fredag 15. januar 2010

God varmeinvestering

Noen investeringer er bedre enn andre. Den ergometersykkelen, for eksempel, var ingen god investering. Fint den er på langtidsferie hos noen venner.

Å investere i peisovn derimot, var en utrolig god ide.

Vi fikk den installert sent i peis-sesongen i fjor så vi fikk egentlig aldri testet den skikkelig. Men fy som vi har testa nå i sprengkulda vi har hatt. Og fy så deilig og varmt det kan bli. Glede!

Vi har slitt med kalde gulv og kun panelovn til hjelp. Det ble aldri varmt hos oss. Men nå er det andre saker. Vi har fått skikkelig dreis på det med fyring og kattedyret har byttet favorittplass fra sofaen ved panelovnen til gulvet foran peisovnen.


Trenger du fyringstips, sjekk her.4 kommentarer:

 1. Kjempefin peisovn dere har fått! Tenker dere har hatt mye glede av den:-) Vi fikk ny for et par måneder siden - gjett om jeg er sjeleglad for det! Tror aldri det har vært så kaldt i Bergen så lenge. Fin og se på er den og:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Ingen ting er så koselig som knitringen fra ovnen/peisen. Da er det ikke mye annet som trenger å være på plass for å få god stemning.
  Ønsker deg en super helg.

  SvarSlett
 3. Ha ha. Jeg kjenner meg igjen! Sykkelen fra TV Shop gav meg heller ikke noe varme (bortsett fra de første 14 dagene da jeg var VELDIG flink til å bruke den...) Men jeg ELSKER peisen vår :o) Kos deg i varmen & god helg!

  SvarSlett
 4. Her i huset kunne vi ikke tenkt oss et liv uten!Tenk å komme inn etter en frisk tur i skiløypa eller på beina, sette seg foran peisovnen å nyte en kopp kakao..høre knitringa, kjenne lukta av brent bjørk..Da er livet herlig!!
  Ønsker deg og dine en flott lørdag med knitring og varme;)
  Klem

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...