tirsdag 25. mai 2010

Bloggkrig

Oj, dette er alvorlige greier. Noe helt annet enn vi "damer rundt 40" som suller rundt i bloggverdenen på jakt etter kakeoppskrifter, boktips, fine kjoler og morsomt fjas.


Kort fortalt: Den ene har hørt et rykte fra "sikre kilder" om at den andre jukser med trafikktallene for å innta tronen som bloggprinsesse. Det skal være pappaen til denne nye prinsessa som har juksa og den tidligere prinsessa mener det er urettferdig - Men det er bare et rykte, assa.

Så er det sånn "Du starta", "Jammen, du er eldre (altså 20) og er likevel mer barnslig enn meg (14)" og "Faren min er sterkere enn faren din"....

Å, hurra. Jeg er glad jeg ikke har en trone å bestige.....ei heller forsvare.

Elisabeth

10 kommentarer:

 1. Ja, det kommer vel an pa hvem og hvorfor man blogger... Har heldigvis heller ingen trone a forsvare/bestige. Er glad om jeg finner likesinnede mht interesser, men er ikke sikker pa om det hadde kjentes ok om "hele verden" hadde vaert interessert i meg og mitt... ;-)

  Ha en fin (krone/tronelos) dag!

  SvarSlett
 2. Det er godt folk har litt alvorlige bekymringer rundt omkring, haha.

  Når det gjelder ditt forrige innlegg (som jeg aldri rakk å lese før det ble mandag) må jeg si at jeg er enig i at det er OK å holde hviledagen hellig. Til tross for at jeg er forholdsvis ung med mine 23 år er jeg såpass gammeldags at jeg gjerne vil holde denne dagen "hellig". At jeg har et kristent livssyn har ingenting med saken og gjøre, men jeg syns det er deilig med en dag der man kan få slappe heeeelt av. Ikke ha masse bank og borr og tut og kjør rundt ørene - det er godt å nyte stillheten litt også. Det innebærer selvsagt ikke at vi sitter med hendene i fanget hver eneste søndag, men vi unngår de mest støyende aktivitetetene. Når det er sagt, setter jeg mer pris på om naboen klipper plenen søndag formiddag en tirsdag kveld klokken 21.30.

  Men, vi er vel alle forskjellige? Hehe ;-)

  Busteklem fra en ikke-prinsesse hva blogging angår ;-)

  SvarSlett
 3. jeg lurer på hvordan disse bloggprinsessene blogger når de blir 40-bloggere.

  SvarSlett
 4. Ja, det er noe veldig usunt med disse "blondine-bloggene". Enormt fokus på utseende, popularitet, og alle slags mulige former for 'uviktige' temaer. hmmm, det siste der kunne høres ut som min blogg... hjelp!
  :)

  SvarSlett
 5. Hm, lurer på hvordan man kan manipulere besøkstelleren. Skulle gjerne hatt noen flere treff...

  SvarSlett
 6. Gøy tema!

  For tiden har jeg egentelig ikke tid verken til å blogge eller kommentere. Bekymrer meg overhodet ikke for telleren. Likevel er det stas at snart 3000 har vært innom.

  At det er en slags krig igang har jeg ant, men tror det er noen blogger jeg enda ikke har sett. Trives best der temaene er livet og ikke så mange hvite vegger.

  SvarSlett
 7. hihi :) jeg suller rundt i bloggverdenen, men er langt ifra 40! Morro med disse bloggprinsessene da, jenter kriger på enhver arena. Mistenker at det er en del gratisgreier, vareprøver og penger i bildet når besøkstallene bekker titusentallene? Selv syns jeg litt som Mette her over, det hadde kjentes litt ubekvemt for mitt vedkommende om hele verden plutselig hadde vært interessert i mine skriblerier!

  SvarSlett
 8. Det måtte jo komme, denne krigen, altså. Jenter er jenter verst, er det ikke sånn det er?
  Er veldig glad for lavterskelbloggingen for oss rundt 40, jeg!

  SvarSlett
 9. He he, vi blir vel rundere (bokstavlig talt) med åra... Det er vel ikke så mange førtisbloggere på topplister rundt omkring, og det er vel ikke så mange av oss som krangler heller...

  SvarSlett
 10. Haha.... skulle jeg blogget ut fra besøkstallene, så hadde jeg nok sluttet for lenge siden. Jeg har et ganske så avslappet forhold til dette, selv om jeg gladelig innrømmer at det er moro om flere enn to titter innom. Dessuten har jeg passert både 40 og 50.

  Ha en fin dag.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...