lørdag 10. juli 2010

Mannens nye bestevenn

Denne har jeg kjøpt til Mannen med følgende beskjed: "Gjør støvsuging til din nye hobby!"Se så blank og fin den er, du kan se halve stua i overflaten, he he.

Men den er super, mye bedre enn den gamle. Det skulle ikke mye til egentlig. Når jeg tenker meg om kjøpte jeg den da jeg flytta hjemmefra i 1991! Hallo, stakkars mann, han har dratt rundt på en 19 år gammel støvsuger av "billig studenttype".  Den sugde ikke noe særlig lenger og varsellampa for full pose slutta å funke for mange år sida. Nå ligger den i en gjenvinningskasse hos Elkjøp. R.I.P.Nå skal det bli støvfritt innerst i veien! Ja tro kan flytte fjell, heter det. Da kan vel ikke lette støvdotter være store utfordringen?

God lørdag!

☺Elisabeth

9 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny støvsuger! :) jeg tror kasnkje jeg har ødelagt filterene på våres. Jeg er sånn som leser bruksanvisninger og så prøver jeg å følge rådene som står der: "Man skal ikke bruke støvsugeren på aske og pussestøv. Det tetter filterene." Sukk. Nå må jeg antagelig prøve i finne nye filter. Skal tro om jeg har lagret nettbutikken jeg brukte sist???
  :)

  SvarSlett
 2. Den så jo riktig fjong ut da... mon tro om den lever opp til forventingene?? mannen altså... :) Ha en flott støvfri dag!

  SvarSlett
 3. He he flott støvsuger og tro kan flytte fjell..så kanskje mannen står opp til dine forvntninger :)
  Klems

  SvarSlett
 4. Om den virker skikkelig bra - så får du sende mannen litt lenger inn i veien. Her er det nok dotter (støv, altså) å bryne seg på!!!

  SvarSlett
 5. Grattis med ny støvsuger - og lykke til:-)

  SvarSlett
 6. Lykke til med mannens nye hobby! ;-)

  SvarSlett
 7. Så heldig mannen er! Mannfolk elsker jo elektriske dippedutter, så dette må vera midt i blinken :)

  SvarSlett
 8. Den perfekte mannegave! Regner med at han allerede er besatt av sin nye hobby! Min mannegave har ikke hatt like stor suksess foreløpig... ;o)

  SvarSlett
 9. Jammen denne må han jo bare like! =D
  Skal se du kommer til å ha dottefritt (les: hybelkaniner) hus i lang tid fremover. Bare vær forsiktig, for det er mulig han blir litt for glad i den, og gir den mer oppmerksomhet enn kona. Fortvil isåfall ikke, for mannfolk har jo en stor tendens til å gå lei av duppeditter etterhvert. Akkurat som små barn med nye leker.. ;P

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...