onsdag 23. desember 2009

Omtanke

Jeg tar oppfordringen fra Prinsesse Elin om å legge en link til en organisasjon som viser medmenneskelighet og hjelper andre. Mitt valg er Bistand for Barn ledet av Adopsjonsforum.

Bistand for barn er Adopsjonsforums bistandsavdeling. Dette er en humanitær medlemsorganisasjon hvor barnas beste står i sentrum. Vi arbeider ut fra FNs konvensjon om barns rettigheter og menneskerettighetene. Vårt arbeid rettes mot barn i institusjoner, vanskeligstilte familier og lokalsamfunn. Bistand for barn søker å bidra til økt velferd for vanskeligstilte barn og fremme barns rettigheter i våre samarbeidsland.

Bistand for barn koordinerer 32 prosjekter i 10 land. Dette tar form som lokalsamfunnsprosjekter, barnehjem, mødrehjem, gatebarnprosjekter, leksegrupper, krisesenter m.m. Over 4 millioner overføres prosjektene årlig.


Du kan lese mer og ikke minst støtte arbeidet her.

Inntektene fra disse søte kortene går til Bistand for Barn

1 kommentar:

 1. Takk for koselig kommentar! Ja man blir glad av slike sprøe små venner rundt om i huset. Ikke alltid at de mannlige i huset har heeeelt samme syn på saken... hehe
  Jeg liker bildene på bloggen din og kalorireglene... ;)
  Ang svibler så ser du hvilken farge di kommer til å få ved å se fargen på den lille plastpotta de står i. Hvit, rosa, blå og rød.
  En av mine blåe stod i knopp og 4åringen var BOMBESIKKER på at det ble blåbær utav d..
  Ha en fiiin Jul!
  mvh Gry

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...