkjøringa, ta med kamerastativ og fotografere meg selv. Tenkte det kunne bli et artig innlegg. Spesielt siden russen hvert år camper i rundkjøringa og finner på all slags kødd. Kanskje det ikke hadde vært så spesielt lenger det, hvis ei kjerring på 45 kødder i rundkjøringa.
  Men det ble ikke noe av. Skylder på den hersens dressjakka jeg holder på med som tar innmari mye tid. Håper å bli ferdig med den i morra.
  Grattis med nr. 200. Jeg nærmer meg jeg også, men det står på stedet hvil på 193 eller noe. Kanskje jeg må kaste meg ut i en ny gibort? Kan ikke la deg passere meg sånn uten videre...
  Ellen :D

  SvarSlett
 18. Kul ändå! Tänkte på dig idag, då jag var på Metro...

  SvarSlett
 19. Tror kanskje det var meg som ble nr 200.. er fast leser av bloggen din, å her om dagen så jeg at du hadde 199 følgere. Syntes 200 var ett mye finere tall så jeg la meg til som følger :)
  Men du må bare beholde bindersen din altså ;))
  Mvh Nina
  ninasjoevold@gmail.com

  SvarSlett
 20. Du store min, 200 folgere! Vel, jeg ser du har 204 na, sa du kan jo spare opp bindersene til du nar 300! Med fire nye per dag sa er du jo oppe i 300 innen utgangen av april! Begynn a spar!

  ;-)

  Grattis, forresten!
  klem Mette

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...