tirsdag 8. juni 2010

Kosmetikkskatt i skuffen

Hørt om Chanel 505? Vel, det hadde ikke jeg heller for noen dager siden. Ok, jeg kunne jo tenke meg til at det var en fargekode på en neglelakk, men ærlig talt ser jeg mer på fargen enn nummeret når jeg plukker med meg en flaske.

Men jentene på jobben kunne fortelle at akkurat farge 505 fra Chanel har blitt så populær at den er utsolgt over alt. En hadde satt i gang slekt og venner på reise og alle taxfree-utsalg ble saumfart på jakt etter den skjønne, men akk så ettertaktede Chanel. Forrige uke var den funnet på flyplassen på Mallorca. Noen dager senere var hylla der tom igjen.

En annen hadde vært innom eller ringt alle parfymerier i mils omkrets - uten vellykka jaktresultat. Og transportstreiken gjorde jo ikke saken bedre....Et parfymeri i området får vissnok inn beskjedne 100 stykker om noen dager, men ventelista var full.

Et søk på google gir nesten 800 norske treff blant nettsider og blogger som roser denne fargen opp i skyene; "Fargen er AMAZING!! Den går til alt!!! ", "Praktfull" og "Elsker fargen!" osv.

Og folk har stått på venteliste i tre måneder, TRE MÅNEDER! for å kunne bli den stolte eier av akkurat denne fargen, kode 505 Particulière.....Og folk blir nærmest overfalt på gata når de svinser med sine nylakkede negler; "Åååå, er det Chanel 505? Hvor har du fått tak i den?"

Med andre ord, ville tilstander innenfor visse miljøer. Miljøer hvor jeg antar det er særs viktig å ha det rette tilbehøret.

Innerst i veien har Madamen en hendig skuff under salongbordet. Den rommer håndkrem, neglefil, kulepenner til å krysse av på lottokupongen, passordkalkulatoren til nettbanken osv.

Den skuffen inneholder også noen neglelakker. Madamen handler ofte en neglelakk her og en neglelakk der. And guess what? Den inneholder visst også en - ta taaaaa - Chanel 505. Jeg husker ikke når jeg kjøpte den, men jeg husker at jeg syntes fargen var litt for mørk. Så  det ble det med ett strøk og ned i skuffen.Du kan tro jentene på jobben fikk dånedippen og var såååå misunnelige da jeg kom viftende med den hippe, coole, ettertraktede Chanel 505 Particulière!

Jeg synes fortsatt fargen er litt for mørk så den bør nok få et annet hjem. Et hjem hvor eieren vil sette pris på den, hvor den ikke havner nedi roteskuffen, men heller får hedersplassen på speilhylla. Kanskje jeg bør legge den ut til salgs på ebay? Til høystbydende..☺

Elisabeth

12 kommentarer:

 1. Jeg bryr meg lite om neglelakken - men Guri så fine negler du har!!! :)

  SvarSlett
 2. Eh, lakka i en fei i dårlig lys, resultatet er deretter ser jeg nå, he he.

  SvarSlett
 3. Jeg er imponert over neglene. Her i gården sneies de av med kjøkkensaksa når de blir ubehagelig hakkete og lange...

  SvarSlett
 4. Jeg skjønner at jeg vanker i feil miljø. Ikke for det, skulle jammen tatt seg ut om gutta (ja for det er jo nesten bare gutter) i klassen satt og klagde over mangelen på 505 også!

  Ha en flott dag med 505 på lankene :-)

  Busteklem

  SvarSlett
 5. Enig med deg i det med fargen. Har aldri høyrt om 505, men skal ha antennene ute no så eg ikkje går glipp at dette vindunderet.

  Har sånn roteskuffe eg også, men der ligg det svart neglelakk til 29,50.....

  SvarSlett
 6. Herlig Elisabeth!! Du er forut for din tid og trendsetter så det holder :))
  Digger stilen!
  Jeg hadde sett DEN; #505! - i en reklame og tenkte at den fargen var fin - ikke ante jeg at den var sabla populær - og utsolgt!!
  Jeg tok en aldri så liten ringerunde - og tror du ikke jeg fikk napp - dette er riktig nok en stund siden, men et parfymeri hadde holdt av en til en kunde og kunden dukket ikke opp - så JEG kunne "få".. den! Og hu mor var nå i parfymeriet før ekspeditrisen hadde lagt på røret ;))
  Så du trendy bloggsøster! We got it - jepp we got it!!
  Kanskje du kunne ha den på en Give Away - en bare "litt brukt" GiveAway :)) Sjarmerende så det holder det Elisabeth :))
  Øsker deg en herlig uke!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 7. Merkelig at denne fargen skal være så populær. Men jeg ser jo at den passer godt til disse duse fargene som er så populære nå. Jeg er vel litt mer knallrød/sjokkrosa typen :DD
  Herregud for en grunn del av verden vi lever i!! Legger masse energi i dill og dall, men de store viktige tinga klarer vi ikke å forholde oss til. Sukk....

  SvarSlett
 8. Hm, kjenner eg har gått glipp av noko her.... Men er lett påvirkeleg, så før eg anar er eg kanskje på jakt etter lakk ;)

  SvarSlett
 9. Forresten, nå har eg spådd deg - i handa! hahahaha, neida, berre tulla -kikka berre ein ekstra gong på bildet, og tanken streifa meg at det sikkert hadde gått an, for spesielt interesserte ;)

  SvarSlett
 10. MammaMy, tanken streifet meg også. Håper ingen innehar sånne egenskaper og finner noe skumt...☺

  SvarSlett
 11. Ja, ja, så er det en ny ting å jakte på. Måtte gå og titte i eska med alle mine neglelakker jeg og, men nei, ingen Channel nr 505 var der å skue. Men jeg hadde en annen brun/beig en, kanskje jeg kan fake?

  SvarSlett
 12. Den var jo fin da, men sånt hysteri.... Hmmm...

  Fant en farge jeg virkelig likte en gang, i Sverige. Har aldri funnet den igjen. :P

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...