onsdag 19. mai 2010

Kveldsbesøk

Tusle, tusle, rundt huset.
Koselig kveldsbesøk av denne karen her. Eller er det en hun? Ikke godt å si. Kan man se forskjell på hunn- og hannpinnsvin? Noen kan sikkert det.Jeg kom overraskende nært innpå ham, eller henne. Ok, vi sier det er en herremann, så slipper jeg å skrive hun/han hele tida. Kanskje ble han blenda av blitzen? Er pinnsvin litt som strutsen med hodet i sanda, "om jeg står helt stille så synes jeg ikke"?Husvarm liten kar på jakt etter noe morsomt å bli underholdt av. Så fant han meg, på huk med kameraet. Er det et smil vi aner over leppene?

Elisabeth

15 kommentarer:

 1. Jeg synes at disse pinnsvinene er så søte! Det hender at vi har noen sånne som tutler inn i hagen vår av og til. Det er jo sånn at man nesten har lyst til å ta de opp å kose med de, men nei..

  Ha en strålende fin dag!

  SvarSlett
 2. Vi hadde besøk av mange pinnsvin i hagen i fjor. Og de var nesten så "tamme" at man kunne - eh - klappe dem. Iallefall ta på piggene hvis man hadde lyst. Mulig det var på grunn av pinnsvinene at vi ikke så en eneste av de fryktede sneglene?

  SvarSlett
 3. Ja, så sannelig smiler hun! Eller han!
  Okei, dette skreiv jeg egentlig kun for å glede deg - jeg ser ikke antydning til noe smil hos den lille røveren der. Men søt er hun/han/den!Hilsen meg på bedringens vei (et lite rim der)

  SvarSlett
 4. De er jo så festlige. Har besøk nesten hver kveld vi også :-) Bustemannen har klappet dem noen ganger faktisk, men da ruller de seg som regl sammen til en ball. Fascinerende skapninger!

  SvarSlett
 5. Søt! Synes ikke den er så ulik marsvin, rotter og den slags... Jeg kan kjøre gnagerne mine opp til deg - synd for denne karen å måtte være så alene!

  SvarSlett
 6. He, he, Trine, han er jo ikke aleine, vi har jo Olme Beist + den nysgjerrige nabokatta! Tipper han her har en familie under boden også. ☺

  SvarSlett
 7. Så nydelig! Så heldig du er som kom så nær den.
  Nyt kvelden.
  Klem Igi

  SvarSlett
 8. Så skjønn! Så skikkelig koselig ut med en slik en i hagen. Vi har bare hjort i vår. Greit nok, men med dem følger jo flått. Og det er ikke spesielt stilig.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 9. hihi, ser h*n smiler ja=) Så ganske søt ut!
  Har en som bor i hagen min faktisk. Trodde jeg skulle falle om her en dag når svigermor sa at det bodde noen i hagen=S Godt det bare var et pinnsvin;)

  Ha en herlig kveld videre!

  SvarSlett
 10. Ååååh! Nå ble jeg tatt av nostalgien. Jeg husker at da jeg var liten hadde vi støtt og stadig pinnsvin i hagen som vi ga melk. Man skal vel ikke gi dem melk, egentlig? Kanskje derfor jeg ikke har sett pinnsvin på 20 år?

  Trivelig gjensyn var det i allefall. ;)

  SvarSlett
 11. "fin" den. Er ikkje så veldig glad i dyr, men skal innrømma at eg nesten fekk melkespreng i fjor sommar då eg oppdaga eit minipiggsvin i hagen, midt på dagen. Stakkar liten, morlaus og greier. Kjøpte kattungemat til det, men såg det aldri igjen dessverre.

  SvarSlett
 12. Pinnsvin er utrolig søte! Bare så synd de stikker...

  SvarSlett
 13. Så søt! Hadde vært koselig å hatt et sånt i hagen, men bor nok litt for langt nord for det. Flott at du deler det med oss:)

  SvarSlett
 14. For en storsjarmør!! Kan skjønne det er stas å få selskap av deg på kveldsturen!!
  Herlige bilder og ja - jeg tror også det er et smil *SMIL*
  Sabla kost at du er med på min GiveAway ♡♡ og tusen takk for at du linker :))
  Ønsker deg en herlig uke!
  Klem Lokki

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...