onsdag 25. mai 2011

Tips for trøst og oppmuntring

Er du litt nedfor og trenger en oppmuntring?

Her skal du få et supert tips.

1. Logg deg inn på ebay og gjør et godt kjøp.

Et tips her kan være å smelle inn et skambud på en gjenstand hvor budrunden straks utløper og hvor ingen ennå har lagt inne noe bud. Slik kan du for eksempel bli den heldige eier av 6 yards med pent bånd til 1 dollar og 30 cent, inkludert frakt.

2. Bli veldig fornøyd!

Men det stopper selvfølgelig ikke der. Følg oppskriften videre for ytterligere lykkerus.

3. Betal raskt for varen (paypal er tingen) og oppfør deg høflig. (Glem at du et ørlite sekund hadde dårlig samvittighet overfor den kremmeren i Shanghai som vil betale mer i porto for å sende deg varen enn varen faktisk er verdt).

4. Vent på varen og gled deg fortsatt over varpet du har gjort. Med andre ord, en langvarig godfølelse.

5. Motta vare og føl gleden spre seg i hele kroppen over  hvor dyktig du var som gjorde dette varpet. (Glem kremmeren i Shanghai, sa jeg).

6. Her kommer det, selve toppen av lykke og muligheter for skryt og ros - i skriftlig form - som du kan kose deg med omatt og omatt: Kremmeren i Shanghai registrerer tilbakemelding på deg i ebay. Som du kan kooooose deg med.

Alle vil vi jo gjerne høre at man er a fantastic ebayer, valued customer, highly recommended, best buyer samt både A+ og 5 stars.


Og dette gjøres selvfølgelig også så alle kremmerne rundt om i verden kan sjekke hvor god en kunde du er. Så alle tenker: Å, denne kunden vil jeg også selge til! Ja, for kremmerne er også ute etter godfølelsen antar jeg. De er jo bare mennesker de også vel?

Og da blir du tilbudt flere flotte gjenstander du kan handle og være i lykkerus over.Til og med et diplom for flink kunde kan du få.
 Ja, jeg er en stjerne, har jeg ikke alltid sagt det...

Ser du, en nydelig ordning det der, en god sirkel!


Og husk, tilbakemeldingene på ebay blir liggende der. Har du en litt lei dag, sjefen er idiot, skittentøyshaugen er et hode høyere enn deg, barna er sure og ikke vil gjøre lekser, ha på seg sokker, spise maten sin eller noen av alle de andre triksene barn bruker for å irritere sine foreldre, mannen ikke har skjønt at han burde gi sin hustru fotmassasje....ja, en ordentlig drittdag. Da, da vettu, da logger du deg inn på ebay og leser de gode ordene om igjen og om igjen. Priceless - eh nesten...

Elisabeth, ebay-kvinne

22 kommentarer:

 1. hi hi hi you rock my world med dine fantatiske innlegg! go ebay woman!

  SvarSlett
 2. Hmmm...
  Kanskje på tide å besøke ebay, ser jeg.

  SvarSlett
 3. He he, jeg trur jeg ville blitt gladere for supre kommentarer på bloggen....Men fint at du tar det positive til deg. Du er sikkert en glimrende kunde. Klemz.

  SvarSlett
 4. Og det var meg, ja. P

  SvarSlett
 5. Ebay har jeg aldri skjønt. Jeg er en relativt internettsavvy kvinne (en heter kvinne når en er snart 29 sant?), men det der med ebay har jeg ikke peilig på.

  Paypal har heller aldri vært brukt... er det sånn at blogglandia anbefaler slikt? Er det trygt? Vanskelig?

  Opplys me gjerne! ;)

  SvarSlett
 6. Hehehe! Du er superflink til mykje du Elisabeth!!
  Ebay og Paypal...?? Eg skriv under på det Siven seier!!

  SvarSlett
 7. Så sant, så sant!
  Kathrine, også ebay-kvinne

  SvarSlett
 8. Siven og Shy B; Kanskje jeg skulle skrive en "Ebay for dummies"-innlegg? Jeg har raskt blitt en dreven kjøper.

  Elisabeth, som ikke en gang får kommentert sitt eget innlegg pålogga....Nå har det jammen meg vært nok trøbbel med blogger i det siste.

  SvarSlett
 9. Ja, gjør gjerne det. Ikke at jeg egentlig trenger flere ting å bruke pengene mine på.... ;)

  SvarSlett
 10. Ok. Skal ta med disse gyldne tipsene neste gang jeg er nedfor!

  SvarSlett
 11. Var det det at du kalte meg en dummy du tenke på? - Det tenkte ikke jeg på.... ;)

  SvarSlett
 12. Helt først må jeg bare fortelle deg hvor underholdende bloggen din er. Superfestlig! Også holder du til på Nedre Romerike. Bra!

  Ser du har tenkt å dra på en hemmelig reise med mannen. Jeg kan fortelle deg hvordan Wroclaw var så kanskje den hemmelige turen går dit?!

  Så over til nettshopping. Det er det beste som finnes. Drikke et glass rødvin, gjøre herlige kupp hjemme i sofaen, drikke litt mer og gjøre enda flere store kupp:)

  SvarSlett
 13. Jeg har en crappy dag i dag, med dårlig form - og du har i hvert fall gitt meg en god latter med dette innlegget :o) Orker ikke handling når jeg er syk, men litt ebaying blir mulig med litt bedre form.

  SvarSlett
 14. Heldige du som er ebay'er! Eg kan/tør ikkje...

  SvarSlett
 15. jeg tror faktisk jeg er utestengt fra ebay. ved en feiltakelse selvsagt. ikke min feil. selvsagt.
  kan jeg bruke ditt navn, neste gang?

  SvarSlett
 16. Jeg handlet en gang på qxl og fikk slike fine kommentarer. OG de hadde omentrent samme virkning. Og så skulle jeg samle på diamanter eller noe slikt. Men så glemte jeg passordet, så nå er det ingen som får glede av de fine ordene :( Trist!

  Angående dette tullet med innlogging har jeg funnet mitt eget system; Bruker anonym, og trykker jeg mange nok ganger på "legg inn kommentar" så går den gjennom til slutt :)

  Kristin, stort og smått

  SvarSlett
 17. Så sånn er det på Ebay, jeg handler mest på Etsy jeg:) Får tilbakemedlinger fra kremmerne jeg også, men tror ikke andre kan lese dem:)
  trine:)

  SvarSlett
 18. Åååååå:D Ebay er helt fantastisk altså:D

  SvarSlett
 19. Hehe, ja ebay er himmelen altså!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...