tirsdag 5. januar 2010

Hvem skal jeg spille med?

Mannen innerst i veien er interessert i musikk, veldig interessert.
Til jul fikk han av meg blant annet Trivial Pursuit musikk-utgave, en liten hendig boks for reiseunderholdning.

Her om kvelden testet vi det og jeg svarte så godt jeg kunne, men klarte vel ca. en tiendedel av spørsmålene. Ved å leve sammen med en slik musikkfanatiker er det jo ikke til å unngå at jeg plukker opp ett og annet, men nei, dette var for vanskelig for meg. Klarte spørsmålene hvor svarene var "Modern Talking" eller "Jennifer Lopez".

-Hvem skal jeg spille dette med, lurte Mannen innerst i veien. Han kunne jo selvfølgelig nesten alle svarene og trengte en motstander med en viss basiskunnskap for at det skulle bli et spill med flere deltakere.

Må sjekke kjøpsloven, dette spillet har jo en mangel! Denne utgaven av TP burde selges inkludert en jevnbyrdig medspiller, den manglet da jeg handlet det på lekebutikken - Reklamasjon!


Bilde lånt fra Hasbro.

5 kommentarer:

 1. Ja Dorothea er en fin butikk, har vært på Mosseporten. Kanskje vi skulle stoppe på vinterbro mon tro?

  SvarSlett
 2. Så hyggelig at du ville være med på konkurransen og at du har laget en link! :) Håper du får en fin kveld!

  Solrosa

  SvarSlett
 3. hei.

  Takk for boktips! Eg har faktisk lese Øya, eg likte den og godt :O)

  *Klem*

  SvarSlett
 4. Haha - har du vært på den nye lekebutikken??? Merkelig nok har den samme utgaven funnet veien til oss - pluss en annen en... Og jeg skal love deg - lillesnuppa er INGEN verdig motspiller for meg!

  SvarSlett
 5. Ah, men jeg tror jeg har løsningen! Eller - det spørs egentlig litt hvor denne veien dere bor innerst i befinner seg. Men om den er en av de på samme halvøy som vår, så kan rett og slett du og mannen ta turen til vårt hus - så kan mennene våre spille og vi drikke kaffe og skravle. Synes jeg høres ut som en god plan :) Mannen her i huset klager nemlig også over jevnbyrdige konkurrenter i musikkdivisjonen...

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...