torsdag 27. mai 2010

MGP-oppladning med herlig parodi

Innerst i veien lader vi opp til festen på lørdag. Ja, festen på Fornebu, altså. Innerst i veien pleier det ofte å arrangeres fest med stemmegivning hvor debatten dreier seg om man skal gi ekstrapoeng eller minuspoeng for minimal bekledning.

Nuvel, i år blir det ikke fest da øvrige festdeltakere faktisk skal delta på den virkelige festen.

Uansett, vi lader opp. Med semifinaler og tippekonkurranse om hvem som går videre til finalen. Da kan det nevnes at jeg vant med 8 av 10 riktige mot mannens 6. Det trenger ikke nevnes, men det nevnes...

Jeg har ikke vært så opptatt av det norske bidraget og mye kan menes om Didriks håndtering av sin gyldne mulighet og hans prioriteringer og håndtering av media. Men gutten har visst selvironi for på P4 fant jeg en super parodi på "My hard heart is yours". Og Didrik syntes visst at det var såpass kult at han deretter stilte opp på en duett. Festlig!

Først må du høre klippet HERFRA

Så må du klikke videre til duetten DERFRA

Artig, artig, her blir det fest! Og snart avsløres min spådom om hvem som vinner...Jeg er litt oppesen nå etter seieren mot Mannen i semifinalen.

Elisabeth

8 kommentarer:

 1. Her fikk vi oss en god latter av Sverige i dag. Nå går det vel mot full krig atter en gang. Kjipt for oss her på Østlandet, for det er jo vi som taper land hver gang :p

  Når det gjelder p4 har de hatt mange festligheter den siste uka, og har vært en god oppladning, hehe.

  Fortsatt god MGP-uke :-)

  Busteklemmert

  SvarSlett
 2. Ja, ja. De overlever nok dette også - Sverige altså.

  Så dere skal riktig menge dere med fiffen. Sannelig ikke småtterier.

  Ellers må jeg bare si at det skal gis minuspoeng for minimal bekledning. Dessuten må det synges - ikke skrikes. Dette har du kanskje lest tidligere hos meg.

  Klokka har passert midnatt, så nytt innlegg fra meg kommer ikke før i morgen. Måtte bare inn å sjekke ting og tang før jeg kryper til køys.

  Klem

  SvarSlett
 3. Sitter her og vugger med en unge på hvert kne - de klapper hender og lurer nok på hvorfor jeg ler så høyt og rart midt i den fine sangen. Artig!

  SvarSlett
 4. Så morsomt. Ohooo! :D Didrik er gutten sin det! :D
  Har hatt en liten bloggpause. Morsomt å komme tilbake å lese dine innlegg. Håper du har fått regnet deg fram til hvordan du skal bli kvitt overflødig jord! :)

  SvarSlett
 5. Men hallo! Du skal jo til Fornebu, da. Har du ikke kontaktet P4? Du skulle liksom være vår representant der, hadde jeg tenkt.
  Det er sikkert ikke for seint ennå. Ring dem, da! Heia heia heia!

  SvarSlett
 6. Det var da svært til masing, da. Jeg har ikke fått med meg den konkurransen. Kan da ikke bare ringe til P4 og si jeg vil til Fornebu vel!!?

  SvarSlett
 7. Hi, hi, utrolig bra! Hadde ikke hørt duetten før.
  Det blir nok en opplevelse å være der "live":-)

  SvarSlett
 8. He, he, den e go!! Flnke e dei begge to, sjølv om Didrik ikkje er heilt min stil!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...