søndag 6. juni 2010

En morder?

Er dette en mordersnegle?
Den beryktede, fryktede Iberiasneglen?

Uææææææ, jeg vil ikke ha sånt i vår hage. Jeg har hørt skrekkhistorier om folk som vasser i mordersnegler og plukker de ekle, slimete krekene med pølseklype hver bidige kveld. Som et kveldsrituale på linje med tannpussen.Men hva var det man skulle gjøre? Drukne i vann...eller var det øl? Helle salt på? Eller klippe i to?

Jeg ble i alle fall en morder i nattens mulm og mørke, men jeg er fortsatt usikker på om det var i selvforsvar....

Egentlig håper jeg at jeg har drept en uskyldig...

Elisabeth

10 kommentarer:

 1. Æsj. Hater de der asa.. Vi har flust. Skal kjøpe noe billig øl å sette ut ei bøtte med det(mannen så strengt på meg da jeg skulle ta det dyre ølet hans..30 kr flaska er ikke de MONSTÆRNE der verdt altså)Hihihi og tuddeluuuuu

  SvarSlett
 2. Tja, du kunne jo alltids prøve dikostin? Med en kg kverker vi jo 2,9 millioner som vi har lært på Bustebloggen, så da skal det sikkert ikke så mye til for å kverke e' snile? :p

  Æsjameg! Håpe du slipper fler av dem!

  SvarSlett
 3. Jeg stiller når rettssaken kommer opp. Kanskje jeg kan være til hjelp?

  Glad jeg ikke har hage. Fy for noen ekle kryp.

  Klem

  SvarSlett
 4. Uff - håper det ikke er en mordersnegle! Vi har ikke mordersnegler (ennå...) og jeg gjør alt for at de ikke skal finne veien inn i vår hage.
  Jeg er veldig imponert over murer jobben din! Det ble kjempe fint! Tar du oppdrag i andres hager? :-)

  SvarSlett
 5. Du er invadert! Har du én, har du flere!! De kommer fram i skumringen. Leit og plukk etter solnedgang - men mens du ennå har lys nok til å se. (De glinser så nydelig i fuktig gress....) Vi pleier bare putte i pose og knyte for. Da dør de av luftmangel. Og jeg kunne ikke bry meg mindre om det.... Hvis du ikke er helt som meg - og heller vil gi en snillere død: klipp i to. Men om du greier å gjennomføre det grisarbeidet: la meg få vite: sender deg sporenstreks Tøff-dame-diplom! Eller hvis du er skikkelig grei, så gir du de en siste FEST før døden innhenter: ØL i isboks du evt graver litt ned, slik at den ligger i kant med bakken. Svigerfar pleide ha salt i et spann med lokk og slapp de nedi... Der gikk de fint i oppløsning. Og jeg kan love deg at jeg har kasta opp ved synet av det spannet etter noen kvelders plukking. Mitt tips med pose er minst grisete og ekkelt for DEG!! Lykke til Bettan!

  SvarSlett
 6. Her er det forresten snakk om å være flink til å plukke helt fra den første baby-snegla kommer til syne på våren. Hver dag. Mange dager! Da begrenser du bestanden for resten av sommeren. For hver du plukker - hindrer du 100 nye!!!

  SvarSlett
 7. Æsj! Veit ikkje om det er den sorten me blir skremde med i avisene om sommaren, men i tilfelle: anbefalar ei slik grøn sneglefelle som er til salgs diverse stader. Veldig effektiv, bruksanvisning fylgjer med, men eg trur det er noko med frukt og salt du skal ha oppi. (nei, ikkje tequila!) Blir veldig ekkelt etterkvart, men denne jobben har eg delegert til Mannen. ;)

  SvarSlett
 8. Den der ser ganske skummel ut, så du har sikkert myrdet rett kar. Her hos oss har vi heldigvis ikke de ekle krypene. Men til gjengjeld har vi katter fra nabolaget som bruker blomsterbed som do. Og de kan jeg nok ikke myrde. Selv om tanken har streifet meg noen ganger.

  SvarSlett
 9. Her har vi i bøtter og spann, bokstavlig talt. Jeg pleier å begynne "innhøstingssesongen" så humant som mulig og putter de i kokvarmt vann med salt i. Men etter en stund så er jeg så drittlei at jeg henter fram sprayflaske med salmiakk og dusjer de. Jeg kjenner at det bor en potensiell morder i meg.

  Hadde noen venner av meg som lovet ungene 1 krone pr snegle de plukket. De plukket 300 første kvelden...

  SvarSlett
 10. Å nei og nei. Han ser morderisk ut, det var godt du myrdet ham først. Mange gode termineringsmetoder er foreslått overfor - jeg har mest sansen for taktikken til grandtanta til ei bekjent: Putt sneglene oppi et syltetøyglass (eller norgesglass, Elisabeth! Dem har du jo flust av!). Men husk å stikke hull i lokket, sånn at de iallfall får puste. Mer humant kan det vel ikke gjøres...

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...