fredag 5. april 2013

Løsning verdens enkleste reiserebus

Jada, løsningen på verdens enkleste reiserebus, var selvfølgelig HAFJELL!

Håper jeg bidro til at mange følte seg både kloke og smarte, og vise atpåtil.

Det skal innrømmes at dette bildet er et par år gammelt. Sannheten er at fra der jeg camperte, så syntes ikke den gamle fakkelmannen på andre sida av dalen. Jeg kunne ha lagt ut et bilde av et snødekt fjell og noen grantrær, men det kunne i grunnen vært hvor som helst så.....Litt troverdig må det jo være. Og det er helt sant at jeg har vært å tur til hafjell, altså! Jobbtur. Jobb og hygge. (På dette praktfulle stedet (link), som jeg ikke har fått noe vederlag for å promotere, men som jeg gir litt PR siden det rett og slett er et nydelig sted med god mat. PS. Det er litt upraktisk med kun ett speil i en leilighet som to jenter deler, fint om dere kunne spandert et i gangen også så man slipper å vente med å legge mascaren til den andre er ferdig i dusjen....Vennlig hilsen.....).

Noen funderte på kombinasjonen joggesko og saliggjørende søtt på flaske. Det er ikke vanskeligere enn at man først er flink og tar en time i treningsrommet etter dagens møte, for deretter å balansere kaloritapet med å drikke seg brisen før middag!

Det blir avsløringer her i morra også, da røpes hvilken påstand fra aprilspøken min som er den sanne. Om du vil, har du derfor fortsatt mulighet til å være med og gjette.

Fin fredag!


Elisabeth4 kommentarer:

 1. Hurra!!! Jeg gjetta rett ;-) Bra at du bidrar til å øke selvtilliten, Elisabeth :-D Jeg venter i spenning på avsløringa :-))

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 2. Den hadde til og med eg løyst, dersom eg hadde sett den…
  Er komen litt bakpå med blogg no, pga ny jobb, nye ruiner.

  SvarSlett
 3. Gått glipp av hele rebusen jeg, men den hadde jeg greid altså! Men det gjelds vel ikke ...;)

  SvarSlett
 4. Venter i spenning på at du skal vise fram brystpiercingen.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...