torsdag 19. april 2012

I'm in.....

Oh yes, I'm in Manchester!Eller det er ikke helt sant, jeg er litt bortafor, i Oldham. Men jeg landa i Manchester.
Jeg får vel ikke sett så mye av omgivelsene. Jeg er på jobbreise inkludert fabrikkbesøk. Alle som har vært på skikkelige jobbreiser veit at man er heldig om man får sett mer enn kontor og hotell.
Fint at hotellet er så koselig da. Jeg er på Old Bell Inn, et skikkelig britisk sted med brunt interiør, skinnsalonger, knirkete gulv og kniplinger.
Det spøker sikkert på loftet og det er like før Chief Inspector Barnaby fra Midsomer dukker opp og løser en mordsak, tenker jeg.Miss Marple har hengt fra seg hatten mens hun inntar afternoon tea.
Men ingen i reisefølget huska å ta med seg adapter. Nå er vi fem personer med tilsammen ti mobiltelefoner og pc'er som må lades på tur med det ene adapteret vi fikk låne av hotellet....

Ja, ja, ut på tur og så videre.

Elisabeth

9 kommentarer:

 1. Hei!
  Typisk engelsk det der - veldig hyggelig! Miss Marple har vel ikke en adapter hun heller, men kanskje det er å få kjøpt rimelig? Jeg kjøpte meg det i London for et par år siden, og det kostet ikke mye. Just a tip to save some time for busy travellers! Kos deg på tur! Tur er tur!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 2. Hotellet ser idyllisk ut! Men de der spøkelsene på loftet er ikke noe for meg... Jeg var selv i London denne uken. Britannia er flotte greier!

  Et tips dersom du glemmer adapter. Det er ikke noe problem å jukse uten adapter! Da vi var på turné i England tidligere oppdaget vi at man kunne lirke inn et norsk støpsel i en engelsk stikkontakt, og vips virket den som bare det! Men man trenger noe man kan trykke inn i det tredje hullet i den engelske kontakten for å kunne åpne herligheten :) Feks den ene pluggen fra et annet norsk støpsel.

  Vet ikke hva elektrikere mener om akkurat dette, men det fungerte ihvertfall utmerket!

  SvarSlett
 3. Herlig hotell, greit at det er masse stemning og litt brunt:) Ser ut til å være morsomt med en adapter;) Kos deg., Elisabeth:)

  Trine:)

  SvarSlett
 4. Amatører på tur, altså? Kos deg !

  SvarSlett
 5. Glemte også adapter sist jeg var på jobbreise i England. Så da jeg uken etter skulle på jentetur til London pakket jeg med adapteren. Gjett hvor den er nå? På hotellet i London..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nettopp. Jeg var jo nylig i England (påska) og måtte skaffe et adapter da.....men tror du jeg huska at man trengte adapter to uker senere? Nope.

   Slett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...