tirsdag 8. mars 2011

Personlig pusher

Her en kveld kimte det i mobilen, det var "Per-Arne" fra Sats. -Hvordan går det med treninga, ville han vite og jeg syntes han var unødvendig brysk i målet.

Og jeg kjente et ørlite stikk av dårlig samvittighet og kom i forsvarsposisjon med en gang. Angrep er det beste forsvar, er det noe som heter, så jeg svarte: -Ja, det går bra, men det er litt for ofte fullt på de timene som passer for meg. Som i dag, da var det lang venteliste både på zumbaen og spinninga. Puh, deilig å ha gjort researchen sin, for jeg hadde faktisk sjekka dagens treningstimer og konkludert med at Sats-besøket ble droppa.

-Ja, det er populære timer, var "Per-Arne" heldigvis enig i. -Men jeg har et forslag til deg, vil du ha 30 minutters gratis personlig trener?

Ja, her følte jeg at jeg mangla gode argumenter for å takke nei. Så nå har jeg da hatt mine første 30 minutter med personlig trener, eller personlig pusher, om du vil.

Og vet du, det var langt mindre skummelt enn jeg frykta. "Per-Arne" viste seg å være en behagelig ung mann, sånn passe kjekk og veldig sympatisk. Jeg hadde vel sett for meg en brølende ape.

Men han var hyggelig han "PT-PA". Skryt fikk jeg også. Og mellom slagene var han håndlanger med vannflaska mi også. Snakk om service! Men ekstraservice som å støvsuge hjemme hos meg, det ville han ikke. Det var å trekke konseptet for langt.

Det er jo smart med en sånn PT som ikke bare drar deg ut av sofaen, men også sørger for at du trener riktig og ikke minst effektivt. Han viste meg øvelser som dekket flere store muskelgrupper samtidig, tidsbesparende. Sånt liker jeg. Jeg forventer effektivitet, he he.

Men jeg må innrømme at det føltes litt snodig å dilte etter "Per-Arne" til neste øvelse samt ha et fremmed menneske tett innpå seg som med lett berøring sørget for korrekt posisjon mellom ulike deler av kroppen, at hofta er i riktig posisjon og skuldrene godt bakover og sånn.

Akkurat den uvante "dilte-etter-og-forsering-av-intimsone"-følelsen kan jeg sikkert komme over. Verre er tanken på å miste kontrollen over noen nedre muskler mens man har fokus på og trener noen andre, større muskelgrupper, og så slippe en fjert i en sånn posisjon. Herremin, jeg hadde dødd av flauhet!

Vi har kommet et stykke på vei når det gjelder likestilling, men det er fortsatt pinlig å prompe. Gratulerer med dagen, kvins!

Det blir ikke noen PT på meg, den offisielle forklaringa er at det er for dyrt med personlig pusher.


Elisabeth, støl
Bilde lånt fra probat.no

23 kommentarer:

 1. Herlig!! :D
  Og det er vel ikke når man er på sitt svetteste man er mest keen på en fremmed hofte inntil sin egen, kanskje... :D

  Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 2. Å være på HV-øvelse med bare gutter og skulle slå ihjel en kveld i teltet, avstedkommer ALLTID prompekonkurranse.
  Som jente kan man kun gjøre en ting for å få slutt på faenskapet; nemlig å vinne.
  Jeg sier det bare...

  SvarSlett
 3. Gubben min trener 4-5 dager i uka! Mektig imponert. Verste er, er at han vil ha meg til å begynne der...usj! Jeg klarer ikke svette! Helt sant! Brekker meg, både av lukta på et treningsenter OG når jeg ser de svetter!!!!!
  Flaut å fjerte for oss damer ennå ja, hehe...

  Ha en strålende dag fra meg som TROR jeg ble litt misforstått på bloggen min idag ;-) Lik lønn for likt arbeid, dêt er det viktigste, men glemte å få det med...jaja, er visst ikke perfekt jeg heller!

  Klem fra Frøydis

  SvarSlett
 4. Hah! Det er nok derfor jeg heller ikke trener...
  Frykt for fjert. Og nærkontakt.

  SvarSlett
 5. gratulerer med dagen:) Jeg trener innimellom og har faktisk forlatt lokalet for å slippe en fjert...pinlig det også vettu, midt i en mageøvelse;)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 6. PT er jo veldig eksklusivt og flott, da. Men jeg hadde nok stått over.

  SvarSlett
 7. Takk Elisabeth =)
  Nå har jeg funnet nok en unnskyldning for ikke å trene!! He he.
  Her er vi (les: jeg) veldig støl etter mitt første møte med aerobic... juhu =)
  Klem fra Laila

  SvarSlett
 8. hehehe... fornoyelig innlegg! Men NA vet du jo hvordan du skal gjore det...

  Yoga pa meg ikveld! Hurra!

  klem mette

  SvarSlett
 9. Jeg feis en gang som barn på turninga. Det var skikkelig flaut og to slemme jenter begynte å kalle meg for fisa. :(
  Forøvrig virker det som om ufrivillig fising øker med alderen. Kipt!
  Gratulerer med dagen!
  Ellen :)

  SvarSlett
 10. Dette høres veldig luksuriøst ut. Forklaringen om at det er for dyrt holder i bøtter og spann.

  Klem

  SvarSlett
 11. Ha, ha! Likestillingen er ikkje kome like langt når det gjeld fjerting, nei! Ha, ha ler meg skakk :)

  SvarSlett
 12. Trenings flinkis!
  Klem

  SvarSlett
 13. Herlighet, vet du jeg fikk også en sånn telefon. I dag. Og ordlyden i spørsmålet var helt likt: "Hvordan går det med treninga?" Jeg svarte sånn litt irritert at "det vet vel du, du ringer vel ikke akkurat dem som løper ned timene deres?". Som du sier, angrep er det beste forsvar ;-) Ja ja, vi var godt forlikt da samtalen var over. Men noen PT blir det ikke på meg, ikke en gang en liten halvtime!

  SvarSlett
 14. Gratulerer med dagen! Fjert bør opp på lista over neste års paroler LOL.

  SvarSlett
 15. jeg vil også ha en PT-PA! send ham hitover. Alle skal få.

  SvarSlett
 16. Hehehe... tenk om du hadde sluppen en liten fjert da??

  SvarSlett
 17. Hei høpp!!

  Ja da har du virkelig hatt dagen.Hørtes gøy ut!!og når han i tillegg var pen så var vel det en skikkelig bonus økt.Bra du holdt "fjærten" tilbake:)

  Ha en fin og støl onsdag!!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 18. Jeg skal til min personlige pusher i morgen tidlig, og jeg kjenner at pepsi max'en og sjokkisen smaker særdeles godt i kveld. Og timen i morgen virker fryktelig fjern... PT'en har hatt ferie, og det synes jeg har vært veldig godt. Daffe rundt på treningssenteret på egen hånd er ikke fullt så slitsomt...

  SvarSlett
 19. Det er ganske kult å ha noen minutter med en PT. Jeg har også hatt det. Men kommer ikke til å koste på meg noe "fast forhold"...... til kr 800 pr gang!!!! Ha en fin (fjertfri) dag, Elisabeth !

  SvarSlett
 20. For et par år siden hadde vi et raid med innmeldig på 3T på jobben min. Til og med jeg gjorde det, til tross for at jeg egentlig er ihuga motstander av slikt. Jeg klarte å holde motivasjonen i vel ett år, men så kom jeg meg aldri igang etter ferien og droppet ut. Jeg nekter å betale for noe jeg ikke benytter, så det var helt greit. Jeg kommer nok aldri til å melde meg inn igjen.

  Men jeg går tur omtrent hver dag. Det er da noe.

  SvarSlett
 21. *ler så jeg blir støl i magen...*
  Jeg ser deg SÅ for meg! Du skriver så levende og morsomt!
  En ting er sikkert - humoren din forsvant ikke med 30tallet....
  Også så moro med tur til Madrid!!
  Ønsker deg en herlig uke videre!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 22. Ingen kommentarer fjernet, bare en antakelse ut ifra ant. følgere :-)

  SvarSlett
 23. Er sikker på at treneren hadde tatt en liten fjert med positiv snert. Feks. ved å prisgi at magen fungerer ved riktig ved trening. Joda, det er nemlig bare positivt. ;)

  Flinke jenta si! =D

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...