lørdag 26. juni 2010

En sjuårings bursdagsønsker

Vår niese fyller snart sju. Dette er en flott og bestemt liten frøken som vet hvordan hun vil ha ting. Og hun tar grep for å sørge for at ting blir som ønsket. Her en dag fikk vi e-post med ønskeliste:Så mye kan jeg si, det blir ikke hund! Jeg tror hun har forhandlet seg fram til en gullfisk fra foreldrene. Det er så langt de kan strekke seg når det gjelder husdyr.

Denne lista er mer forståelig for meg, som selv er mor til en jevngammel av samme kjønn, enn ønskelista vi fikk fra broren tidligere i år da han fylte ni.

Hello Kitty kjenner jeg godt til, smykke og kjole, perler, tusjer er velkjente saker tante kan finne fram til. Jeg har til og med fått med meg disse smådyra som har blitt så polulære, men visste ikke at de het Zu Zu pets. Nå vet jeg det.

Top Model har (til mors ørlille irritasjon) vært populært her i huset også, men nå finnes det tydeligvis Top Model hester! Jammen mye rart de finner på...som småjenter trykker til sitt bryst.

Kjære niese, tusen takk for ønskeliste, vi skal nok finne noe fint til bursdagen din.

tante Elisabeth

14 kommentarer:

 1. Haha, så herlig ønskeliste!
  Og så artig og forevige den slik! Lurt! :)

  Jeg har aldri hørt om Zu Zu pets... Hehe..
  MEN den Top Model designmappen har min datter på 12 år.
  Hun fikk den vel til 11 årsdagen sin tror jeg, og det er hennes favoritt! Den er alltid med.
  Tror den snart er ferdig designet.. ;)

  Happy lørdag!

  SvarSlett
 2. Og kva med turser og peler?? ;) Trur eg hadde gått for ein data :)

  SvarSlett
 3. Så herlig :-) Det er jammen godt å se at barna fortsatt ønsker seg turser og peler. Ja, til og med bamse. Jeg foreslår forresten bamse, den kan man få bruk for selv når man er voksen og godt gift, hihi.
  Ha en fin lørdag :D

  Busteklem

  SvarSlett
 4. For en herlig epost. De er bra skjønne disse barna:)

  SvarSlett
 5. Helov, helov.
  Det der var jo ei kjempeliste! Så herlig å slippe å klekke ut idèene selv, når du får dem slik ferdig servert på et fat. Ikke gå for vann pistol. Du får det bare igjen.

  SvarSlett
 6. Top model jobbast det med her enno!

  SvarSlett
 7. Dette var hærlig. Hun har tatt høyde for at tanta kan være i det veldig rause hjørnet (Data) på innkjøpsrunden. Ja her har du jo noe for all slags handle-humør. Flinke jenta.

  SvarSlett
 8. Slett ikke dumt med ønskeliste på e-post:-) Her skulle være litt av hvert å velge i for enhver lommebok og.

  Etter to dager på rad med bursdag for veslesnuppa, er jeg også blitt innviet i top model verdenen. Det var nytt for meg:-)

  SvarSlett
 9. Herlig ønskeliste :)

  Veldig variert utvalg :)

  SvarSlett
 10. Haha... Så lurt. Jeg har bursdag i oktober, og kommer til å gjøre det samme! :)

  Top model? Sånn som den reality serien med pene jenter som vil bli supermodeller?? Er det en hestekonkurranse også? Nei, nå tror jeg faktisk at jeg tar feil....

  SvarSlett
 11. Her lærte også jeg noe nytt. Ellers vil jeg si at denne ønskelista virker svært så grei i og med at flere ting er til en overkommelig pris.

  Her kan du virkelig treffe blink.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 12. Så søt!
  Det er mange rare ønsker som kommer herfra også...

  Men om jeg kan få gi et lite tips når det gjelder gullfisk? (Vi er jo ihugga fiske-entusiaster her litt lenger opp i veien..)
  Hopp over gullfisken. Den er vanskelig å holde, slørhaler også. Ikke moro med begravelse over doskåla i nye og ne. Sats heller på Guppy. Kjøp to hunn og en hann, så har du snart en drøss med fisk. To hunner fordi hannen har en tendens til å "jakte" på hunnen, og da kan han slite ut en... Du vet, disse gutta... Vi har liksom hatt vår andel av fisk - og nå har vi en stødig bestand svømmende rundt. Som ynglet senest for to uker siden.

  SvarSlett
 13. Gratulerer - Elisabeth, stjernene står tydeligvis i riktig posisjon for deg. Du har rikelig med vinnerlykke for tiden. Jeg ville gått for en haug med kuponger hos Norsk Tipping hvis jeg var deg!!!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...