onsdag 30. juni 2010

Dra på ferie - vinn gi-borter!

Ferie kan anbefales av mange grunner. For avslapping, rekreasjon, opplevelser, familietid....Nå kan jeg anbefale å reise på ferie for å vinne gi-borter, give-aways!

Mens jeg har vært borte en uke på ferie har jeg vunnet ikke mindre enn tre - 3 - gi-borter! Det er nesten så det er flaut.......eller....? Det er i hvertfall kjempegøy også!

Først vant jeg spennende pakke fra Søstrene Grene hos Størstepia.

Så vant jeg den flotte "Gøy På Landet" kjolen hos Ellen. Og jeg håper det følger med en sånn blomstereng å løpe i med den gevinsten, en sånn "Sound of Music" blomstereng. ☺

Og dette fikk jeg med meg via blogglesing per mobil mellom pizza og pasta, solkrem og svette ved Gardasjøens bredder.. Og det var så frustrerende å ikke få takket med kommentar og e-post!

Min egen blogg levde jo et planlagt liv mens innehaveren kosa seg med "gelato" der sørpå. Og jeg fikk et stikk av dårlig samvittighet for at jeg kanskje villeda folk, siden jeg ikke hadde annonsert "i dag reiser vi og bloggen blir stille og huset tomt en uke". Men kjære dere, håper ingen er fornærma. Jeg har nemlig storkost meg med å lese alle kommentarer på de innleggende som ble posta her mens jeg var på ferie. Men samtidig SÅ frustrerende å ikke kunne takke for de flott gevinstene.

Og det slutta ikke der. Da jeg nå i kveld igjen kunne logge meg på hjemmefra fant jeg ut at jeg i dag har vunnet en tredje give-away! Hva gir'u mæ?! Nydelige saker fra Green Gate og Søstrene Grene som lille bie gir bort. Johooooo!

Og jammen har jeg ikke fått fire nye følgere siste uke også! Velkommen hit, så koselig!

Og jeg har fått en utfordring så jeg i en kommentar. Takk. Og jeg har to andre på vent også, det kommer, det kommer.

Fantastiske ting skjer altså mens man er på ferie! Ikke fullt så fantastisk er hagen her, plena er blitt en kløvereng mens vi har vært bortreist (ikke en sånn koselig "Sound of Music" eng). Og heller ikke så fantastisk er haugen av skittent ferietøy, som nå krever min oppmerksomhet.....

♣ Elisabeth, som helt klart skal tippe lotto denne uka.

PS. Ferierapport(er) følger


Utsnitt av skittentøyshaug....

16 kommentarer:

 1. Welcome back! Ja, du har virkelig dratt i land noen storgevinster!

  SvarSlett
 2. Håpar du har hatt ein fin ferie! Kjekt for oss andre at bloggen din har levd sitt eget liv imens. :)

  SvarSlett
 3. Velkommen hjem! Og grattis med fine premier! Veldig misunnelig på den Ellen Sand kjolen...

  SvarSlett
 4. Velkommen hjem fra vakre Gardasjøen! ja du er virkelig inne i en periode med flaks, ville satstet både i lotto, vikinglotto og trav var jeg deg :-)
  Klem Igi

  SvarSlett
 5. Ja, det er visst ferie som lønner seg skjønner jeg :-) Gratulerer med velkomstgaver når du kom hjem :-) Skjønte vel nesten at du var bortreist siden det har vært så stilt på deg en tid, men ;-) Gleder meg til ferierapport!
  Busteklem

  SvarSlett
 6. Gratulerer med alle premiene:)
  Lykke til med utpakkingen. Lang, delig norsk sommer foran deg nå!!!

  SvarSlett
 7. Gratulerer;-) Godt å ha deg hjemme igjen.

  SvarSlett
 8. Jøsses. Det er noen som er født med gullhår i ræva!!! :P

  Vælkømmin hæim!

  SvarSlett
 9. Ja, sier som Lina: GULLHÅR en viss plass... Det er dét du har!!! Og ja, jeg tenkte egentlig at du ikke trengte flere premier nå... Men ok. Du er i rettferdighetens navn selvsagt med på trekning. Og hvem vet? Du er på en skikkelig rull av vinnerlykke om dagen. Jeg klemmer deg (for en gangs skyld) velkommen hjem fra ferie. Du har vært savna!!! :)

  SvarSlett
 10. Heldige deg da! Gratulerer så mye :)

  SvarSlett
 11. heldig du er da!
  takk for koselig hilsen hos meg :)
  kos deg med klesvasken!
  klem fra Barbro

  SvarSlett
 12. jaggu skal jeg si du har vinnerlykken med deg, du må definitivt tippe lotto denne uka ;))
  Gratulerer!

  SvarSlett
 13. Jupp, du må virkelig tippe, for dette er jo helt utrolig. Jeg smiler jo bare stort med deg, og synes det er kjempespennende at du har et slikt hell om dagen. =D

  Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Ja jeg er virkelig fornøyd med smykket, og må jo bare få kjøpt noen flere av de. Tror det er andre i familien som hadde blitt glad for et sånt også, og jeg kjøper julegaver gjennom hele året.
  Tror jeg i nattens blingserier muligens har klart å slette kommentaren din, for den dukker ikke opp under bloggen min.. =O Hmm. På tide for natterangelet Huldra å gå og legge seg tror jeg, så god natt- og lykke til med både tipping og andre konkurranser. :)

  SvarSlett
 14. Velkommen tilbake, og gratulerer med alle gevinstene. Snakk om vinnerlykke.

  Haugen med skittentøy kommer du nok gjennom, men det er alltid litt merkelig å komme hjem til slike rutiner etter å ha fått smaken på "det søte liv".

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 15. Altså, det er JEG som skal vinne i Lotto!!!
  :D

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...