lørdag 14. april 2012

Sees vi?

Møtes vi den 28. april?

Moro, moro at så mange vil komme på vårt uhøytidelige bloggtreff uten rød løper. Det er ikke for sent ennå å melde seg på, om du ikke har fått med deg denne begivenheten. Ja for en begivenhet må vi vel kalle det når man trommer sammen en gjeng lystige damer rundt god mat og underholdning?

Pia har prøvd å trekke folk ved å love at jeg skal spille på min grønne ukulele, som nå forresten er døpt Frosken av kolleger, muligens fordi den låter som en frosk.... Jeg tipper jeg kan dra flere folk ved å love at Pia spiller trommer. Hun er nemlig farlig nær denne herremannen når det gjelder traktering av stortromme, skarptromme, pauke og hva det heter alt det man slår på.


Skipp de første 40 sekundene med preik, etter det blir det bedre og bedre trommespill. 
Ok, vi kan i alle fall love at ingen biter, ingen vil deg vondt, alle er like spente, alle er like nysgjerrige og de aller aller fleste kjenner ingen andre.

Så vær litt tøff, du som teller på knappene/fingrene/frynsene, meld deg på. Jeg kan nærmest garantere at du ikke vil angre. Trines latter er utrolig smittsom og det skal ikke mye til før den dama deler raust av den latteren. Åshild har komponert en imponerende meny, her spares det ikke på godsakene. Pia har lovet snasne premier i et lukket lotteri kun for de tilstedeværende og jeg.....eh jeg....jeg skal....hm...noen forslag hva mitt bidrag kan være? Ok, jeg har et par vitser jeg kan dra om det blir nødvendig. Men jeg tipper snippen løsner og det blir heftig kakling sånn at slike nødløsninger neppe blir aktuelt.

Send en e-post til  trine@trineh.com og meld deg på!


Håper vi sees!


Åshild, Pia, Trine og Elisabeth ønsker deg velkommen.


PS. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal tolke at de aller fleste mente at svaret på hva mor og datter brukte sine ekstra timer sammen i går på var å sove på sofaen....Mann og Madame er tilbøyelige til å sovne på sofaen en fredag kveld, men Trollet slår heller hjul på stuegulvet. Nei, vi jentene var flinke og malte loftsveggene! Loftsprosjektet skrider fram i rykk og napp, men det er langt fra klart for et skikkelig interiørinnlegg derfra. 
Ok, det kan nevnes at undertegnede duppa litt på sofaen etter utført arbeid, jada. 


Ha en god lørdagskveld. folkens!


Elisabeth 

12 kommentarer:

 1. Skal og vil gjerne, men... så er det helse og hva den vil.
  Jeg bør nok takke nei, men kom med en fyldig rapport i etterkant :-)
  Hilsen mormor på klagemuren.

  SvarSlett
 2. Er klar til å komme jeg. Meldt meg på har jeg også :) Gleder meg til å møte ansiktene og menneskene bak bloggene man stadig stikker innom. Spennende :)

  SvarSlett
 3. Jeg har såååå lyst til å være med, men så kræsjer det med en annen begivenhet! Skikkelig dumt!
  Men dere drar vel igang en runde til, sant? Pliiis!

  SvarSlett
 4. Innom for å si takk for at du er med på gavedrysset mitt. Gjør meg glad!
  Dette bloggtreffet hørtes utrolig gøy ut! Gleder meg til å høre om det!!
  Ønsker deg en fin lørdagskveld
  Klem Tonje

  SvarSlett
 5. Lysta til å sjå Pia spele trommer OG deg på ukulele er ein del av terapien for min flyskrekk!!

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, men ha noe reseptbelagt i bakhånd. :-)

   Slett
 6. Jeg kommer! Og jeg gleder meg (og gruer meg litt også da...)

  SvarSlett
 7. Skulle ønske jeg hadde bodd nærmere, og/eller at timeplanen ikke hadde vært full hver eneste helg herfra og til evigheten - for DA hadde jeg definitivt kommet :-)

  Ha en fin søndag - klem Siv

  SvarSlett
 8. Dere er alle noen damer jeg virkelig veldig gjerne kunne tenke meg å møte. Kanskje bli med neste gang ... for det er så travelt akkurat nå.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...