tirsdag 8. juni 2010

Øyet som ser og kroppen som hopper

Tirsdag morgen hastet jeg avgårde med Trollet på slep, litt som Jason og mammaen hans i de koselige bøkene fra barndommen. Jason hang alltid vannrett ut fra moras kropp.

Jeg var lettere stressa etter å ha kasta bort 20 minutter på en trøblete linse, au au. Jeg var nok også like rød i kinnene som mammaen til Jason. Trollet sprang ved siden av meg og forsøkte å holde følge.

Vel ankommet på jobb ble jeg møtt av følgende e-post fra en venninne:

Tirsdag morgen, klokken er ca. 07.45 blir følgende observert av en syklist på veg til jobb;

En mamma på ca 39 år og en datter på 6 ½, på veg til jobb og skole, den ene gående med målbevisste ”nå må jeg rekke å levere på skolen – rekke bussen – nå møtet på jobben steg” og den andre med lett hoppende gange ved siden av som jeg tolket som ”jeg gleder meg til litt lek og treffe venner før skoledagen er i gang”.

Når slutter vi egentlig å hoppe-gå på veg til våre mål?????

En morsom observasjon på veg til jobben, jeg syklet og turte ikke begynne å hoppe selv…men jeg kjente at jeg ble glad bare av tanken på å skulle hoppe litt mer i hverdagen!

Ha en fin dag, klem M.

Jeg synes min kjære venninne har vært veldig snill i sin tolkning, men hun stiller et godt spørsmål. Når hoppet du av glede sist? Jeg kan i hvertfall ikke huske at jeg har hoppet av glede på vei til jobb....

Ønsker alle en hoppende fin dag!

Elisabeth ☺


Bilde lånt fra en japansk side hvor jeg ikke forsto teksten og således ikke vet om jeg ikke kunne rappe låne et bide...

14 kommentarer:

 1. Ja, jeg ble litt gladere bare av tanken! Snart skal jeg hoppe avgårde til tannlegen, og så for å handle. Kanskje det blir et hopp på hjemveien også? :)
  Ha en glad dag :)

  SvarSlett
 2. Hm, det er nok altfor lenge sidan eg har HOPPA av glede ja.... Bør nok gjera det meir, for glad er eg rett som det er :) Ha ein fin dag! Snål han der Jason forresten, fin frisyre liksom.

  SvarSlett
 3. Hei:)

  hyggelig du vil være med på min giveaway:)

  klem Christin

  SvarSlett
 4. Jeg tror ikke jeg hopper av glede slik en 6 åring gjør. Men jeg har fryd i hvert steg når jeg går rundt i hagen min.
  Mine unger er forlengst forbi barnehage/skole levering og med fleksitid så er det sjelden stressfylte morgener her. Det hjelper liksom på.
  Men nå burde jeg på låven å skru sammen en kjøkkenbenk. 110 til middag den 26. krever sine forberedelser. Men er i rute.

  SvarSlett
 5. Jeg pleier faktisk å hoppe når jeg blir glad!! Og det blir jeg til stadighet. Du vet sånn barnlig: hopp-hopp-klapp-klapp i hendene :) Og det gjorde jeg sist her forrige uke, da jeg fikk mail om at jeg hadde kommet inn på skolen. Da hoppet jeg her ved spisebordet sånn helt for meg selv. Ha en hoppende glad dag E!!

  SvarSlett
 6. Det hender jeg hopper rett opp og ned, i private lag (spensthopp?). Hadde aldri våget å hoppe bortover veien, da hadde jeg vel blitt innlagt/-satt.

  SvarSlett
 7. Jason, jo! Jeg husker jeg var så fascinert av alle de fete damene på feriekolonien, hehe. Koselig lesning : )

  Når jeg hoppet sist av glede? Når du spør blir jeg nesten på gråten for jeg blir så lei meg for at jeg ikke husker.

  Jeg må bli glad i dag!

  Ha en gledelig dag :-)

  SvarSlett
 8. Hoppeglad og morgenfrisk! Jotakk begge deler :-)
  Jason er utrolig kul. Jeg var så heldig å få kjøpe flere av bøkene på biblioteket for kr 5 pr stk! En stor favoritt, særlig på nynorsk :-)

  SvarSlett
 9. åååå,kjenner jeg vil slutte å jobbe og hoppe med minstemann hver morgen...♥

  SvarSlett
 10. Når jeg tenker meg om, så er det nok ganske lenge siden jeg hoppet av glede. Det betyr ikke at jeg ikke har hatt gleder, men det blir vel helst å klappe i hendene og et godlynt Åh, Oj eller noe slikt.

  Har du begått alle mordene nå?

  Klem

  SvarSlett
 11. Hmmm, hopper vel ikke så mye lenger...Men det er sant at barn hopper av gårde - husker da Brage skulle begynne i første klasse, jeg var liksom litt nervøs på hans vegne, trodde han skulle leie oss foreldre litt sånn sjenert. Men så oppdaga han noen kompiser, og HOPPET ned til dem. Det var litt rørende, faktisk

  SvarSlett
 12. Alle burde hoppe oftere av glede!

  SvarSlett
 13. Ja til mere hoppetid!
  Jeg tror jaggu meg vi skal skip-hoppe en tur til butikken og kjøpe is i morgen tidlig, for her er det streik skal man vite, og da har vi all verdens hoppe-tid. :)

  SvarSlett
 14. Heia :)Jeg bruker vanligvis ikke å hoppe av glede, men da jeg så min yngste sønn spille sin første fotballkamp, hoppet jeg av glede å spenning.. :) artig :)
  Takk for koslig kommentar, kuleprimulaen vokser i min hage, tror ikke de vokser vilt her nord.. :) Syns faktisk den kirkegården var litt skummel selv i sollys... spesielt med den åpne kisten til presten... :)
  Ha en hoppende flott kveld videre :)
  Renate

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...