mandag 9. mai 2011

Hotellsouvenirer

Denne 1,5 seters stolen på Gothia Hotel i Göteborg skulle jeg gjerne tatt med meg hjem. Ikke fordi den var så lekker å se på eller ville stå så bra til stuegardinene hjemme.


1,5 seters komfort

Nei, den var bare rett og slett veldig god å sitte i for en som er allergisk mentalt mot å sitt rett opp og ned i en stol.

En pute i ryggen, på skrå, med beina over armlenet. Akkurat passe for en på 167 centimeter, sånn cirka.

Uklart bilde av et godt kjøp


Hva som ligger i stolen? Jo, stoff. Et par timers frislepp på byen og så er det eneste jeg klarer å shoppe noen meter stoff! Ingen sko, ingen vesker, ingen klesplagg. Nei, kun stoff! Syk, syk, syk!

Det rosamønstrede er et sengesett fra Åhlens, halv pris på halv pris. Sånt liker man. Over fire meter stoff for 75 kroner, det blir under 18 kroner meteren det. Et kupp!

Stoffet fant jeg plass til i kofferten, men stolen var det klin umulig å få nedi.....så jeg måtte nøye meg med et par såpestykker fra hotellet.

Jada, jeg tar med meg ting. Kanskje er jeg gjerrig, kanskje synes jeg at det er veldig praktisk på senere reiser å ha små såpestykker og sjampoflasker, kanskje synes jeg det rettferdiggjør romprisen?

Tar du med deg souvenirer fra hotellrom?

Elisabeth

.

20 kommentarer:

 1. fine stoffer, Elisabeth:) Skjønner utfordringen med å stappe sofaen/stolen ned i kofferten:)Tar alltid med meg stæsj fra hotellbad jeg:) Selvfølgelig, praktisk i toalettmappa på tur, selv om det aldri blir brukt;)
  Har man stoffdilla, fører det slike sykdommer med;) Helt naturlig...
  Trine:)

  SvarSlett
 2. Fine stoffer du har kjøpt. Salg er best! Ha en fin dag, klem fra Kine :-)

  SvarSlett
 3. Ja,klart jeg gjør! dopapir, håndklær, dokost...
  you name it!

  SvarSlett
 4. fin fine stoffer! og jeg tok med meg shampoo og balsam fra hotellet i københavn jeg.....hihi det skulle da bare mangle!

  SvarSlett
 5. Tek alltid med dusjhetter - dei er så fine til å heve deig under.

  SvarSlett
 6. Herlige stoffer! Du får skaffe deg en slik bag som Mary Poppins hadde, hun fikk plass til alt!

  SvarSlett
 7. Dusjhetter her også - samme formål som Miranne.

  SvarSlett
 8. hi hi den men dusjhettene var ny for meg! Jeg har prestert å dra med meg håndkle hjem en gang, som en liten souvenir, til min kjæres forargelse; "vi har da råd til å kjøpe egne håndklær!!" Kan være jeg tar med meg shampoo etc hjem, men da må de likte usedvanlig godt :)

  SvarSlett
 9. Jeg tar med shampoo etc. I disse tider hvor alt man skal reise med pa fly ma vaere i slike sma forpakninger sa er de gull verdt... ;-) Dessuten, veldig kjekt a ha i reserve i fall du gar tom for shampoo hjemme...!

  nydelige stoffer, btw!
  klem mette

  SvarSlett
 10. Dusjhette til brødbakst! Utrolig hva en kan lære via blogginga. ☺

  SvarSlett
 11. Så fine stoff!!
  Ja nå er du blitt hekta på stoff, da er det det eneste man kjøper, ha ha ha.

  SvarSlett
 12. Hei! Det ligger en award og venter på deg hos meg. -Fordi du fortjener det!
  (- peskesjålevåbia..):o)

  SvarSlett
 13. Jeg tar alltid med meg hotellromsaker hjem. En gang var det til og med flere kremer, badesalt, badeolje å ta med hjem. Da var jeg henrykt da.
  Ellen :D

  SvarSlett
 14. Jeg tenker også at når man betaler såpass mye for et hotellrom, får man jammen ta for seg!
  Men...jeg er sørgelig lite på hotell.

  SvarSlett
 15. Jeg tar også med dusjhetter, men bruker de mer til seanser med ansiktsmaske enn til heving av brød...Og så tar jeg med shampoo og balsam hvis de lukter godt, fordi jeg tror det er nyttig å ha med på reise. problemet er at jeg reiser ganske sjelden og at jeg gjerne er på steder med shampoo når jeg først reiser. Sist uke rensket jeg toalettmappa for prøver og hotellpakninger, og fikk plutselig en mye lettere mappe der glidelåsen gikk igjen så lett som bare det.

  SvarSlett
 16. Kan lett forestille meg at den stolen er perfekt til oss på rundt 165!
  Småsåpe og små shampoflasker er praktisk å ha med på andre turar og overnattinger. Dusjhettene må eg visst begynne å ta med:))

  SvarSlett
 17. Fryktelig kjipt at det er så mange hoteller som har sluttet med sånne småflasker med shampo/balsam/såpe. Nå henger det jo en stor boks, fastskrudd i veggen! Må ha skrujern med neste gang... (?)
  Men du, jeg har løsningen på problemet ditt med å få stolen ned i kofferten! Ta en titt på mitt lånte bilde her: http://puslespillbrikker.blogspot.com/2011/03/pakkesel-sa-du.html
  Skulle være nok plass der, eller? I tillegg er den jo faktisk orange!

  SvarSlett
 18. Fine stoffer du fant!
  Tar med de små shampo og balsamflaskene, klart det...de er jo ment til å brukes i håret mitt.

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 19. Så søte de stoffene var!

  Er det fortsatt hoteller som har sånne småsåper..? Ikke at jeg er så mye på hotell, men de jeg har vært på at bare sånne svære bokser på veggen. Vanskelig å få de med seg ;)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...