tirsdag 22. juni 2010

Mannen uttaler

Etter de siste dagers innlegg føler Mannen at han bør få komme til orde. Han synes at denne bloggen gir et feilaktig bilde av hans karakter, at det fokuseres for ensidig og kun små fragmenter av hans personlighet belyses. Det har han helt rett i....Etikk og moral er viktig. Demokrati og likerett likeså, byråkrati har til og med noe for seg, så Mannen skal få slippe til.
Mannen ønsker å få komme med følgende kommentarer:

1) Den shortsen er grå, dermed passer den til alt annet og han bryr seg katta om hva noen bloggedamer mener om saken.

2) Kjøkkenbenken var tipp-topp, fullshina ved mors hjemkomst og kunne fint ha blitt avbildet.
Mannen har benyttet kvelden til å studere kart over italienske motorveier og har som vanlig gitt Madamen ansvaret for kartlesingen under ferieoppholdet. Med tilleggsinformasjonen: -Når du skal være kartleser i Italia, da må du følge med, altså. Motorveiene er kjempebrede og det går fort og det nytter ikke å sitte med nesa i kartet, du må følge med hele tida! Det er kanskje ti veiskilt over hverandre og du må lese kjapt og si i fra i god tid sånn at vi tar av riktig sted!

Madamen er nervøs og stiller med nypussa kontaktlinser. Heldigvis kan jeg konstatere, etter en kjapp kikk på kartene til Mannen, at italienske stedsnavn er nokså uttalbare. Står det "Verona", er det vel Veråna!? Navnene er mulig å huske og lagre i hjernebarken. Et sted det ikke er mulig å lagre stedsnavn er i Ungarn. Budapest er den byen jeg har følt meg mest lost, helt ute av stand til å huske noen gatenavn. Hva sier du f.eks. til Dioszegi, Kecskeméti og Közraktàr? (Nei, jeg huska de ikke, slo opp på map24)

Takke meg til Salo, Bergamo og Gardone Riviera!

Elisabeth

9 kommentarer:

 1. Vi har kjørt med hjelp av vår venninne "Liv" i Italia. Hun er merkelig nok like kjent der - som hun er i mitt eget nabolag. Kjekke dama!! Så jeg har pleid å sette Liv på full styrke - og heller ta meg en høneblund på de kjedeligste strekkene.... Bare et lite tips, altså.

  Og hilse mannen og si at jeg har troa på at han evner å selv vurdere hvorvidt shorts og tshirt passer sammen. Men strømper i sandalene... Nei. God ferie til han også!

  SvarSlett
 2. Noen ganger vil min mann også slippe til - han føler nok det samme som din mann, altså at det blir litt feil og ensidig det som kommer fram i bloggene...Men, men..
  Ha en riktig flott ferietur!

  SvarSlett
 3. Jeg stoler 100% på din mann!
  Hils ham og si at vi alle her er inneforstått med at vi alle må legge på litt ekstra når vi beskriver mennene våre - ellers blir det jo ikke noe gøy.
  Og gøy vil vi ha det!
  Synes han er mye mer tjent med det - enn at han er en av disse mennene som konsekvent blir omtalt som "verdens beste mann" "så snill" "å, så kjekk" å, så søt" av bloggdamene.
  Høres mye gøyere ut med menn som har rygg til å bære litt forsiktig sjikane på nettet!
  Så, hurra for Elisabethmannen. Vi heier på deg også, vi!
  (Men jeg er enig i at de kleskombinasjonene var litt sprelske. For å støtte Elisabeth også litt)

  SvarSlett
 4. Mennene fikser vel blogging de og? Så kan de få ut sin frustrasjon der;)

  SvarSlett
 5. Jeg ler meg fordervet. Kjente problemstillinger, kan du si - både rollefordelingen på biltur og sannhetsgehalten i blogghistoriene;-) Enige med talerne over, litt må man kunne smøre på, hvis ikke er det jo ikke noe morsomt...

  SvarSlett
 6. Haha, dette låt kjent. Tror Bustemannen hadde blitt nokså furten om han hadde lest dagens innlegg på Bustebloggen. Han hadde nok hatt flust av innvendiger. Men, det jeg skriver er jo bare MIN side av saken, og kanskje er den ikke alltid like nyansert.. Det skal da være underholdende også?

  God ferie og lykke til med Verona og Roma, Salo og Pisa

  SvarSlett
 7. 1) Ruter, striper og prikker hører ikke sammen. Ok, så var det ikke prikker der, da!
  2) Blogg er blogg. Og alldeles ikke hele sannheten. Vi må da få OVERdrive litt?
  3) Kofferttipsene var utmerkede. Jeg tar det med meg på minnet.
  4) Good tur!

  SvarSlett
 8. Føler med deg....
  Min fordel som kartleser er at hvis jeg skal lese kart( unntatt 5 sek eller noe sånt),
  så må bilen stoppes.....
  Blir så svimmel bare jeg ser leser fergeruta på vei til Flakk/Rørvik...

  God tur til kartleseren og de andre...

  Mvh Wenche

  SvarSlett
 9. Ja, jeg matte le hoyt! Dette var kanskje sa kjent, ja! Tror Mannen far starte sin egen blogg.... ;-)

  hehehe... jeg humrer enda jeg!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...