onsdag 16. juni 2010

Smuglerhuset


Innerst i veien smugler vi. Det hele er satt i system og finesser dyrket fram over tid.

Mannen smugler inn cd'er. Bakgrunnen for smuglingen er som med all annen smugling; forbudte varer. For Madamen mener Mannen har nok cd'er. Faktisk måtte innboforsikringa økes på grunn av alle de cd'ene. Og ikke har Mannen klart å holde seg til avtalen om å holde seg innenfor et viss antall Benno cd-hyller fra Ikea. Da de var fylt opp, ble smuglergodset sakte men sikkert små byggeprosjekter i andre hyller, vinduskarm og gulv. En etter en dannet de en ny etasje i en ny skyskraper av cd'er.

Så Mannen smugler cd'er inn i huset. På innerlomma i jakka. Men han avsløres av de små blå posene som smuglergodset fraktes hjem i. Og Madamen er ikke mindre observant enn at hun ser skyskraperne vokse - litt etter litt.

Så da går det som det ofte går med smuglere. Han ble uforsiktig.Vanskelig å bortforklare opptil flere små, kvadratiske pakker i postkassa i slengen....

Men Madamen protesterer ikke så høylydt, bare litt sånn hvisking eller et hevet øyebryn. For Madamen smugler hun også. Hun smugler vesker. Store, små, i skinn og stoff, alle er velkomne innerst i veien, innerst i skapet eller innerst i kottet...Hvor mange vesker, nett og bager Madamen har, vet ingen. Mannen hevder det må være hundrevis. Madamen smiler bare og sier "Neeeeei", har ikke SÅ mange.

Madamen vet ikke hvor mange hun har, hun ønsker nok egentlig ikke å vite det heller. Hun vet bare at hun stort sett har en passende veske til ehnver anledning og antrekk. Og hun vet også at det mest sannsynlig er plass til flere passende vesker...

Og siste innsmuglede er denne flotte veska som Hjertelill har sydd. Er den ikke flott!? Så forseggjort med nydelig dekor, for, knapp, bånd, ja alt! En ordentlig gla'veske. ☺Og seksåringen har en smuglers forbryterske og medsammensvorne hjerne, hennes første kommentar til veska ble ropt ut; -Mamma, har du fått ny veske, hva om pappa ser det!?

Men pappa har foreløpig ikke kommentert det nye smuglergodset. Kanskje fordi han går og venter på flere små, kvadratiske pakker i posten?

Elisabeth ☺

12 kommentarer:

 1. Herlig historie...
  Det er ikke bare bare å dele økonomi...

  SvarSlett
 2. Bennotidene er forbi i bøllefamiliens hjem. Burde nesten feira da mannen gikk med på å legge alt inn på data'n! Du har min fulle medfølelse, og den siste veska du har smugla inn-kjempefin! Fin historie!

  SvarSlett
 3. Yeahh, likte den den veska!! ;-)
  Mannj`en har nokre meter med LP, og eit par skap med CD, men no er all muskikken lagra digitalt!
  - og takk og lov for det!
  Eg berre smugler meg til litt blogging. Han synst eg er litt vel hekta på ditta!

  SvarSlett
 4. Tihi...
  Nesten sånn er det her også;-)
  Mannen bestiller reisebok etter reisebok, og har nå mer enn en bokhylle full av Lonely Planet. Problemet hans er bare at jeg alltid er hjemme først, og jeg tar inn posten, og da ser jeg jo hver gang han har bestilt noen nye...
  Bestiller jeg noen selv, så kan jeg jo gjemme det før han kommer hjem;-)

  Herlig kommentar av datteren din da, flott å ha de med på laget helt fra starten liksom;-)

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 5. Guri-guri-guri-malla: Flott veske. Du har sikkert noen fra før også - siden du er dame nok til å innrømme det! Og du kan være glad mannen din bare samler på musikk - og ikke biler.... eller kajakker.... sukk.

  SvarSlett
 6. Hi, hi, herlig innlegg, Elisabeth:-) Her hagler det inn med små pakker fra Deal Extreme ukentlig, så jeg bare kompenserer med å utvide stoffsamlingen litt. Det er jo kjekt at vi har litt å gå på, sånn at vi kan shoppe med god samvittighet.

  Knallstilig veske du har kjøpt deg! Likte teksten og:-)

  SvarSlett
 7. Haha, herlig innlegg :-) Og flott vekse :D

  Her smugles det også en del. Noen smugler åpenlyst (mannen), mens andre (meg) "Neeei! Den har jeg hatt leeeenge. KJEMPElenge!

  SvarSlett
 8. Vi har samme problem her i huset. Samlingen vokser dog ikke lengre, fordi mannen har fått beskjed om at han ikke får flere hyller å ha dem i. Dermed har han et "B-lager" (=pappesker i boden) og samlingen rulleres framfor å øke. Funker for meg. ;)

  Har gitt deg en på bloggen min: http://ka-du-trur.blogspot.com/2010/06/award.html

  SvarSlett
 9. Oops, der forsvant "award" ut av den siste setningen min. ;)

  SvarSlett
 10. Morsom tekst på veska! Den kommer til å være en sukse på foreldremøter :-)
  Klem Igi

  SvarSlett
 11. Herlig. Dette kan jeg kjenne meg igjen i.:D
  Jeg smugler klær, sko, stoff (varianten man kan sy klær av). Kjæresten smugler musikk som din. Og verktøy. Ikke fordi han samler på verktøy, men fordi han ikke husker hvor han gjorde av verktøyet sist han brukte det. Gud altså, hvordan går det ann??? Og så himler jeg litt med øynene. Og tar meg en tur inn på Ebay :D

  SvarSlett
 12. Kul veske;)

  Her er det mest jeg som smugler, det dukker stadig opp en pakke i poastkassa...Og nå som mannen er hjemme, er det vanskelig å få smugla...

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...