onsdag 11. mai 2011

Ikke hjertebank

Jeg har jo fått med meg at halvgærne sydamer får hjertebank av stoff. Ja, altså sånn stoff som man syr noe av. Annet stoff kan sikkert gi deg hjertebank også, trenger ikke være halvgæærn sydame for å få den reaksjonen.

Men altså, hjertebank får halvgærne sydamer av stoff, gjerne retrostoffer. Det gamle sengetøyet i irrgrønt og oransje, som man har prøvd å slite ut på hytta sesong etter sesong siden 1976, det får halvgærne sydamer hjertebank av i 2011.

Svigerfar lurer på hva jeg driver med inne på deres hyttesoverom. Jeg stirrer på sengetøyet i skapet. Den naturligste ting i verden.



Men jeg kjenner ikke noe bank......Kanskje litt sult, men ikke noe bank i hjertet.

Hva med deg, får du hjertebank nå?

Elisabeth

.

26 kommentarer:

  1. Joda, får hjertebank eg ;o)

    Takke for lykkeønskninger. Det e litt skummelt egentlig, eller kanskje egentlig ikkje...

    Ha ein storfin dag!

    SvarSlett
  2. Hohoho!Eg ler høgt!
    Nei, null hjertebank av gamle dynetrekk.
    I dag har eg også innlegg om gamle stoffbitar og dynetrekk :)

    SvarSlett
  3. nei ikke noe hjertebank... men så er jeg vell ikke så retro av meg heller det eneste retro her er huset utenfor (fasaden) mener noen... men jeg mener det er en perle forkledning :) ha en fin dag med eller uten hjertebank:)

    SvarSlett
  4. Jeg har aldri skjønt stoffdamenes hjertebankinnlegg. en bit stoff liksom. Jeg synes mye er kjempefint, men å få et galopperende hjerte av det? Nope.

    Er forresten litt på eBaykjøret om dagen... DER finnes det mye fine stoffer der! Etter MGP i går der det ene landet (husker ikke helt hvem..) var kledd opp i 60-tallskjoler var ikke veien lang til datamaskina og eBay. :)
    Lurer på hva jeg skal bruke alle disse stoffene til...

    SvarSlett
  5. He, he, he, du har skrevet det jeg har tenkt;-) Men kan gjerne innrømme at noe av det de sydamene med hjertebank LAGER, det kan få hjertet mitt til å slå bittelittegranne fortere:-)

    SvarSlett
  6. Ikke noe hjertebank her, nei. Men derimot KJØPETRANG når jeg ser flotte stoffer (og mye annet for den saks skyld...), det får jeg. Er ikke særlig retro av meg, så det er ikke det som fenger mest hos meg.

    SvarSlett
  7. Jeg får vel ikke hjertebank, men ser godt for meg en liten barnekjole med de stoffene der. Etter at jeg har begynt å blogge, har jeg også begynt å se på gammelt sengetøy med nye øyne.

    SvarSlett
  8. Litt hjertebank, litt mye for nummer to der. Jeg liker nok klare farger bedre enn syttitallets retro dunkelhet. Uansett er det noe spesielt med slike tekstiler som har et liv bak seg...

    SvarSlett
  9. hjertet gallopperer i brystet på meg, jeg hyperventilerer:) Eia var jeg der:)))
    HÆRRRRLIE STOFFA:)

    Trine:)

    SvarSlett
  10. Ikke hjertebank av stoffer her i Fjøset heller ;) men gi meg en motorsykkel så snakker vi ;))

    SvarSlett
  11. Slettens ikkje! Men enkelte klarer å laga gull av gråstein, gjeld ikkje meg.

    SvarSlett
  12. MammaMy; Artig du nevner "gull av gråstein". Jeg har et innlegg på vent med akkurat den tittelen....og nå tenker jeg dere ble nysgjerrige nå! :-)

    SvarSlett
  13. Beklager, ikkeno' hjertebank

    SvarSlett
  14. Ikke her heller. Antar at jeg er for gammel. Jeg likte vel ikke "retro"mønstrene da de var moderne på 70 tallet heller.

    SvarSlett
  15. Jepp pulsen øker og hjerte slår raskere :-)
    Putt stoffet i sekken uten at noen ser det neste gang du er på hytta er min tanke...
    Klem

    SvarSlett
  16. Hjertet banker som normalt trur jeg... men herlige mønstre, og du og du så mange jeg har kasta av dem i åras løp. (tør ikke si noe til retro-sy-datter, hjælp!)

    SvarSlett
  17. Hehe...nei, verken sengetøy eller retrostoff får hjertet mitt til å hoppe!
    Syr du derimot en søt kjole eller bukse i dette, får vi se..
    Har kronisk hjertebank for tida, masteroppgave som øyeblikk skal inn, styrer unna andre ting som kan få blodet til å bruse..enn så lenge!!
    :-)

    SvarSlett
  18. Hvilepuls lang vei her altså.... ;)

    SvarSlett
  19. Oj full banking her!!! Flotte stoff!!!

    SvarSlett
  20. ehhh..må kjenne godt etter.
    sorry.kjenner ingenting.

    SvarSlett
  21. Nja, denne berømte hjertebanken bruker jeg nok på andre ting.
    Men ser for meg søte og kjekke stableklosser og herlige sommerkjoler til både meg og de små.
    :)

    SvarSlett
  22. Nope. Ikke noe hjertebank. Er nok ikke skrudd sånn sammen. Hvis noen sydamer tryller frem en fin kjole eller noe av dette sengetøyet derimot er det mulig hjertefrekvensen øker noe ;-)

    SvarSlett
  23. Ha ha, nei jeg gjør ikke det. Er ikke med på den retrobølgen. Særlig de oransje og brune stoffene fra 70-tallet. Niks og nei.
    Ellen :)

    SvarSlett
  24. Kunne ønske eg fekk hjertebank! Håper eg ein dag blir på fornavn med symaskinen min, sånn som du! Da skal eg robbe hytta for retro-sengesett og lage barne-kjoler! (blir nok til barnebarna - evt Epla-butikken, og ganske sikkert ikkje til mi vesle jente - ho er nok godt voksen før eg er på fornavn med symaskinen min...)

    SvarSlett
  25. Ingrid; Det er faktisk mulig å bli venn med symaskina. Kanskje ikke perlevenn, men i alle fall nok venn til å kunne sy en enkel kjole. I morra skal jeg stolt vise fram hva jeg har klart. ☺

    SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...