søndag 13. desember 2009

....og julegave til bamsen


Bamsen Helene er en forfengelig bamse med prinsessekjoler, rulleskøyter og blondesokker i garderoben. I år får hun strikket genser og lue av mormor (meg). Hun har allerede prøvd habitten, men har lovet å holde munn overfor mammaen sin. Takknemlig var hun i alle fall, hun sa lett henrykt "I love you". Ok, da, jeg visste hvordan jeg skulle få denne kjærlighetserklæringen. Det er bare å trykke på armen hennes.

2 kommentarer:

 1. Å så koselig!! Hyggelig når de små setter pris på gavene de får! Jeg håper min lille også blir slik når hun blir litt større. Hun blir jo gla nå også men i en alder av 19 mnd er hun ikke helt med på greia:P Hun får pakkekalender av mormor i år og de første tre dagene var det noen leker... Og etter det har hun begynt å mase om pakke hver morgen:) Den 4de dagen var det en genser i pakka og da ble hun litt snurt og kastet den fra seg. Men hun ble fort gla da jeg forklarte henne at det var en kjempefin genser og at hun var heldig som fikk noe så fint... så etter det har hun blitt gla for både sokker og strømpebukser:p

  Ha en fin jul!!

  SvarSlett
 2. Så koselig å lage dukke/bamseklær da :))Datteren min har blitt 12 år så den tiden er forbi men jeg koste meg fælt da jeg hadde muligheten i hvertfall :)Du spurte om oppskrift på de små tovede kremmerhusene hos meg men det har jeg dessverre ikke.Jeg strikker og hekler alltid for frihånd men jeg brukte PT2 garn og la opp 4 masker. Deretter økte jeg 2 til 3 masker på alle de "rette" omgangene. Innimellom la jeg ut flere også.
  Du ser hvor stort eller bredt du vil ha det etterhvert.Deretter kastet jeg de i vaskemaskinen på 60 grader og pyntet de med diamantbånd og annen pynt.Lett og raskt å lage!
  Lykke til :))Klem fra Kardemomme

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...