mandag 3. oktober 2011

Matbokskorrespondanse

En kveld (ja, hadde glemt å tømme og sette Trollets matboks i oppmaskina tidligere, ikke heng deg opp i det a. Og ja, Trollet tar selv ut matboksen fra sekken, men er ikke like flink til å frakte den hele veien til maskina. Ikke heng deg opp i det heller...)

En kveld fant jeg denne søte lappen i Trollets tomme matboks.


Mamma du er snill

*smelt*. Trollet liker å få brev, hun har jo en egen rød Bruka postkasse på rommet sitt. Som hun støtt klager over er tom...Og jenta er ikke dum, hun har forstått at for å brev, må man skrive brev.

Og mora svarer med lapp i matboksen neste dag:


Husk å gi ut bursdagsinvitasjonene

Kanskje ikke helt det svaret hun ønska, men hey ingen er perfekte!

Nå er det høstferie og ingen matbokser som kan brukes til korrespondanse. Det er heller ikke noe troll som kan fortelle mamma at hun er snill, alternativt dum. For Trollet og Mannen er dratt på ferie og Madamen later som hun synes det er stas med et stille hus, kommando over fjernkontrollen, mindre klesvask og ingen som klager over middagsgrønnsakene.

Herregud, vi er på dag 1 av min gressenketilværelse, jeg har vært hjemme sånn cirka 38,5 minutter og er litt ensom allerede....Hvordan skal dette gå?
.

21 kommentarer:

 1. du må jo nyyyte det!
  bare vent, om et par dager ønsker du at det ikke er lenge til neste gressenke-tilværelse!

  SvarSlett
 2. Smelt!!
  Sånn matbokskorrespondanse har vi her i huset også, selv om det nok sendes med flere klemmer enn de som kommer tilbake:-) Men hva kan man vente av to gutter som begynner å bli for kule til sånt.
  Men jeg har tenkt å tatt vare på noen av de (uten gammel ost) for å vise fram i konfirmasjon. Pinlig, men søtt!

  Jeg skjønner savnet! Er selv 4 uker uten ungene på sommeren og synes ikke det er lett. Etter en uke begynner jeg å strø lego, playstation spaker og sokker utover gulvet i ren savn.

  Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 3. Så koselig! :-) Det er til å smelte av.... Her i huset er det jeg som er senest opp om morran, og det hender seg at litjtupp har laga matpakke til meg, og sendt med et ønske om en fin dag - herlige unger vi har du <3

  Skal du være alene hjemme hele uka eller? Jeg har planlagt 3 dager for meg selv på landstedet neste uke, og jeg grugleder meg...

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 4. Som kompenssasjon for manglende matbokskorrespondanse kan jeg si: du er en veldig kreativ og flink blogger og jeg fryder meg ved å lese dine daglige innlegg. Nyt alenetilværelsen! :-)

  Cecilie

  SvarSlett
 5. Bare vent, Elisabeth, du får nok dreisen på det - og snart koser du deg nok:-)

  SvarSlett
 6. Hihi, er du som meg, nyt du det mest siste dagen;) Koseleg med matboksbrev! Her hiv eg inni eit dikt til dottera av og til, sjølvsagt;)

  SvarSlett
 7. Kjenner følelsen, men du skal se det blir noen trivelige dager når du venner deg til det...plutselig strekkes hendene i været.."Yeah!!":O))
  KOS DÆ!!

  SvarSlett
 8. Tenker du nyter det etterhvert.Flott matbrevboks. :-)

  SvarSlett
 9. Herlig korrespondanse!

  Noen alenetilværelse må jeg nok se lenge etter, ihvertfall på de neste 15 år, så der kan jeg ikke hjelpe deg.
  Kanskje si: Les ei bok, gå en tur, gå ut og spis, gå på kino,lei en film bare du vil se.

  SvarSlett
 10. Tja? Hva med å benytte tiden til å være sosial med venner som du kanskje ikke har like god tid til ellers? :-) Eller lese en bok? Se alle filmene hverken mannen eller Trollet gidder å se sammen med deg? Sove?

  SvarSlett
 11. Så herlig lapp!
  Nyt tilværelsen med noe godt å drikke og lese i.-Eller cafe' med gode venner.-Eller som dronningen over fjernkontrollen eller kinokveld eller...(uendelig mange muligheter!)

  SvarSlett
 12. Søteste lille Trollet :))
  Jeg DRØMMER om å være hjemme alene mer enn 7,5 timer i strekk. Tenk det hadde vært deilig.......
  I stedet står jeg nå foran 2 mnd hjemme-alene-tilværelse med tre unger, når mannen drar ut på arbeid i morgen..... Så nyt freden og roen du ;)
  Klæm

  SvarSlett
 13. Dette kan det bli mange dårlige vaner av. ;-)

  SvarSlett
 14. Det høres skjønt ut, spør du meg. Eller helskjønt, burde jeg vel si. Å få være aleine noen dager hadde vært herlig. Noe klarer du å finne på. Les noen bøker. Blogg. (For det hadde du vel ikke tenkt å gjøre så mye av?). Møt en helskjønn venn. Se på TV. Sy.

  SvarSlett
 15. Sier som WB; NYT!!!
  Takk for fantastisk kommentar hos meg!
  Klem

  SvarSlett
 16. Naaahhh - så søtt!!!
  Men hallo - du må jo nyyyyte å være hjemme alene noen dager! Synes det er så digg!!
  klem

  SvarSlett
 17. Nååå, så fint <3 :) OG ang. gressenketilværelsen: sier som flere andre her, nyyyt det :D

  SvarSlett
 18. Ah! Nyt freden du! God tid til blogging og jogging vert det også! ;)

  SvarSlett
 19. Hei og hopp, her er det planlagt møter med opptil flere helskjønne venner pluss annet som må ordnes i løpet av uka. Så jeg skal nok få tida til å gå, ja. Men litt ensomt ved leggetid er det.

  SvarSlett
 20. Skjønn liten matbokshilsen :-) de vet hvordan å sjarmere, de små... Ha en fin uke, da... til tross for alenetilværelsen!
  Klem

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...