tirsdag 7. august 2012

Dagens oppdagelse #42

Min venstre rumpeball er større enn den høyre!


Stor rumpe får ikke plass innenfor fotoramma


Jeg har sjekka på flere bukser. Midtsømmen sitter ikke rett mellom rumpeballene, men litt mer utpå venstre side. Snodig.

Er det bare meg, eller har andre det sånn også? Jeg burde ordna en sånn stemme-greie her sånn at vi kunne foretatt en skikkelig undersøkelse. Er dine rumpeballer like store? Ja eller nei.

Jeg har hørt at det er ganske vanlig å ha en fot som er litt større enn den andre. Når jeg tenker meg om tror jeg det er den venstre foten hos meg. Hallo, kanskje aaalt er større på venstre side? Ører, nesebor, fingre. Oj, fram med målebåndet!


Elisabeth, uproporsjonert

28 kommentarer:

 1. haha!Bildet er nesten som den virusmailen som verserer på facebook... visste nesten ikke om jeg skulle tørre å trykke her. Jeg er overskeptisk og trykker aldri. Men du verden så mange som gjør det. Jeg har ikke sjekka rumpa mi. Men vet at det ene øret er litt lavere enn det andre. Det kan syns på enkelte briller :)
  Morsom oppdagelse :D

  SvarSlett
 2. Hahaha! Forskeren i deg er vekket til live, skjønner jeg? Her overlates ingenting til tilfeldighetene. Forventer detaljert Excel-ark med alle relevante tall - for både høyre og venstre side!

  Du, det med rumpeballene har jeg aldri tenkt på. Må sjekke ved neste anledning! Beina derimot. OMG! Venstrefoten min er mye større enn høyrefoten. Sånn at det er et problem. Men det er vel egentlig mest ungenes skyld. Hoven i svangerskapene. Dritten gikk aldri bort. Ja ja, hva man ikke ofrer for å befolke verden!

  SvarSlett
 3. Jøjemeg, dette må sjekkes pronto!
  Tenk om den ene rumpeballen er større enn den andre hos meg også; da må det jo lages facebookgrupper, samlinger og annet stas.
  Samtidig er jeg jo skeivhendt da, så i og for seg holder det med èn lyte.

  SvarSlett
 4. Hmm. Usikker. Hva skal man med skeiv rompe liksom? Og hvorfor foreslo ordboka rompefyrverkeri når jeg skrev rompe? Har jeg skrevet det ordet før? Hmmm

  SvarSlett
 5. Jeg har i grunnen aldri målt rumpa mi. Tror ikke balansen bak der er så aller verst.

  SvarSlett
 6. Hm, det har eg aldri tenkt over. Synes på ein måte alt er litt stort....

  SvarSlett
 7. Fascinerende!
  Men jeg tror det er mer sannsynlig at det skyldes kroppens vridning i beskuelses-øyeblikket?
  Hver gang du snur deg for å studere stjerten så trekkes automatisk den ene rumpeballen litt opp og til siden som følge av at hud og muskler strekkes i nakke og ryggparti. Buksen klarer rett og slett ikke henge med i svingene? Vips har du tilsynelatende skjev rumpe.

  Da er det verre med oss mannfolk som til stadighet må legge snikkeren på den ene eller andre siden av skritt-sømmen. Her er det viktig å variere fra dag til dag! Ellers blir man lett venstrevridd i de vitale områdene...

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære deg. Du tror vel ikke jeg publiserer slik en viktig oppdagelse kun på visuelt grunnlag? Neida, undersøkelser er gjort med hoftene rett fra og med fintfølende fingre der bak.

   Slett
  2. Hehe. Dette var tydeligvis et tema som fenget leserne! Da må det antageligvis være noe i dine betraktninger. Når alt kommer til alt er det temmelig sannsynlig at de to stjertballene faktisk er ørlite usymmetrisk (men ikke asymmetrisk).

   En annen teori kan være at buksene du kjøper syes av barn i fattige land? Og som alle vet så skryter vi voldsomt av barn når de har tegnet noe "fint"... Samme hvor skjevt og usymmetrisk det er...

   Kan nesten høre for meg den kinesiske fabrikkeieren skryte noe voldsomt at de "fine" buksene før de sendes oppover til Cubus og ut av hans syn for godt...

   Slett
 8. Hmmmmm mulig jeg må sjekke.

  SvarSlett
 9. Nei, er du på styr! Skal rumpa mi vere både nedsigen, stor OG skeiv...Eg velger å tru på Blomsterstjernen sin forklaring.

  SvarSlett
 10. Ha ha ha... Elsker kommentaren til BLOMSTERSTJERNEN :)))
  Jeg må ALLTID prøve flere bukse i samme størrelse, uansett. For jeg har hatt samme problem som deg, men etter mye prøving av bukser finner jeg en som sømmen kommer der den skal :))) Så min konklusjon er: at det finnes ikke feil på rumpa, men på buksene :)

  Ta deg tid neste gang Elisabeth, og prøv minst 4 bukser i samme størrelse :)))
  Klem Heidi

  SvarSlett
  Svar
  1. Hæ, er det sant? Kan det være en skjevhet i jeans-produksjonen? Puh.

   Slett
 11. Du, er det du som har malt selv eller har du hatt hjelp? Jeg tror ogsa pa Blomsterstjernens teori... Forovrig er dette atter en ting jeg ALDRI har tenkt pa for na... hehehehe...

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei nei, ikke MÅLT, men kjent etter med fingrene. Mange ganger, flere bukser.

   Slett
 12. Bare den er god å sitte på så kan det være det samme med sømmene ;)

  SvarSlett
 13. Jeg har OGSÅ en teori. Sitter du mye med beina i kryss? Er det den høyre foten som blir lagt over den venstre? Isåfall brukes kanskje venstre setemuskel mer enn den høyre siden den får det meste av trykket?
  Jeg blir varm i hodet. Spørs om morgenspeilingen noengang kan bli naturlig igjen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig god teori! Om jeg sitter med beina i kors, er det med høyre over venstre, ja.

   Slett
 14. Jeg vet ikke hva jeg skal si, men glidelåden i buksene mine sitter heller ikke "mitt på" foran....

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha, sant? Måtte sjekke her nå og det virka så aller verst sentrert.

   Slett
 15. Tror ikke det er meningen vi skal være symmetriske jeg, liker tanken på at min kropp er bare min, og at ingen har maken :-)

  SvarSlett
 16. hæhæhæ... trur jeg dauer, ikke bare av innlegget, men av alle vittige kommentarer :D Priceless!

  SvarSlett
 17. Om den ene rompeballen min er større enn den andre, aner jeg ikke. Jeg har aldri tenkt over denne problemstillingen, men jeg støtter meg til Blomsterstjernens teori. Der imot vet jeg at den ene foten min er større enn den andre. Jeg husker ikke hvilken. Lykke til med videre buksekjøp!

  Cecilie

  SvarSlett
 18. Kanskje det er som med puppene? De høyrehendte av oss er litt større på høyre side, og de venstrehendte på venstre side. Det skal visstnok ha en sammenheng med underliggende muskler ...

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...