søndag 9. oktober 2011

Kiss and make up, please

Kjære Blogger og Internet Explorer

I det siste, ja faktisk over lang tid, har jeg merka at forholdet dere i mellom har kjølna. Kjølna betraktelig. Nå er det kaldt som den isposen jeg har måttet legge på panna for å dempe hodepinen dere har påført meg.

Hvorfor er dere ikke venner lenger? Hvorfor boikotter Blogger IE, hvorfor vil dere ikke leke sammen mer?

Er IE sjalu fordi du, Blogger, leker så mye bedre med Safari, Firefox og Google Chrome? Er du, Blogger, lei av at IE er så populær?

Jeg liker IE, jeg liker Blogger, men uvennskapet dere imellom påvirker meg. Jeg vil gjerne bruke IE som nettleser. Vi kjenner hverandre, jeg vet hvordan jeg skal håndtere utfordringer og oppgaver i IE. Vi har et forhold som går langt tilbake. Ja, det har vært meg og IE alltid, bestandig, fra første nettkontakt. Lenge visste jeg kun om deg, IE. Og jeg liker deg, som sagt.

Jeg liker deg også, Blogger. Du har vært min eneste, den fineste og greieste bloggplattformen for meg. Jeg liker de mulighetene du kan tilby, nuligheter andre ikke kan by på.

Men nå er dere tydeligvis blitt uvenner. Hvorfor? Hvorfor ser jeg ikke visse blogg-elementer når jeg åpner blogger i Internet Explorer? Hvorfor får jeg ikke kommentert i andre Blogspot-blogger når jeg er pålogga i IE?

Hvorfor tvinger dere meg til å velge mellom dere? Du sitter på et godt kort der, Blogger. Du veit at det er enklere å skippe IE til fordel for f.eks. Firefox. Men du, den peisreven er ikke like grei mot meg. Han vil ikke en gang gi meg et enkelt linjeskift noen ganger.


Jeg hadde et nydelig, passende illustrasjonsbilde fra iStockphoto jeg kunne brukt. Hadde, i fortid. I stedet har jeg lånt dette fra et sted som hadde lånt fra et annet sted osv. Han typen her så litt sinna ut han også....

Hvorfor kan ikke alle sammen være venner, da? Jeg synes det er slitsomt å bruke den ene nettleseren til de og de sidene, og den andre til noen blogger og den tredje til noe annet. Jeg blir sliten av sånt, jeg får vondt i hue av sånt. Jeg orker ikke holde rede på all sånn informasjon. Jeg har nok med å huske alle koder og passord i hverdagen.

Hører dere? Kiss and make up, bli venner igjen for pokker!

Og dessuten har pc'n min kræsja og nei, jeg hadde ikke tatt back up i det siste. Så nå er alle sparte linker, bilder og dokumenter nok en gang borte. "Æsj" og verre uttrykk til det.

Takk, det føltes godt å få sagt det.

Elisabeth, lei av tull

.


28 kommentarer:

 1. Been there, done that:( Back up.... hva er det? Vi mista alle konfirmasjonsbildene av 20-åring vår da PC'n kræasja..grrrrr.
  Skjønner frustrasjonen din. Valgte å begynne å bruke Google Chrome jeg:)

  Trine:)

  SvarSlett
 2. Bloddy irriterende. Jeg har gått over til Opera som nettleser, men det er nok mest fordi teknisk mer interessert beboere (les husbonden) ikke liker IE, siden mye virus er laget for å utnytte at IE er den mest brukte nettleseren, og bruker hull der.

  SvarSlett
 3. Opera er heller ikke paradis! Langt i fra, brukervennlig som bare det, når det virker. Men jeg kunne ikke legge inn snarvei hverken til Evernote eller Pinterest. Og en dag gikk alt i stå, hver gang jeg klikker på Opera stopper maskina. Jeg greier ikke en gang å fjerne programmet. Lurer på om jeg må skrape det bort. Nei, det er vel noe med alle tings iboende djevelskap; også nettlesere har det, tydeligvis

  SvarSlett
 4. Jeg bruker også Google crome nå, virker godt enn så lenge

  SvarSlett
 5. Takk for at du har satt ord på frustrasjonen! Har gått heilt over til google chrome. Har gitt opp IE.

  Takk for ein veldig god blogg med masse humor.

  Klem

  SvarSlett
 6. ÆSJ!! for noe dritt.
  du må huske back-up!!

  etter å ha kræsja pcen min ca 3 ganger og mistet uttallige bilder, så har jeg endelig lært,

  Og jeg irriterer meg over at jeg ikke får google som nettsøker, uten at virusprogrammet må fjernes.

  SvarSlett
 7. Støttes.

  Til å begynne med trodde jeg bare det var meg som hadde problemer med å kommentere. Nå ser jeg at det gjelder flere.

  SvarSlett
 8. Fantastisk! :))

  Jeg har gått over til Google Chrome jeg, gubben bruker noe annet tror jeg.

  Og takk for påminnelsen, når skal jeg lete etter strømkabelen til den eksterne harddisken!

  SvarSlett
 9. Veldig gjenkjennelig. Og veldig frustrerende.

  SvarSlett
 10. Shit, kor forbaska trøblete!! Kofor kan ikkje det ein vandt berre virke på vanleg måte....

  SvarSlett
 11. Jeg har hatt mye problemer med å kommentere på andres blogger i det siste. På blogger som denne hvor kommentarene vises i eget vindu og hvor jeg får brukt Googlekontoen min går det bra for min del. Dersom dere andre som ikke har det slik kan endre til denne innstillingen tror jeg mange er hjulpet.

  Cecilie

  SvarSlett
 12. Uff og uff :-( Det ble nok litt mye på en gang for deg her nå :-/ Jeg tok et valg jeg, og da droppa jeg IE...

  Håper alt ser lysere ut i morra - klem Siv

  SvarSlett
 13. Jeg har gått over til Google Chrome. Null niks problem, lenger.
  Ellen :)

  SvarSlett
 14. Mye surr ja... jeg har firefox. Men har venner som ikke greier å kommentere på bloggen min lenger. De har IE (regner med at det betyr Internett Explorer??)
  Hrmfff, syns også alle nettlesere skal være venner!

  SvarSlett
 15. Snart bytter vi vel til Wordpress. Det skal jo være så fantastisk. Bare at jeg ikke skjønner noe særlig av det. Jeg har fått en sånn Panasonic-reklame som har sneket seg inn på min bloggroll, under forkledningen La Ville de Mille. Så fjerna jeg den bloggen fra bloggrollen, og nå har jeg Panasonicen i oversikten min, over blogger jeg følger. Og jeg klarer ikke å bli kvitt den. Grrr!

  SvarSlett
 16. Data/internett er noe dritt når det ikke fungerer slik som jeg/vi vil!!
  Jeg byttet til Chrome og det funker bra :)
  Ha en fin kveld :)
  Klæm

  SvarSlett
 17. Hi hi ;)

  Jeg sier bare: Google Chrome og Google Apps (gmail. reader, calendar, documents etc). Swop, swop. No more hassle!

  SvarSlett
 18. Høres ut som du må ta ein tårevåt avskjed med IE. :(
  Trist å høre om alle problemene. Håper det ikkje legg ei demping på blogginga :)

  SvarSlett
 19. Takk, det kjennes litt godt at vi er flere om frustrasjonen. Nå sjekker jeg ut Chrome...

  Det som irriterer meg er at mange nettsider er laget for den ene eller andre nettleseren og ikke fungerer optimalt med en annen. Grrr.

  SvarSlett
 20. Jeg bruker Firefox til alt og har nettopp bytta FRA Wordpress fordi jeg ikke skjønte bæret. Nå er jeg fornøyd. Ikke har jeg hatt PC de siste fem åra heller, og er storfornøyd med det. Lykke til, håper du får fiska fram bildene fra PC'n igjen, det finnes folk som gjør sånt (og tjener penger på det)... NÅ skal jeg ta backup av min maskin her, takk for påminnelsen!

  SvarSlett
 21. Irriterende. Jeg har ikke bruker ikke google sin bloggplattform, men det finnes noen blogger som spiser kommentarene mine idet jeg poster, og det er jaggu irriterende nok.

  SvarSlett
 22. Ja tenk for et vakkert sted verden hadde vært om alle var venner....

  SvarSlett
 23. Pia, nei Wordpress er for seriøst, ha ha.

  SvarSlett
 24. jeg bruker Opera jeg. Men tror dere andre har en bedre måte å ha oversikt over blogger dere følger- jeg ser ikke når dere legger ut nye ting, må inn og sjekke hver enkelt blogg. Og aner ikke åssen jeg gjør noe med det. jaja.

  SvarSlett
 25. Skrot hele IE-skiten og gå over til Chrome. Raskeste nettleseren there is! Eller Firefox. Jeg er glad i den også jeg. Ingen problemer med verken det ene eller det andre linjeskiftet heller. Good luck! :-)

  SvarSlett
 26. Pc'n vår krasja i fjor, men vi fant et program som gjorde av vi fant igjen nesten alle bildene! Phu! Nå har vi back up på både minnepenner og på ekstern harddisk!

  Og jeg bruker også IE - og har ingen problemer. Måtte bare hake av å være pålogget hele tiden, så var problemene borte for min del. Jeg er også veldig glad i IE - sikkert en vanesak!

  Og.... JAAAAA - jeg har begynt å tenke og drømme om jula ♥♥♥
  I dag kjøpte jeg meg hele 5 juleblader, så får jeg masse inspirasjon fram mot jul... sukk!!!
  Ps - hørte min første julesang i morges... gubben spilte den på gitar - og det føltes bare så BRA!!
  Hi hi :-)

  SvarSlett
 27. Hagealven, du er gæærn. Man verken spiller eller hører på julesanger i oktober. ☺

  SvarSlett
 28. Jeg bruker Firefox, og liker den, men her på jobb er det kun IE som gjelder, mest fordi jeg ikke har gidda å laste inn noe annet. Data er noe drit, egentlig :P

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...