mandag 8. oktober 2012

Halvnakne sykepleiere


Hva sier du til å bli møtt av en halvnaken sykepleier eller lege?


Jeg er helt for støttestrømper, eller kompresjonsstrømper, som er den riktige betegnelsen. Jeg er veldig for fargerike støttestrømper kompresjonsstrømper med mønster og greier. Bra det.
Ja det er lurt å bruke strømper på lange flyturer eller når du skal stå en hel dag, det er sånt som gamle damer over 30 bør tenke på. 

Men disse to som brukes for å markedsføre strømpene......er de troverdige? Hadde de enda vært i en garderobe så jeg skjønte at de ikke var ferdig påkledd, så jeg var sikker på at de ikke skulle ta seg av pasientene kledd som dette.

Eller kanskje de er på pauserommet og det er så varmt at de har skippa buksene for en stund?

De er glade i alle fall. Produsenten vil sikkert ha oss til å tro at det skyldes støtten rundt leggene.

Har du møtt på en halvnaken lege eller sykepleier? Bruker du kompresjonsstrømper? Synes du folk som nevner kompresjonsstrømper er skikkelig oldinger?

Elisabeth

Screenshot av annonse vg.no og jeg har glemt linken til produktene, men det er vel ikke så farlig?


29 kommentarer:

 1. Wow, de modellene ser ut som hentet fra 70-tallet da kort-korte skjørt var poppis! Jeg ser ganske mange sykepleiere (og andre i helsevesenet), og jeg har heldigvis til gode å se noen vandre rundt kledd slik! :) Tror ikke det hadde hatt en helbredende virkning på hjerteavdelingene landet rundt, heller. :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha, nei hold disse unge møyene unna hjerteavdelinga!

   Ja, jeg tenkte også 70-tallet, da måtte vel stakkarne gå bukseløs?

   Slett
  2. Jepp, se bare her! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151172262386740&set=pb.179182306739.-2207520000.1349727062&type=1&theater
   (Perfekte til knestrømpereklamen!)

   Slett
 2. Har brukt skikkelige strømper etter sånn derre knuteoperasjon. De var garantert ikke så så lekre som disse! Det var sånne ordentlige (uten lekker dekor, bare brune)greier, kosta over 1000 spenn, og jeg skal ALDRI ha dem på noensinne igjen.
  UANSETT. Og nei, jeg møtte ingen halvnakne leger eller sykesøstre heller! Under den operasjonen altså.

  SvarSlett
 3. Jeg har hatt en tannlege som hadde tannlegefrakk med åpen rygg.. Det går vel under kategorien halvnaken!? Og veldig, veldig ekkel.

  SvarSlett
 4. Hahaha- digger hvor "avslappet" og "naturlig" de ser ut. "Bare en heeelt vanlig dag på jobben, dette..." :)

  SvarSlett
 5. Ja takk til kompresjonsstrømper. Nei takk til halvnakent helsepersonell. Det gir assosiasjoner til halvråtne amerikanske såpeserier.

  SvarSlett
 6. Jeg jobbet et år som hvitkledd på sykehus, og det var ikke i mine tanker å bruke den type bekledning - selv om jeg var 19 år og møtte mange kjekke menn på jobb ;)
  Og strømpene - var jo fancy, men knestrømper kan få være under buksa, enten de komprimerer eller ikke. Måtte bruke sånne en periode under et av svangerskapene, og de var jo et makkverk å få på. Ikke var de i sånne freshe farger heller... Men jeg er jo over 30, så kanskje jeg må finne dem frem igjen ;)

  SvarSlett
 7. Slike strømper, uansett farge og mønster, passer best under klær. Det er på ingen måte lekkert, jeg er over 30 og skjuler helst mine skavanker og dirty tricks (som hold in, push up og andre lignende produkter).

  SvarSlett
 8. Jeg har heldigvis ikke støtt på lettkledd helsepersonell. :)
  Men jeg bruker kompresjonsstrømper når jeg flyr eller kjører langt i bil. Det er visst anbefalt uansett alder ved lange flygninger. Jeg har i tillegg antydning til åreknuter, så da er det ekstra viktig. Herregud så gammel jeg holder på å bli. Åreknuter!!! Foreløpig har jeg slike brune, stygge gammeldamestrømper. Firmaet du viser til er xwear.no De har mange kule strømper. Og tydeligvis noen hotte sykepleiere. Jeg så plutselig for meg at jeg dro på meg en sykepleierfrakk og de brune, stygge strømpene mine. Tror ikke mannen i huset ville gått bananas av den grunn. Jeg måtte nok ha droppa strømpene, i så fall.
  Ellen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. På med strømper! Steget etter åreknuter er leggsår. her fant jeg et fint bilde av hva du kan vente deg:

   http://www.nifs-saar.no/retningslinjer_venose_saar.html

   Ha ha ha, huff, kunne ikke dy meg med litt skremselspropaganda. Beklager.

   Slett
 9. mannen min er sykepleier, så det antrekket der ser jeg jeg hver dag:)

  SvarSlett
 10. Jeg har ennå ikke brukt slike, enda alderen så absolutt tilsier at jeg burde gå med slike hver dag:))
  Ikke møtt de lettkledde ennå, men så har jeg...bank i bordet...sjelden vært på sykehus:)
  Herlig innlegg under her, nydelig jente!
  Ha ei god uke videre, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 11. :) Når jeg ser beina mine, så vet jeg at jeg klart skulle brukt slike hver dag :)
  De hvite draktene så litt korte ut.... Trodde det var vanlig med hvite bukser på sykehuset også, men det blir kanskje for varmt? Hvorfor skal sykepleierne gå i "kjole" og ikke legene, lurer jeg på..

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, legene bør også gå i sånn kjole synes jeg. Man ser jo på stetoskopet rundt halsen at de er leger....!?

   Slett
 12. Hahaha! Den kleshabitten der har vel ikke vært i bruk på en stund, tror jeg, men før var jo pleierne faktisk kledd i frakk og strømpebukse, stakkars.... Glad vi har bukser i dag:)Men, kule strømper, da, jeg har vurdert å gå til anskaffelse, faktisk, er jo passert 40, må vite:) har et par svarte som jeg brukte på en lengre flyreise..... Følte meg ikke særlig kul, da, men...;)
  Ha en fin dag!

  Eli S

  SvarSlett
  Svar
  1. Verden går framover, nå kan man altså få rosa strømper som ikke umiddelbart gir oldis-assosiasjoner som de svarte eller brune gjør.

   Slett
 13. Kule strømper, men selv om jeg er over 40 og står 9 timer om dagen, har jeg ikke testet dem enda. Kanskje jeg burde. :O)

  SvarSlett
 14. Jepp, uanstendig helsepersonell har eg sett. Strømper skal ein ha, og underskjørt! Men IKKJE strømper med mønster, der går grensa.. ;)

  SvarSlett
 15. Joda, halvnakene damerblablabla...
  Jeg er mest i sjokk over at jeg, som nærmer meg 32, har havnet i kategorien "gamle damer over 30 som bør tenke på støttestrømper"!
  S T Ø T T E S T R Ø M P E R ? ! ?
  Are you kidding me??!!?

  Jeg trenger en grundig forklaring, Elisabeth.
  Ellers er det ikke sikkert jeg noen gang slutter å gråte...

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei nei, må ikke gråte. Men det er dessverre slik at man må forebygge mot åreknuter og leggsår og som med all annen forebygging så er det driiiit kjipt og kjedelig.

   Mulig jeg må lage et innlegg om støttestrømper altså, eller nå skal vi kalle det kompresjonsstrømper for at det muligens høres hakket mindre oldis ut.

   Slett
 16. Haha! Mine gamle legger treng heldigvis ikkje slike strømper. Men eit magebelte er meir påkrevd....
  Har ikkje møtt på slike strømpekledde damer, med dei gjer nok sitt inntog no, etter denne reklamen :)

  SvarSlett
 17. Det er nesten som man håper på snarlig innleggelse (bokstavelig talt)

  SvarSlett
 18. Det er ikke åreknutene jeg har de for, det er for å klare 18-timer på vakt uten å svime av.

  SvarSlett
 19. Hmmm. De uniformene minner meg om når jeg som hjelpepleierelev på sykehuset fikk utdelt slike frakker som arbeidstøy. Vi skulle gå med slik frakk og nylonstrømper. Bukse og skjorte var forbeholdt de som var fast ansatt. Er ikke så lenge siden heller... Januar 1997... Er kanskje lenge siden det... Disse strømpene var i alle fall fine.

  SvarSlett
 20. Hihi... tror faktisk jeg ikke hadde tenkt over at de var halvkledd på reklamebildene hvis du ikke hadde påpekt dette... :)

  Du, du ble forresten den heldige vinneren av DWL lanternen fra Holmegaard:)) Hurra!
  Send meg adressen din på tonjebog@gmail.com og jeg sender deg den så fort jeg kan:)

  Fin kveld til deg
  Klem Tonje

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...