mandag 15. april 2013

Pippi og curling

-Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikkert, eller noe sånt, skal visstnok Pippi Langstrømpe ha sagt.


Og noe lignende sa faktisk jeg da jobben skulle drive sosialisering og heiv hele hurven ut på glattisen - i dobbel forstand. Her skulle det drives curling!

-Jeg tror curling er noe for meg, sa jeg. -Der tror jeg jeg er god! Og så smilte jeg sånn lurt som gjør at folk blir litt usikre på om jeg faktisk mener det jeg sier, eller er ironisk.

Men da vi kom ut på isen og skulle føre disse 20 kilos glatte steinene med håndtak helt over til den andre sida av banen (den er mye lengre i virkeligheten enn det virker på tv), og med hårfin presisjon og riktig curl plassere steinene inni den ringen de kaller "boet" og helst i midten, som kalles "knappen", ja så viste det deg at uttalelsen ble en sannhet.


Den rød der er min


Min aller første stein ble nydelig plassert nesten rett på knappen! Jeg var like overraska som alle andre, men jeg fortsatte bare å smile og slang på et "Ja, jeg SA jo at dette var noe for meg!".

Men jeg lurer på om ikke Pippi hadde noe for seg, altså. For tankens makt er stor og det er ikke tilfeldig at toppidrettsutøvere driver mental trening og visualiserer seg selv først over målstreken.

Eller så var det bare sånn nybegynnerflaks.......

Hva tror du, kan man tenke seg til suksess og seier?

Til uka skal det forresten bowles.....

Elisabeth 

9 kommentarer:

 1. Ja, hva du ikke kan Pippi Elisabeth! Jeg tror vel ikke nødvendigvis at man kan alt bare fordi man betemmer seg for det. Selv om man ikke skal fokusere på det, så har man jo dog noen begrensninger. Men at litt selvtillit hjelper for å få gjennomført ett og annet, er jeg ikke i tvil om. Bestemmer man seg for at man ikke klarer noe, gjør man det sjelden heller.
  Regner med at du er en ener på bowlingbanen også, så gleder meg til oppfølgingsinnlegg ;-)

  SvarSlett
 2. Du er nok et naturtalent! Det var dette du skulle ha gjort, hele tiden, så nå er det bare å gå til innkjøp av rutete bukser, og sette igang. Men tankens makt, å ja, jeg tror ikke det er sånn at bare man tenker på noe nok, så blir det sånn, det er faktisk magisk tenking. Men jeg skal love deg at hvis du gjentar for deg selv, gang på gang, at dette får jeg ikke til, så gjør du det ikke heller!

  SvarSlett
 3. Vakkert, vakkert. Jeg tror nok man kan klare mye og mangt bare man bestemmer seg for det. Dog krasjlander man innimellom til tross for iherdig tankevirksomhet...

  SvarSlett
 4. Fantastisk! Jeg bruker å si at alt som er rundt og skal bevege seg bort fra kroppen min, ja det - det bruker å bli fiasko. Men så var det en gang jeg var på Røros Rehabilitering og vi skulle ha konkurranse (det het vel teambuilding) i forskjellig, Bl.a hesteskokasting og kubb (et spill med firkanta kubber). Og gjett om jeg fikk det til!? Jepp, jeg var GOD! Men altså, er det rundt - da skjærer det seg! (Tankens kraft osv...) Jeg blir ikke med på bowling, for å si det sånn;)

  SvarSlett
 5. Jeg tror du har talent innen curling. STå på!

  SvarSlett
 6. Jeps! Tror tankens kraft er STOR! Dyktig er du. Få deg sånn rutete bukser også, så blir det enda mer suksess? Jeg heier på deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. He he he ja, følte at antrekket var en smule anonymt for å framstå som en skikkelig curling-utøver.

   Slett
 7. Haha, dette hadde vært noe for meg! :)

  SvarSlett
 8. curling, altså? wow! :)
  ble du oppdaga..? :)

  tankens kraft - definitivt
  jeg er mest i andre enden av skalaen - ganske flink å sørge for å ikke tro på meg selv ...

  lykke til med din nye karriere...
  :)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...