mandag 15. oktober 2012

Halloween meg her og halloween meg der

Midt i irritasjonen over julemarsipanens inntog i butikkene så er det noe annet stort og prangende som trekker oppmerksomhet - Halloween! (Selv om ordboka her foreslår "Halleien", er det den bergenske utgaven? Eller leien for en hal, eller en hall hvor en L droppes for det er ikke lov med tre konsonanter etter hverandre, eller er jeg i ferd med å spore helt av her nå?)

Selv om jeg er sjølutnevnt oransje-ambassadør, jeg som har både oransje hus og oransje crocs, skvetter jeg ved synet av gigantiske gresskar på hvert butikkhjørne.

Men jeg har resignert. Jeg forstår at halloween er kommet for å bli, at det er blitt en naturlig del i våre barns hverdag. Eller ikke hverdag akkurat, én hverdag. Og den hverdagen er fortsatt et par uker fram i tid. Så jeg har god tid til å handle inn oransje gulrøtter godteposer som jeg kaster til de fråtsende barna som ringer på innerst i veien.


Og når handelstanden flesker til med gode tilbud i anledning den nye høytiden, så er jeg villig til å trykke alt det oransje fjaset, monstrene og skjelettene til brystet. halloween-salg, det liker vi. 

Polarn O. Pyret er en av de som benytter anledningen til å holde salg.

Jeg har testa klær fra Polarn O. Pyret tidligere og nå fikk jeg muligheten igjen. Og når det attpåtil er 20% rabatt på høstkolleksjonen denne uka, så er det jo hurra hos en handleglad dame som meg.

Og dessuten foregår det en konkurranse på facebooksida til Polarn O. Pyret (link) hvor du kan vinne den småskumle genseren under her.

Sånne vennlige monstre kan man like.

Elisabeth


11 kommentarer:

 1. Jeg for min del har klart å booke ettermiddagsmøte for andre gang på rad på sjølveste kvelden. Gruer meg til å fortelle det til minstejenta. Men klærne var fine!

  SvarSlett
 2. Julemarsipan? Jeg må begynne å gå i matbutikken, ikke bare sende mannen min....

  SvarSlett
 3. Jeg har vært motstander i alle år, men i dag var det faktisk like før jeg kjøpte et gresskar altså. Er det fordi jeg har blitt mor? Til en liten gutt som gir blanke f i hele halleien?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det må være morsinstinket som bryter igjennom selv i slike anledninger. :-)

   Slett
 4. Som barnehagestyrer er jeg programforpliktet til å være "den snille dama" som står klar med fine små godteposer. Det er hyggelig at gamle og nye barnehagebarn har den tilliten til meg. En gang overhørte jeg en av ungene si til en annen i det de gikk: "Jeg sa jo at hun var snill". Det er jo et rykte jeg må prøve å leve opp til! Derfor klarer jeg å se litt stort på handelsstandens mas og tenke at dette er noe som er gøy for ungene. Jeg vil i hvert fall ikke være noen gledesdreper:-)

  Fine gensere! Må nok en tur innom Polarn O. Pyret og se på barnebarngaver neste gang jeg er i en by der den butikken finnes.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, man må ta vare på sitt gode navn og rykte.
   Polarn O. Pyret har nettbutikk, veldig kjekt.

   Slett
 5. Isj ja, jeg er ikke særlig begeistra for Halloween. Punktum!
  Ellen :)

  SvarSlett
 6. Vi er ikke begeistret her i huset. Forresten var mine unger for store da den store bølgen kom inn over landet så vi har dessuten sluppet unna.

  SvarSlett
 7. Når jeg har senvakt på Halloween, da lusker vi i husene rundt ved stasjon passe kledd ut og deler ut snop, hjemme holder vi på en stund før vi gir opp og slukker lyset. Det er blitt en handelsdag og unga går litt over grensene. Kule gensere :-)

  SvarSlett
 8. Det trenger jo ikke være en hurra-dag for handelsstanden. Det finnes da så mye moro man kan lage selv :D Vi koser oss med Halloween. Utkledde barn og morsom stemning :)

  SvarSlett
 9. Usj. Jeg takker gudene for at vi bor grisgrendt til. Det blir nok noen år til Halloween gjør sitt inntog her.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...