lørdag 12. juni 2010

Desperate kjoledamer

Om noen skulle være i noe som helst tvil: Forrige innlegg var spekka med løgn......det ligger selvfølgelig ikke kun åtte tomme ølflasker utenfor vinduet..

Neida. I ettertid ser jeg at jeg ikke har vært god nok med innleggingen av skrivefeil og Pia kommenterte at kommareglene er overholdt også.

Mer riktig referat av min dag følger her:

Elisabeth og Venninne freister lykka og regnværet og drar på Tulip & Tatamos sommermarked i deres bakgård.

Vi observerer laaaang kø av kvinnfolk med Ilse Jacobsen på føttene utenfor.

Vi baner oss vei fem minutter etter åpning av portene og klesstativene er nærmest renska for godbiter!

Vi legger slagplan og venter tålmodig på at de Ilse Jacobsen-kledde føttene skal trippe tilbake fra de provosoriske prøverommene med kjoler som ikke passa. Alternativt at det fylles på med flere kjoler.

Planen viser seg å  fungere og Elisabeth huker tak i en kjole, muligens i riktig størrelse. Provosorisk prøverom i et trapperom benyttes. Venninne med mobilkamera er speil.

Venninne tviholder på kjole mens Elisabeth løper til næmeste minibank for å ta ut nødvendige kontanter (dårlig forberedt, Visa er ikke gangbart på bakgårdssalg).

Elisabeth returnerer og Venninne har kastet seg over en ny kjole tiltenkt Elisabeth og samtidig overhørt irritert kommentar fra en annen, ikke fullt så rask, kjoledesperat kvinne. Uvisst med eller uten Ilse Jacobsen på føttene.

Ny runde i nytt provosorisk prøverom i trapperom.

To kjoler i pose, kontanter bytter hender. Jordbær og muffins på tur ut. Selve butikklokalene overveies besøkt, men planen skrinlegges da butikken viser seg å romme enda flere kjoledesperate kvinner, med Ilse Jacobsen på føttene.

Elisabeth og Venninne går strålende fornøyde derifra, men to kjoler og gumistøvler, type Viking, i oransje papirposer.

Elisabeth

6 kommentarer:

 1. Ah, har du vært der! Fikk mail fra dem jeg og, kunne veldig gjerne ha tenkt meg å dra dit. Men skjønner at det var flere enn meg som liker T&T sine kjoler...Hva kjøpte du? Kommer det bilder?...;)

  SvarSlett
 2. Jeg kunne godt tenkt meg og vært der! Ikke for å handle; jeg syr jo mine egne kjoler. Ho ho. Men for å oppleve kaoset! Siden jeg ikke er tidligere kunde; har jeg heller ikke lagt igjen noe navn og epost, slik at jeg kan motta slike meldinger- om feks bakgårdssalg. Men håper du er fornøyd!!!!
  Og siden mine Bærumsfrue uniformsstøvler (ilse J) KNIRKER - har jeg slutta å bruke de. (takk og lov - ellers hadde jeg vel fått høre det fra deg). Og bytte de får jeg ikke heller, tror jeg - de er 5 år gamle. Nå tripper jeg heller rundt i mine lilla Marc Jacobs-gummistøvler. Med hel :) Dobbelt hoho!

  SvarSlett
 3. Jeg også forventer bilder!!!
  Innlegget under; Skal si du er flink til å lyge :D

  SvarSlett
 4. Ser for meg at du suser rundt med slitt morgenkåpe, crocks og blå rizzla blandt Ilse-damene og svir små sigaretthull i lag-på-lag-kjoler.

  Og selv om det ikke var sånn, så gleder jeg meg litt ved tanken.

  Jeg har Ilse-støvler og Ilse-jakke og ilse-sydvest og sånne silkesingleter fra Ilse-butikken som koster 750 kr stk og føler meg akkurat så dum nå som jeg burde føle meg. Ha, ha! Vel blåst, Elisabeth!!!

  SvarSlett
 5. Tihi... Jeg syns nesten jeg ser dere!!!
  Desperate kvinner er et artig skue (om man ikke er en av de selv, da:-)...
  Jeg var en av de med Ilse Jacobsen idag, men mer på REMA og på XXL og sånne steder. Ikke så mange desperate kjoledamer der, hehe...

  herlig at dere fikk noen kjoler, det hørtes morsomt ut:-)

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 6. Jeg var også ute på shopping i går. Jeg så Ilse- og Hunter bekledte damer overalt. Jeg tror jeg går for Viking. Det er liksom ikke fullt så kult lenger når "alle" har samme støvler. Selv om støvlene er fine. Kjolene var kjempefine!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...