tirsdag 12. januar 2010

Playdates for men

I et tidligere innlegg skrev jeg om min musikkinteresserte mann som mangler en likeverdig partner når det gjelder musikkquiz. Astrid med den underholdende bloggen I just had to tell la igjen en kommentar om at vi burde spleise våre to ektemenn. Tydeligvis har de samme utfordring på musikkquizfronten der i huset.

Dette fikk meg til å tenke litt rundt dette med lekeavtaler. Det er vel først og fremst vi mødre som avtaler aktiviteter og "playdates" for barna våre? Kan man gjøre det samme for ektemennene?

Dette sier Wikipedia:
A play date or playdate is an arranged appointment for children to get together for a few hours to play. Playdates have become the standard for children of many western cultures because the work schedules for busy parents, along with media warnings about leaving children unattended, prevent the kind of play that children of other generations participated in.

Ok, det er visst bare for barn....Jeg skjønner forresten ikke hva de mener med siste del av den siste setningen. Kan noen forklare?

Jeg søkte i det store verdensnettet og fant en gjeng i USA som arrangerer playdates for voksne. Her kan man velge om man vil spille domino i Seattle, Twister i Orlando, biljard i Detroit osv. For en strålende ide!


Ok, så playdates er for voksne også, det var det jeg visste!

Så alle kvinner med tiltaksløse menn som trenger å sosialiseres, (akkurat i dette skrivende øyeblikk uttaler min kjære mann gjespende; "Åh, denne sofaen her er alt for god å ligge i" - helt sant), menn som ikke finner personer i egen husstand med samme interessefelt eller menn som bare trenger nye interesser; Avtal en playdate med en venninne eller annen medsøster så deres kjære kan komme sammen og leke noen timer.
Innerst i veien har vi plenty av nedstøvete spill som stilles til disposisjon.

Noen som tar utfordringen?

(Det har skjedd noe med skriften underveis, orker ikke prøve å rette det opp noe mer)

2 kommentarer:

  1. Hehe - har nå sett at dere bor i Romerike, så noen ukentlig playdate er jeg redd ikke Ekte Mannen har (får) tid til. Men kanskje vi heller kan sende de på en get away til hverandre en gang i måneden? Så kan de spille seg ferdig, møte motstand og komme rolige og avbalanserte med full spillkvote for minst en måned frem? ;)

    SvarSlett
  2. Det med rolig og avbalansert hørtes bra ut! ;.)

    SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...