torsdag 30. oktober 2014

Trusepose-tombola

Om du for  en tid tilbake leste innlegget Truseposer til folket og innså at du ikke kan leve et fullverdig liv uten en trusepose, men ikke lot deg inspirere av den detaljerte forklaringa på hvordan du selv kan sy en pose, fortvil ikke - her kommer enda en  mulighet til å unnslippe din truseposeløse tilværelse.

Trusepose-tombola!

Eller giveaway om du vil.
Det ligger tre truseposer i potten.

Reglene er superenkle; Legg igjen en kommentar til dette innlegget, inkludert en epostadresse. En god begrunnelse for hvorfor akkurat du ikke kan utstå å leve uten en trusepose og fortjener å vinne en, vil ikke øke dine statistiske sjanser, men vil definitivt underholde meg. Og såpass innsats synes jeg man kan forlange når mulig gevinst er av en såpass størrelse, eller hva?

Skriv også gjerne hvilken av de tre truseposene i potten du ville foretrekke å vinne; fugler med lilla prikkefor, grønne flodhester eller luftballonger med flamingoer inni. Jeg kan ikke love at kabalen går opp, at de tre vinnerne ønsker seg hver sin ulike pose, men det er jo lov å håpe.

Og det er selvfølelig lov å spre det glade budskapet i alle kanaler. Her er forresten Innerst i veien sin facebookside. 


Ok, get it?

Snurr tombola!

Jeg trekker tre vinnere som får en pose hver lørdag den 29. november, som faktisk er på dagen fem år etter første blogginnlegg publisert Innerst i veien.
Lykke til!


Elisabeth, truseposetombolageneral i ferd med å redde verden

26 kommentarer:

 1. Uhh, tenkte på disse forrige helg da jeg var hos mamma. Ho kom ut med en pose som jeg lurte på hva var og fikk som svar trusepose. Har ikke du en?? Da anklaget jeg henne med latter at jeg nok hadde glemt den delen av oppdragelsen. Og siden jeg er fortapt med nål og tråd er denne give away mitt siste håp i å eie en slik genial sak. Den med lilla prikker hadde vært perfekt.

  SvarSlett
 2. Jeg reiser alltid standsløst med trusene i en polpose (evt en pose fra Vita el, men foretrekker polposene, for de er litt større, og dermed lettere å lete i). Mangelen på trusepose er selvsagt en dypt bevart hemmelighet, skulle noe slikt komme ut ville det vært katastrofalt for imaget mitt.
  Bill.mrk. Globetrottaren
  (sm.markussenættgmail.com)

  SvarSlett
 3. Jeg har aldri eid en trusepose, så det tar jeg gladelig i mot, om det nå blir flamingofor eller flodhester eller lilla prikker.

  SvarSlett
 4. Ønsker meg en flodhesttrusepose. Har matchende skjørt, og garantert en mye bedre løsning enn mine brødposer. Skal snart på jobbtur med mine ansatte i barnehagen, og skal da dele rom med 2 andre..og frister lite å flæsje trusene mine i brødposen...

  SvarSlett
 5. Glemte mailen ja... Styrer@utsiktenbarnehage.no

  SvarSlett
 6. Trusepose... det er nydelig vakkert. Siden dette er noe som er meg helt ukjent, rødmer jeg litt og ser for meg posete truse. For jadda, man har da noen av dem også. Ikke alle ser ut som tanntråd på lommetørklær... Men jeg skjønner at her må horisonten utvides. Jeg er selvsagt satt opp med skoposer, har til og med en Marimekko til treningsskoene mine... ikke at det er i nærheten så fancy som en Innerst i veien-trusepose.
  De flodhestene ser veldig nysgjerrig ut. De tror jeg skulle kost seg bra med mine truser :-)

  SvarSlett
 7. Åherregud, dette må jeg jo bli med på! For det første elsker jeg tombola, for det andre har jeg truser og ingen trusepose (fordi jeg enda ikke har fått ræva i gir og testa ut symaskina....) og for det tredje så elsker jeg flamingoer. (homo hei-hei) :=D
  I`m in!

  annenys@gmail.com

  GOD HELG! :)

  SvarSlett
 8. Jeg er helt analfabet når det kommer til symaskiner, så sy selv vil jeg aldri klare. Hele familien skal på middelhavscruise til sommeren. Og man kan jo ikke dra på noe så fancy som cruiseferie uten trusepose. Det vil jo være uhørt!

  nina2106krøllalfaonline.no

  SvarSlett
 9. Trusepose har jeg aldri hatt, tydeligvis en liten glipp i oppdragelsen... Men er jeg så heldig å vinne så er det jo sjans for at mine barn kan få et bedre grunnlag for sin voksentilværelse!
  Liker alle posene, derfor vanskelig å velge!

  SvarSlett
 10. "#¤%&&¤ !!!
  Jeg skrev en lang kommentar, men den forsvant da jeg måtte logge meg på. *glime olmt på blogspot*

  Men altså ... Jeg orker ikke forsøke vri hjernen for å gjenskape vittighetene, så jeg nøyer meg med å skrive at jeg ønsker å gå fra en truseposefri tilværelse til en tilværelse som stolt truseposeeier. Det har åpenbart vært et hull i også min oppdragelse, da jeg ikke hadde hørt om noe så ekslusivt før det begynte å gå gjetord om det i diverse utmerkede blogger. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne, tar jeg det jeg får. :)

  SvarSlett
 11. Jeg har, etter mange reiser, omsider innsett behovet for en trusepose! Jeg tar hvilken som helst av dem, de er alle like søte! :D

  SvarSlett
 12. Åj, åj, gratulerer med dagen på forskudd! Eg veit ikkje mitt eige beste, og skjønner ikkje heilt kva trusepose gjør for å gjøre livet mitt enklare, men eg er spent og interessert - så eg er sjølvsagt med. Med kryssa bein, nein - fingre!

  SvarSlett
 13. Jeg ønsker meg virkelig en trusepose, enkelt og greit,gjerne den med flamingoer.��

  SvarSlett
 14. Gratulerer med tilstundende jubielum! Jeg ønsker meg definitivt en trusepose. Har kjøpt på julemarkeder og gitt bort til mange andre, men aldri syntes det var lov å kjøpe en til seg selv sånn tett oppunder jul :-) Alle tre er kjempefine!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 15. Så praktisk:-)Den i lilla hadde passet perfekt, og tenk-da slipper jeg å lete og lete i klærmyldret i bagen,(som jeg deler med to av de minste barna mine forøvrig) når vi er på hytta♥

  SvarSlett
 16. Jeg har i alle år benyttet meg av det å pakke i poser, dog noe mindre fancy poser enn de du har. Problemet oppstår når jeg ikke kan huske hvilken pose trusene befinner seg i, og likevel må ta alle posene ut av sekken, OG åpne de for å finne rett rema- eller coop-pose.. Dette ville vært mye lettere med slik en fin lilla trusepose ;)

  SvarSlett
 17. Jeg TRENGER en slik pose!! Jeg pakker alltid til meg og mine fire små i en bag når vi er på hytta fordi det er praktisk å bære ned bare en bag til hytta. Mannen min får en hel bag for seg selv. Jeg stikker som regel alle mine truser her og der i baggen og finner de aldri uten å plukke ut alle trusene til ungene, og alle klærne. Men fire småbarn i huset så finner jeg ikke tid til å sy da det å tre trå i seg selv er vanskelig nok. Jeg tar derfor gjerne en slik pose:) Alle er like fine. ( email: stinewarren@gmail.com

  SvarSlett
 18. En egen trusepose var nytt. Trodde først det var vaskepose til trusene men det er nok feil.
  Dette var lurt, så slipper man å ha trusene i triste plastposer. Jeg blir gjerne med i trekningen.
  Men kan jeg bruke posen til strikketøy når trusene ikke er på tur ?

  SvarSlett
 19. Med grums i bagasjen kan truser bli skadde
  Å den som blot en trusepose hadde!*
  Med den med ballong
  og flamingofasong
  'Jag blir lika trendig som Madde!'

  SvarSlett
 20. ja, jeg har jo etterlyst denne tonbolaen siden du først introduserte emnet, så jeg er jo programforplikta til å hive meg på...men jeg hadde nok gjort det uansett.
  Ballong er min favotitt.

  SvarSlett
 21. Jeg ønsker meg en trusepose!
  Mamma klager alltid på at jeg har trusene slengt i kofferten! Og i tillegg er det faktisk irriterende å ikk finne trusene som ligger gjemt blandt alle andre klærne!

  bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 22. Jeg vil bli med på tombola! har aldri eid ein trusepose før, men det høres jo fryktelig praktisk ut :D Har ingen spesielle truseposeønsker, synes alle var fine :)

  SvarSlett
 23. Fremdeles ikke 100% overbevist om man egentlig trenger en trusepose på reise. Men jeg har opplevd truser med sand etter at de har ligget løst i kofferten, så kanskje det faktisk har noe for seg. Jeg er villig til å teste!

  SvarSlett
 24. Jeg er utrolig glad for at jeg rekker denne tombolaen jeg!
  Truseposer er tingen! Personlig har jeg brukt plastposer... 2 forskjellige. 1 til rene truser, og 1 til de skitne. Mye penere pose til de rene. ja, en sånn pose som mormor sparte på og brukte til pent :) Egentlig trenger jeg 3 da. en til hver i familien...men allermest (når jeg må ønske meg 1, så velger jeg trusepose med flodhester ;)
  tvi tvi til meg ;)

  SvarSlett
 25. Dette blir jeg gjerne med på, og innrømmer med det samme at jeg aldri har eid en så flott trusepose. Om jeg vinner en kan det jo hende jeg ikke kan reise uten... ;) Og om jeg ikke har flaks, får jeg heller ta en nøyere titt på forklaringen hvordan man syr disse. Så praktisk og fin pose kan jo brukes til så mangt. Om jeg skulle være så heldig å vinne ønsker jeg luftballonger eller fuglemønster. :)
  Ha en fin dag! :))
  Hilsen mandelhjarta(alfakrøll)gmail.com

  SvarSlett
 26. Truseposer har jeg aldri hørt om. Det har heller ikke autokorrekturen som vil endre det til grisepasser... Verden trenger å bli opplyst om temaet og jeg bidrar gjerne, men da trenger jeg en trusepose. Skoposer er derimot velkjent!

  God helg innerst i veien!

  Monica mocibp@online.no

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...