søndag 16. oktober 2011

Rosa invasjon

Jeg er en Buzzador! Kult navn på en nysgjerrigper som er interessert i alt som er gratis. Jeg får tilbud om å teste ut ulike ting og så "buzzer" jeg det. Akkurat det å buzze høres ikke så kult ut, altså navnet, for det minner meg om et irriterende insekt som forstyrrer nattesøvnen....

Men altså, nå har jeg fått muligheten til å teste Vanish og huset ble invadert av rosa emballasje. Jeg må glatt innrømme at den rosa emballasjen nok er grunnen til at jeg ikke har prøvd dette merket før. Rosa gir meg ikke assosiasjoner til noe som er verken rent eller kraftfullt. Og den reklamen de kjørte for noen år siden, med en skrukkete dame i alt for kort, alt for ungdommelig og alt for rosa kjole, hun syntes jeg ikke var en pålitelig ambassadør for effektiv fjerning av vanskelige flekker.

Men jeg var ikke forutinntatt, jeg ville gi de rosa en sjanse. Første utfordring var å finne ut av alle de flaskene og burkene jeg fikk. Og jeg lurer på om det virkelig er nødvendig med alle de ulike. Jeg hadde vel heller ønska meg ett vidundermiddel som kunne brukes på alle flekker.Og så var det å finne noen egnede forsøksflekker. Å vise før- og etterbilde av en litt blodig truse, ville neppe være særlig delikat i bloggen, tenkte jeg. Nei, jeg måtte finne noe annet.Saken løste seg da Trollet kom hjem en ettermiddag og så ut som hun hadde stått foran en gjødselspreder ute på et jorde. Den fine, hvite Kari Traa-buksa var verken hvit eller fin, men heller brunspettet. Trollet hevda hardnakket at det kun var sand og vann.

Før første vask


Dette burde være lett match for Vanish Oxi Action Powder og Vanish Oxi Action Spray. Det var det ikke. Vi kunne ikke si farvel til flekkene.

Så da prøvde vi med Vanish Oxi Action Crystal Powder.
Det hjalp heller ikke.

Etter første vask


-Det kan ikke bare har vært sand og vann, konfronterte jeg buksas eier med.

-Mmmm, kanskje det ikke bare var det...., svarte åtteåringen nølende.

-Hvor på skolen er det så møkkete? Det må være olje eller noe det der...

-Ja, det var olje!

-Var det olje? Hvordan vet du det? Og hvordan fikk du spruta det oppover hele buksa? Her skal det inrømmes at Madamen ikke brukte sin kjærligste moder-stemme.

-Det var en sølepytt med sånn blankt på toppet, sånn med flere farger. Og så hoppa vi bare litt i den.

-Jaha, ja, akkurat. Du hoppa i en oljedam i den hvite, fine Kari Traa-buksa!? 

Ok, Vanish kom til kort på oljesøl på hvit bukse.

Jeg roper ikke akkurat hurra, jeg slår ikke kollbøtte i begeistring, men det betyr ikke at jeg har mista troa på de rosa flaskene og burkene. Jeg tester videre. Og jeg har hørt mange andre fortelle om sine gode erfaringer og effektiv flekkfjerning, så jeg er positiv. Jeg har jo Vanish Oxi Action Gel og Vanish Oxi Action Crystal White Gel også. Jeg må bare finne ut hva som skal brukes på hvilke flekker.

Om du ønsker å bli buzzador, så send meg gjerne en e-post. Jeg trenger ikke fullt navn og adresse av deg, kun en e-postadresse. Min e-postadresse finner du i høyremargen.

God vask!

Elisabeth, med rosa på vaskerommet (som også er badet da vi ikke har eget vaskerom, dessverre)

.

21 kommentarer:

 1. Meldte meg inn hos Buzzador for leeenge siden, jeg - men har aldri fått prøve noe... Likenshare, derimot - DET liker vi! (I allefall har vi fått prøve SmartKidz!)
  God søndagskveld ønskes!
  ;o)

  SvarSlett
 2. hehe...håper du finner rett medisin mot flekken, jeg har desverre ingen husmorråd å komme med!
  Men jeg har ellers god erfaring med vanish...sånn på litt grå klær som egentlig er hvite..men ikke pga olje!

  Lykke til!
  Klem

  SvarSlett
 3. har vært medlem hos buzzador lenge jeg også. 1,5 år tror jeg. Og har vært med på en kampanje, og det var test av pampers bleier, som (innen jeg fikk de tilsendt) var for små for snuppa...

  Lykke til med buzzing!

  SvarSlett
 4. Venter i spenning på å høre fortsettelsen på denne testingen..
  Alltid like kjekt å høre at de fine reklamene blir "plukket fra hverandre"..

  Jeg sverger til zalo på alle typer flekker jeg, funker stortsett alltid det... Det enkle er som regel det beste..

  Ha en fin kveld og håper det er en åpning for deg og symaskinen snart..

  SvarSlett
 5. Triste greier med buksa, betre lukke neste gong!! :)

  SvarSlett
 6. Takk for buzzador tips :) Har meldt med på og oppgitt deg som slik en "kilde" :) Lykke til med videre flekkfjerning... Hilsen Karianne, fan :)

  SvarSlett
 7. He he, jeg synes også det ble mye å forholde seg til... Vi blir vel snart sparka som sånne produkttestere...

  SvarSlett
 8. huff da...det er jo ikke lett å motstå en slik søledam med blankt på toppen og masse farger...da hadde nesten jeg også hoppet uti.

  og fra ei som sverger til rosa....heia vanish!!

  SvarSlett
 9. Femåringen arva ei bunadskjorte etter mora, og den hadde noe som mistenkelig minna om 30 år gammelt blod, på seg. Vanish funka ikke. En liten dæsj klorin, derimot;-)

  SvarSlett
 10. Jeg er godt fornøyd med Vanish, synes faktisk det er bra på flekker, så du får prøve videre...men olje..kanskje bare zalo som tar..gni inn flekkene med det, og kjøyr!

  SvarSlett
 11. Jeg vil gjerne være med! Så sender deg mailen min her: kariannelotterud@gmail.com. Ciao!

  SvarSlett
 12. Jeg er også buzzador men har ikke akkurat blitt rent ned av produkter. Vanish har jeg bare testet helt på egenhånd, og ikke imponert så langt dessverre :/ synes egentlig ikke noen vaskemidler er skikkelig bra, men klærne til barna har uansett såpass kort forbrukstid så det er ikke sååå farlig med en liten flekk her og der, hehe. :)

  -og ref. kommentar hos meg så er nok "Trollet" minst like heldig som fikk deg som du er som fikk henne ;) Les gjerne et vakkert innlegg i samme ånd hos en god venninne av meg som også har blogg. http://smaaogstoregleder.blogspot.com/2011/10/mamma-sa-godt-se-deg.html *♥*

  SvarSlett
 13. Er heller ikke overbevist av Vanish. Jeg bruker Zalo til alle slags flekker.

  Du har et godt poeng når det gjelder juletradisjoner. Jeg har tebkt litt på det i ettermiddag.

  SvarSlett
 14. Testa på! Litt dumt at det ikke hjalp på olje kanskje?
  Her trur jeg også på Zalo.
  Ellers kan den gamle Sunlightsåpa brukes til mye;) Men olje.. det spørs vel om den også kommer til kort der ja.
  Kan vel ikke la ungen teste rødvin på buksa heller. Det sku' tatt seg ut. Men der er Vanish bra!
  Jeg trur ikke jeg orker buzzadorgreier. Følger heller med på deg og Pia jeg ;)

  SvarSlett
 15. Herlig og ærlig :) Er selv litt mer heldig med vanish erfaringene... veslefrøkna er enda for liten til å rulle i olje... men det kommer! Mitt husmortips (som vanish helt sikkert IKKE stiller seg bak) er når du har prøvd alt av skånsomme flekkfjerningstips og ser på den som ødelagt: Da lar du bukse ligge i bløt (vann + en dose vanish)
  og la den ligge lenge. Kanskje over natten. Pleier å ta det meste og er absolutt ikke godt for tøyet sånn generelt... Lykke til :)

  SvarSlett
 16. Synes vanish er bra!
  gutten min klarte å få et malingspann (!!!) over seg, og vanishen tok det.

  Det må imildertid sprayes en god del på, og så må det ligge å trekke (gjerne over natta)

  :)

  SvarSlett
 17. Katrine; "for liten til å rulle i olje"? Du skal aldri si aldri. Trollet var 2,5 da hun kom hjem fra barnehagen med diesel over hele den dyre Reima-dressen.

  Takk for Vanish-tips.

  SvarSlett
 18. ikke helt overbevist av den reklamen jeg heller, og har vel prøvd Vanish kun på de verste flekkene. Det funka ikke. Men skal følge med hos deg og se hva du finner ut!

  SvarSlett
 19. Det teiteste med sånne reklamer er at de overdriver så voldsomt!! Jeg tenker at, jaha, hvis de må kjøre all filmen gjennom en digital prosess for at produktet skal se bra ut, da kan det ikke være bra!

  Jeg bruker dog Vanish, spray, en eller annen type. Den er ok, den funker bedre enn andre ting, av og til - men andre ganger er gode, gamle Jif bedre :)

  SvarSlett
 20. Godt å vite! :)
  Håper du fikk av flekkene på annen måte! :)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...