onsdag 2. mars 2011

Dårlig forberedt partyfixer

Takk for alle gode gjetninger på hvor bursdagsgaveturen fra Mannen går i forrige innlegg. Jeg vet jo ikke svaret selv ennå, men er megaspent. Supert om noen av dere har gjetta riktig, mange gode forslag. Bare å fortsette å gjette!

Det går i bursdagsforberedelser hos meg om dagen, ikke bare de mentale i forholde til de "farlige førti", men også forberedelser av den praktiske sorten. Som å forberede en stor fest.
Det er faktisk sjeldent jeg handler på Vinmonopolet. Drikker av den sorten handles vanligvis på tax-free'n eller Mannen vinner på jobbens vinlotteri.

Men når man skal lage fest og skal ha vin til 40 antatt tørste sjeler, så kom selv vårt velfyllte barskap til for kort. Vi har jo ikke 20 liter vin av samme sort, skal vite. Så konsekvente har vi kke vært på den taxfree-shoppinga.

Men jeg skulle nok vært bedre forberedt før vinhandlinga. Vinmonopolet har et langt bredere sortiment av pappvin (eller bag in box, som det så fint heter) enn sjappa på Gardermoen. Det var rett og slett for mye å velge i.Men heldigvis finnes det kvalifisert personell på Polet som kan hjelpe en forvirra og uforberedt stakkar. Så før jeg fikk svettetokter og beslutningsvegring var handlevogna full og kursen satt mot kassa. Takk.

Og jeg gikk nesten på knepet fra denne vinprodusenten. Her appeleres det til den moderne kvinne med sans for humor og estetikk, følte jeg.Men jeg styrte unna den vakre emballasjen og endte opp med en mer tradisjonell og seriøs en med bilde av et vinglass utapå. Vinen skal tross alt over på karaffel før den tilbys gjestene. Men nice try fra produsenten.

Skål!

Nei, dette er ikke en alkoholreklame, sånt er forbudt.

Fader, hvorfor vises ikke bilder i bloggrollen for tida? Har sett det over flere dager nå. Noen bildeinnlegg fra enkelte blogger vises, men veldig mange kommer ikke opp.....
.

16 kommentarer:

 1. Jeg elsker å ha med meg handlekurv inn på polet, og koser meg stort der jeg vandrer rundt og fyller opp. Nu er vinstativet nesten tomt etter å ha vært fylt opp til jul, så nu må jeg til pers igjen. Jeg så forrresten en vinkartong formet som en stilig veske sist jeg var der, det sto visst Chanel eller noe i den duren på den. Den tok jeg ikke. Vi vil ha flasker, siden de skal i det tøffe stativet vårt.

  Ha en fin dag.

  Forresten så er 40 år en perfekt alder. Hilsen hun som snart er 55.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen når den måtte vere, og lykke til med festen og den ukjede reisa!
  Ser fram til mange artige blogginnlegg frå 40 årsfeiringa :)

  SvarSlett
 3. så herlig med 40-årsfest:) jeg syntes det var følt å bli 40, men 50....en drøm:) Alternativet til å bli eldre er så mye, mye verre:) Kos deg:)

  Klem Trine, som heller ikke får mange bilder opp på bloggrollen:(

  SvarSlett
 4. mente fælt å bli 40 da:)
  Klem Trine

  SvarSlett
 5. Så gøy å planlegge fest (men i tillegg vanvittig stress). Jeg pleier å tenke og planlegge ukesvis i forveien, og dagen derpå er jeg glad, men utladet. Det må ikke du være:-)

  Husket du forresten å kjøpe baileys? Det e no det viktigste, synes jeg:-) Ja, og så godt humør da... Og fine presanger...

  SvarSlett
 6. Kjekt når ein finn kvalifisert personale på vinmonopolet. Det er sikkert vinmonopolet generelt flinke på. Eg er iallfall alltid fornøyd når eg handler rødvin. (Men så er eg utrolig lite kresen på rødvin)

  Eg trudde folk hadde slutta å legge inn bilder på bloggene sine...men når eg tenker meg om, så har eg nokre foto-blogger på bloggrollen - og ein fotoblogg legg vel ut bilder - vanligvis?

  Eg lurer forresten på om det kan vere New York eg og..?

  SvarSlett
 7. Jeg kan tenke meg at du legger ut alle bilder fra festen din og forteller i detalj om alt. Gleder meg!

  SvarSlett
 8. Så heldig du er da? 5 dagers tur i gave! Nå er det nesten (men bare nesten) så jeg gleder meg til jeg blir 40!

  Lykke til med feiringen!!

  Klem

  SvarSlett
 9. Så spennende og gøy med en tur du ikke vet hvor!
  Der fikk jeg noe å ønske meg når jeg engang (om veeeeeeldig lenge) blir 40;) Fest hørtes gøy ut, glad det ikke er jeg som skal stelle i stand:P Som gravid-mamma-melkeku de siste 4årene vet jeg knapt hva polet er.... Ha en nydelig dag, klem:)

  SvarSlett
 10. Gleder meg til bilder fra festen!!
  Dette blir bra!!
  Party - party!!!

  Ha samme problemer med bilder i bloggrolle, satser på det ordner seg snart!!

  SvarSlett
 11. Så kjekt med fest! Selv eeelsker jeg å ordne til fest. Lørdagens karneval blir det nærmeste jeg kommer festplanlegging for tiden..
  Ja!-det med bildene har jeg også lurt på!
  Hvorfor?!? Håper det ordnes snart.

  SvarSlett
 12. Lykke til med fest! Vi hadde 24 tørste sjeler på tapas og vin i fjor sommer, det gikk unna, og vi holdt på til fem på morran ;)
  Jeg lot meg ikke lure av flott embalasje da, men kunne fint gjort det en annen gang... det er jo litt spennede også da :)

  SvarSlett
 13. Emballasjen kunne lurt meg - så sjelden som jeg er på polet.

  Og bilder i bloggrollen er borte (av og til og noen og innimellom) hos meg også. Litt irriterende, det "gjør jo hele siden" disse herlige fargeklattene.

  SvarSlett
 14. Hm, bildene er delvis borte fra blogglista mi også. Kan det være et bloggebildevirus???
  Ellen :)

  SvarSlett
 15. fine wine;o)
  og du! du kan få bli med meg til Syden! har lyst å bli bedre kjent med denne artige damen innerst i veien!

  SvarSlett
 16. Festen blir sikkert bra! I mai eller juni blir det visst min tur, men husbonden har lovet at han skal fikse festen. Og det er jeg glad for.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...