lørdag 2. januar 2010

Sommerplanlegging

Ikke før er jula over så er vi i gang med planleggingen av årets sommerferie. Jeg elsker å planlegge og organisere, men nå kjenner jeg at jeg blir litt stressa av å måtte bestille ferieleilighet et halvt år i forveien. Først skal vi jo gjennom både vinterferie og påskeferie! Men man må visst være tidlig ute..Nå har vi jo også skolebarn i år og da er det mer som må koordineres i forhold til ferieuker og stengt SFO-periode.I fjor sommer var vi en uke i sør-Frankrike og det frister til gjentakelse. Det var så nydelig der og selv om vi var på utflukt hver dag, rakk vi ikke over alt vi ville se.
Vi har funnet et hus i nærheten av Cannes som virker bra og billig, men flybillettene er foreløpig ikke rimelige. Når er det mest gunstig å bestille flybilletter? Legger de ut billigbilletter noen uker, dager, timer før avgang? Dette har jeg nylig lest om, men husker ikke hvordan rutinene til flyselskapene er.


Ikke så mange flyselskap med direktefly mellom Gardermoen og Nice heller og det frister ikke så voldsomt med unødige mellomlandinger. Flyplassen i Amsterdam eller Zurich er ikke spennende.


Frankrikeferie vil komme i tillegg til slektstreff i Finnmark og dessuten må huset beises i år. Og hytta ved sjøen bør selvfølgelig besøkes. Hvor mange uker ferie var det vi hadde til rådighet, sa du?

Egne bilder (2009) fra Moustiers-Sainte-Marie, Lac de Ste. Croix og Grand Canyon du Verdon.

3 kommentarer:

 1. Så fantastisk!! Herlig å drømme seg bort nå i vinteren, og helt topp å ha noe å se fram til og glede seg til!!

  SvarSlett
 2. Det så jammen fint ut. Tror det lønner seg å være tidlig ute med å bestille biletter. Har du forresten sjekket ut om Ryanair kan ha en rute til et sted i nærheten. Vi flyr til Italia i år for 4000 og dette er for 4 pers inkl bagasje.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min!
  Vi har allerede bestilt sommerhus i Italia, samme sted som vi var sommeren 2008. Flybilletter er også bestilit og vi fikk veldig god pris. Det var ikke jeg som bestilte så kan ikke gi deg noen tips...
  KOmmer helt sikkert tilbake til din fine blogg.

  Igi

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...