onsdag 31. oktober 2012

Dagens halloween-triks

Jeg deler kun ut godis på døra til de vampyrene, heksene og monstrene som kan svare på hvorfor de feirer halloween!

Tipper det blir godis igjen til Madamen når kveldens røsj på døra er over.

Ja, hvorfor feires halloween? Vet du?

Elisabeth13 kommentarer:

 1. Jeg vet! :D Det er fra gammelt av og en blanding av mange tradisjoner. Det er høsttakkedagen. Det er den dagen portene mellom dødsrike og de levendes verden åpnes og man kan møte igjen nære, kjære, men også skumle saker.Derav uttrykket at heksene danset med de døde på Blokksberg. Det er allehelgen hvor man i kirken minnes de døde og lys tennes på graver. Det er også en tradisjon fra England mye lik vår julebukk, men at det var fattige barn som gikk for å få mat og drikke som var til overs etter innhøsting. Det er mange andre grunner også da, men det får holde.

  Får jeg godis nå? :)

  SvarSlett
 2. Godt vi ikke skal til deg med toåringen da *knegg*
  Tipper du får en moro aften, du må gjerne dele noen av svarene med oss ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Første som ringte på var to smårollinger med alt for store kapper og masker og spede stemmer som ropte "Knask eller knep". Da smelta jeg helt og glemte min slue plan.

   Slett
 3. Slett ikke så dum måte å gjøre det på ;-) Jeg er litt spent på hvordan kvelden blir jeg....jobbe som lærer, og bo midt i smørøyet :-P

  Ha en skummel kveld - klem Siv

  SvarSlett
 4. Det er en av mange fordeler med å bo såpass grisgrendt som oss - det er for langt å få for hordene. Har noen få sjokolader om noen skulle dukke opp. Vi har ikke noe imot å spise sjokoladene selv.

  SvarSlett
 5. Kos deg med Dumle og fruktkarameller:-)

  SvarSlett
 6. Nei, jeg vet lite om hvorfor man feirer Halloween. Jeg synes Hallowween bare er noe tull. I dag har jeg skrevet et blogginnlegg om farlige Halloween-linser som man får kjøpt over Internett. Jeg håper du har en ikke altfor skummel
  kveld, og at du får litt snop selv også.

  Cecilie

  SvarSlett
 7. Du får kose deg i kveld med godisen ;) Her sitter mor og gomler barnas godteri.. mohaaha. De fikk så mye, klarer ikke spise alt så jeg gjør dem vel en tjeneste :)

  SvarSlett
 8. Her kom det ingen monster, enda vi hadde kjøpt sjokoladeøyne og all tingen. All hallow mens eve, tror jeg egentlig det var, de helliges kveld, altså de døde. Eller allehelgen, som det heter på norsk

  SvarSlett
 9. Her kom det ingen! Bar emine egne.. Lurer på om det var fordi lampa på garasjen var gått? Jaja mer til meg heheheh

  SvarSlett
 10. Vi hadde kun eit ring på døra. Og det var medan eg prøvde å sove litt samtidig som ungane såg Fantorangen. Vi opna ikkje opp døra eingong; "reddforåfåmareritt"

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...