lørdag 24. september 2011

Også voksne jenter liker plysj

For en stund siden fikk jeg en henvendelse fra me&i om jeg ville ha et plagg gratis, helt uten kostnad.
Yeah, klart jeg ville!

me&i har masse fine, gjerne fargerike og artige plagg til barn - og noe for voksne jenter. Og nå skulle jeg få velge meg ett herlig plagg - helt gratis. Juhuuuuuu!


Skulle jeg velge den grønne plysjtunikaen til Trollet eller de tøffe buksene til nevøen vår? Hva med en artig genser eller noen myke pants?

Eh, der var voksenplaggene ja....hm, de var fine......oj, den tunikaen der så behagelig ut.....hmmm....Trollet har da nok klær, har hun ikke? Er det ikke heller mora som fortjener noe nytt i garderoben denne gangen? Nei, ærlig talt, dette er tross alt først og fremst en barnekolleksjon, du gamle røy får klare deg med de møllspiste striesekkene dine......Jammen, jammen, plysj er jo så deilig. Jeg koser alltid ekstra med Trollet når hun har på seg noe sånt......kanskje noen vil kose ekstra på meg om jeg har.....

Det ble denne:Ingenting til Trollet, med andre ord. Men jeg gidder ikke ha dårlig samvittighet for det, for tunikaen er deilig, flott, knall og så videre. Akkurat passe fin til et jobbmøte og akkurat passe fin om man skal være bare litt pent kledd med venninner på kafé eller noe.

Og den funker dessuten veldig bra i lystig lag hvor man forsyner seg litt for mye av den lekre maten og senere på natta står og gauler rundt et piano - det har jeg testa ut.

Kun på ett punkt svikta tunikaen - jeg har ikke merka noe ekstra kosetiltrekningskraft....

Elisabeth, voksen jente dekket av plysj

PS. Produktet er sponsa, men jeg har absolutt skrevet min egen objektive mening.

15 kommentarer:

 1. Kjempefin! Og den har du fortjent, vet du. Er det ikke sykt hvordan hjernen vår funker når vi har fått barn?? Jeg kan gå inn i en klesbutikk fordi JEG faktisk trenger en bukse og så komme ut igjen med en full pose til guttungen.. buksa..nei..trengte jeg den da? (ja, egentlig)
  Ha en flott lørdag!

  SvarSlett
 2. Plysjklær har jeg ikke hatt på eveigheter... Fikk lyst på sånn mørkeblå... nydelig farge også!

  SvarSlett
 3. Den så deilig ut :) Jeg har flere plagg fra Me&I, både voksen og barneklær, og har bare positivt å si om de!

  SvarSlett
 4. Er eg totalt ute, eller? Har faktisk aldri høyrt om merket ein gong... men du og du, så fine kle! Og den tunikaen du valgte var jo berre skjønn:) Nydeleg farge!!!
  Ha ei fin helg :-)

  SvarSlett
 5. Nydelig tunika. Skjønner at du valgte den.
  Ellen :)

  SvarSlett
 6. Kjempefin tunika!
  Jeg klarer fint å handle masse til meg selv - og til ungene. Altfor mye, egentlig... Men mannen får lite.

  SvarSlett
 7. Da jeg var barn tok jeg på meg hva som helst av klær bare de var myke. Når jeg kjøper klær nå er det viktigste kravet at det er bra kvalitet og at plaggene er praktiske i bruk og komfortable å bevege seg i. En mørkeblå tunika av plysj hadde nok gått rett hjem her også. :-)

  Cecilie

  SvarSlett
 8. oh, den så fin ut! Og hvis du kaller stoffet velur høres det ikke så pysjaktig ut.

  SvarSlett
 9. Regner med at trollet har nok klær...det har hvertfall trollene her ;)

  Syntes vikelig mamman fortjente denne...Skikkelig dritlekker, og jeg ble med et dritmisunnelig her...

  Fin lørdag! :) Klæm

  SvarSlett
 10. Fru Storlien; Presiserer at det er leverandøren som kaller det plysj. Og jeg liker den betegnelsen, pysj er også komfortabelt, da. :-)

  SvarSlett
 11. Åååå, lekker! Og den så tu som den var ytterst behagelig å ha på seg også!! Godt du tester den ut i forskjellige settinger, DET er bra å vite! :D

  Og hey, jeg fikk jo kommentert hos deg også!!

  SvarSlett
 12. Å gud, Me&I har så mye fint, det er seriøst det eneste firmaet som har fått meg til å vurdere å bli selger!! :) Har masse klær til ungene derfra!:)

  SvarSlett
 13. Plysj er mykt og godt:) Men innimellom rykker det i sydamen( les fagidioten) og da forbinder jeg plysj med tunge stuemøbler med støvlukt og sånne rattbeskyttelser som gjerne ble kombinert med wunderbaum...Hmmm, kanskje det ikke bare er sydamedelen av meg, men også noe med oppveksten?

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...