lørdag 28. januar 2012

Lykke er.....


....å dele en frisk milkshake med en du er glad i.
Ha en flott dag!

ElisabethDette var nok et innlegg i Lises utfordring om å blogge i definerte kategorier. Jeg veit ikke hva jeg skal kalle det, men jeg har sett folk legge ut sånt som dette. Dog med lekrere bilder, jeg mestrer ikke helt fotograferingas kunst.  Kanskje vi kan kalle det hygge-blogging? De mest ekstreme og intetsigende kan vi kalle kos-og-klemz-blogging. 

23 kommentarer:

 1. Hehe :) Oida, kommer innlegget mitt under samme kategori tro? :) Men, du kunne jo fortalt hva som er inni den milkshaken da... Tror det er mer "riktig"... ;) hehe

  SvarSlett
 2. Ha,ha! No tenkte eg: ka i svarte som skjer med Elisabeth? Dette liknar ikkje hennar innlegg!

  SvarSlett
 3. He he, Ege Denne. Jeg kunne ha fortalt at Trollet og jeg testa ut den nye stavmikseren med å lage bringebærmilkshake. jeg kunne fortalt hvor irriterende lite den beholderen kunne romme og hvor irriterende mye vi sølte på benken. Men da hadde jeg veket fra den strenge malen for kategorien. Skal være minst mulig tekst. Du ser jeg har lagt til en "frisk" før milkshake, det var liksom så detaljert jeg tillot meg å være. :-)

  SvarSlett
 4. Koz og klemz-blogging! :D
  Jeg syns også det er lykke å dele milkshake med de jeg er mest glad i.

  Jeg er ingen koz og klemz-blogger selv. Jeg liker at bloggen min er en håndarbeidsblogg uten at det blir så mye annet "tomprat". Men det er nå jeg!

  PS Jeg er meget nysgjerrig på disse husmorpoengene. Hvor kan jeg få slike? ;)

  PPS Man kan få kule bilder av et vanlig kompaktkamera også. Still over til makro-innstilling (blomst), gå nært det du vil ha i fokus, trykk knappen nesten helt ned så den finner fokus, flytt så kameraet litt til siden mens du fortsatt holder inn knappen, fyr av. Kjekt å ha litt "dybde bakover" så ikke ta bilde direkte mot en vegg (da blir det i defokus). Og så er det mange fine innstillinger man kan gjøre på disse kameraene om man vil ha det i sort-hvitt eller sepia eller whatever.

  Oh well...
  God helg får du ha likevel! Og med milkshake blir den nok utmerket! :)

  SvarSlett
 5. Hei, innerst i veien!
  Dette har visst gått meg hus forbi, og jeg må visst sette meg ned å vurdere hvilken blogg-type jeg er, forstår jeg! "Litt av hvert" eller "bare fjas", ja det ble litt vanskelig! MÅ man være bare 1 ting? Allsidighet, er ikke det noe?

  God helg, og fortsett å fjase du, for det er derfor jeg kommer innom - for å lese dine morsomme innlegg! Fortsett bare å være DU!

  Klem Cathrine :-))

  SvarSlett
 6. Og den er selvsagt laget av heløkologiske bær, og dere sitter vel godt planta i armkroken på hverandre når dere drikker den antar jeg? Og du glemte ti hjerter i overskrifta! (Akkurat et hjerte hender det jeg slenger på INNIMELLOM også - en gang i kvartalet eller noe...)

  SvarSlett
 7. Hoho! Hærlig! Kunne fortvekk vært en av mine bloggposter dette....bare at jeg har en tendens til å slenge på en masse tekst i tillegg (man har alltid så mye å "si"). Jeg har vurdert å kategoriblogge, men får det lissom ikke helt til - igjen man har så mye å dele med folket, som ikke alltid kan puttes inn i EN kategori. Interessant eller ikke, ut skal det lissom (oæææææ! Der sniker det seg innom et lissom også!)Haha! Ja ja....Fortreffelig lørdag alle sammen!

  SvarSlett
 8. Syns det var et fint innlegg, jeg! Ble faktisk litt glad! God lørdag!

  SvarSlett
 9. Det så i alle fall veldig godt ut, og hørtes veldig koselig ut! :)

  SvarSlett
 10. Fnis - det er jo sånt jeg kommer med dette!!! Elisabeth, dah!
  ;o)
  Smakte'n godt, eller???

  SvarSlett
 11. Perfekt temablågging, det her beherska du med glans! Syns bildet var bra og ;)

  SvarSlett
 12. Fjaseblogging eller koz og klemz, er det egentlig veldig stor forskjell?

  SvarSlett
 13. Ja, det er virkelig lykke:)

  SvarSlett
 14. heheh hehehehe, nå fikk du mange til å lure her. Herlig! Men du har jo rett: det er lykke. :-)

  SvarSlett
 15. Så herlig at bloggeverden er så allsidig og noe for enhver smak.....

  SvarSlett
 16. Og hva med allergikerne da, har du ingen tanker for dem? Ja, og klem selvsagt.

  SvarSlett
 17. Kooozz og klemz deg med sjaiken.

  SvarSlett
 18. HIhi, så ihvertfall veldig god ut den shaken;-)

  Har delt opp fb-vennene mine i kategorier jeg også, og merker meg at noen alltid har perfekte dager, med perfekt tilbredt mat, og er perfekt antrukket og har perfekte barn som bare sier perfekte ting til hverandre... Jadda, supert lizzm!

  Frueklem!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...