torsdag 1. juli 2010

Positiv utfordring

Jeg er blitt utfordret av både Drømmehagen  og Kali.

 
Utfordringen går ut på å skrive seks positive ting om meg selv, og finne fram et bilde av meg selv, som jeg er fornøyd med. Og så sende denne utfordringen videre til seks andre!

 
 Og det skulle man tro var enkelt....men ikke alltid. Likevel har jeg funnet ut at det blir enklere med åra å skryte av seg selv. Sist jeg var på jobbintervju, eller sånn testing og intervju hos headhunterfirma, fant jeg ut det gikk nokså glatt å si høyt "Jeg er flink". Deilig. Med alder og erfaring kommer trygghet.

 

 1. Jeg er en racer i Excel
 2. Jeg har ganske fine pupper (dette synes ikke Mannen man bør skrive i en blogg, men skitt au)
 3. Jeg er god på å arrangere og organisere. Det lille ekstra ligger ofte i detaljene. Detaljer jeg tenker på på forhånd.
 4. Jeg synes selv jeg ofte er god på snertne, morsomme, sarkastiske kommentarer. (Og det hender jo folk ler så jeg antar de synes det samme da.)
 5. Jeg er en kløpper på å drepe uønskede, flyvende kryp som finner vei inn i stua.
 6. Jeg kan litt om veldig mye. Det er vel sånt som kommer med alderen, kremt. Det kommer godt med når jeg har en seksåring som spør om alt mellom himmel og jord. Som f.eks. "Hvorfor er tunga laget av mange små prikker?" og lignende. Og om jeg ikke helt kan svaret, er jeg god på å finne på et svar. Ja, da ble det jo faktisk sju positive ting om meg.....

 
Så skal man altså finne fram et bilde av seg selv man er fornøyd med.... Sånn, da har jeg det her. Jeg er blid og sitter i hytteveggen med Trollet i armkroken og jeg smiler. Ja, det sto ikke noe om at det skulle publiseres....Jeg har funnet det fram, det får holde.

Da vil jeg mye heller vise bilde av min klatrehortenisa som etter åtte år under kummerlige kår endelig har bestemt seg for å blomstre med mer enn skarve fire blomsterklaser.At begge mine hortensiaer blomstrer, sånt gleder meg. Så det var vel enda en positiv ting om meg selv. hi hi. Da er vi oppe i åtte.

Så skal denne utfordringen sendes videre til seks nye sjeler.....

Nå har jeg ikke sjekket om følgende har fått den tidligere, ta i mot om dere ønsker!

Siljes små og store tanker og ikke minst artige tanker

Grete som pjukler(!) med mye rart

Ellen som straks syr på min GøyPåLandet-kjole

Fru Fly som er en racer på fotografering og  bildebehandling.

Smykkas som produserer smykker i høyt tempo

Hvit Linje som bor rett borti veien her et sted...uten at jeg har lokalisert henne skikkelig.


Sånn.

I dag har Trollet reist videre på ferie hos mormor. At mormor bor ti minutter med bil unna, spiller liten rolle. Er man på ferie så er man på ferie.

Mannen og jeg er altså alene hjemme og det kunne vi jo har utnyttet på det ene eller andre måten. Men hva gjør disse to voksne med all denne fritiden? Ja, de er så slitne etter en hel dag på jobb etter en ukes ferie, at de bare sløver under markisa. Ja, det vil si, Mannen ser nå ut til å ha samlet nok energi til å finne fram gressklipperen og ta fatt på kløverenga som en gang var en plen.

Ha en god sommerkveld alle sammen!

Elisabeth


10 kommentarer:

 1. Helt sant- det går lettere og lettere med årene å finne noe positivt ved seg selv. Tror man får mer bein i nesa (for det fant jeg ut da jeg fylte 30), løsner litt på up- tighte skuldre, lar hår være hår, lår være lår, og ruller litt med øynene over tenåringer som skal ha- må ha- vil ha- best i gata. Vi har vært der, men har heldigvis vokst fra det. Jupp. Er det ikke herlig?! =D

  Flotte åtte positive ting, og egenskaper det er bra å ha (et høyt frontparti skal man jo absolutt kunne være stolt over, og nevne i bloggen. Ignorer han. ;) ).
  Litt om mye beskriver meg også godt gitt, og mannen min sukker hver gang jeg begynner på et nytt prosjekt med storm. Så utbryter jeg plutselig "jammen jeg kaaan jo egentlig ikke dette her..!", men gir meg ihvertfall ikke før resultatet er greit nok, eller jeg har funnet svaret på det jeg lurte på. Hmm.. Kom akkurat på at stahet er både en god og dårlig egenskap- som jeg selvføøølgelig ikke har.. *kremt*

  Nå babler jeg, men det er fordi jeg er høy på et hjertebankfunn i dag. Det dundret faktisk hardt i brystet, så nå skjønner jeg virkelig hva ordet betyr. Skal blogges om ja, men først må jeg plukke ned noen baller fra luften.

  Puh.. Ble tungpustet av alt det bobleriet her, så ønsker deg fortsatt en super dag. :)

  SvarSlett
 2. Oj, tusen, tusen takk, nå ble jeg glad! Utfordringen er tatt og skal gjøres noe med!

  SvarSlett
 3. Det er lov å skryte av fine pupper!!! Og det er en haug andre fine, morsomme egenskaper lista opp der. Du er en fin dame, du Bettan! Nyt å se mannen klippe gress, alenetiden og hortensiaene dine :)) Og bildet av deg høres flott ut. Fint komponert og nydelige farger. Takk for at du delte det med oss.... not!

  SvarSlett
 4. Det bildet av Trollet og deg var virkelig vakkert!!!

  SvarSlett
 5. Enig med Lina - fantastisk skjønt bilde!
  Og det ER faktisk lettere å skryte av seg sjøl ettersom man blir eldre. Man gremmes når man tenker tilbake på da man var ung - da var man faktisk snasen, men var SÅ misfornøyd med seg sjøl!Det henger ikke på greip!

  SvarSlett
 6. Da er utfordringa publisert. Takker igjen, og ikke minst fikk jeg noen nye blogger å titte innom. Takk!

  SvarSlett
 7. Flink du er til å ramse opp positive ting med deg selv, og på en underholdene måte...

  SvarSlett
 8. Du er fantastisk flink til å skrive altså!
  Man trekker ALLDTID på smilebåndet, og ihvertfall JEG blir litt lei meg hver gang innlegget er slutt....
  Må si det bildet var nydelig du! Kan se dere koser dere;-)

  Godt å høre at det kommer med årene... Håper de årene går fort, for jeg skal på jobbintervju om 4 dager=S Iiiiiiik!

  SvarSlett
 9. Herlig lesning! Flotte pupper er absolutt verdt en linje:-)

  SvarSlett
 10. Det med kommentarene har du hvertfall rett i! Når det gjelder puppestellet, så bare tar jeg deg på ditt ord :p
  Flott hortensia! Her er det snart ingenting som lever (= manglende vanning = min skyld).
  Ha en fin fredag mens du sitter under markisa og ser på at mannen jobber!
  Busteklem

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...