fredag 30. juli 2010

100% chill

De siste par ukene har Aurora Pelsdott hatt bolig i denne store esken. Hun elsker esker, bagger og alt hun kan krype inn i. Vi har ikke hatt hjerte til å rydde bort denne boligen ennå, hun chiller'n skikkelig der inne og kvesser klørne på pappen.


Mannens kommentar mens jeg knipsa; -Nå kommer du i bloggen, Aurora.

Aurora, som til tider også kalles Olme Beist, er en gammel dame. 15 katteår er vel nærmere 90 menneskeår eller noe sånt. Og i det siste har vi merka at hun er blitt gammel i kroppen, litt stiv i hofta og enda latere enn tidligere. Vi har bytta til fór tilpasset eldre kattefrøkener, et som skal være godt for nyrer og lever, men det tidligere matvraket er ikke helt fornøyd. Favoritten er tunfisk i gelé, men det serveres bare hvert jubelår samt når hun er på ferie hos Mannens foreldre. Svigermor skjemmer henne bort, hun er jo tross alt hennes eldste barnebarn, he he.

Hva som opprinnelig fantes i esken? Det avsløres nok etterhvert det også.

Ha en chill aften, folkens.

Elisabeth

9 kommentarer:

 1. Katten har tydeligvis et varmt og omsorgsfullt hjem. Det er ikke lett når helsen skranter, enten man er menneske eller dyr.

  Håper du finner tid til å titte innom hos meg.

  Er veldig spent på hva esken opprinnelig har inneholdt.

  Håper du finner tid til et lite besøk hos meg.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 2. En herlig pelsdott, det der! Vi chiller hjemme, med friidrett på TV og diverse dataspill.

  SvarSlett
 3. Ein skal vere snill med dyra, sjølv om dei kan vere olme beist!

  SvarSlett
 4. Og der fikk Selma et slående argument når matmor klager på at hun bare ligger inne å drar seg hele tiden. Hun er visst ikke alene ;) Aurora er en vakker pelsdott :)

  SvarSlett
 5. Juhu, det er katta si som vet å kose seg :)

  SvarSlett
 6. Disse gamlinga du. Mens vi har vært på ferie, har gamlebikkja her overtatt kurven til nybikkja. Hun får så vidt plass i den, men ligge der vil hun. Vi får se hvordan vi skal takle det...

  SvarSlett
 7. Så søt puse!Min pus er nå 12 og er blitt en ærverdig gammel pusemann som går litt sent i trappene, men så plutselig setter han i et tøft tigersprang bare for å vise at han er en pus i sin beste alder.. ;)

  SvarSlett
 8. Flott pus, det der! :) En venninne har en katt som aldri har fanget mus...etter fylte 15 år i vår startet musejakten. Har kommet hjem med mange muselik (spiser de ikke, nei..)for å få skryt! Kommet i panikkalderen, kanskje? :o)
  Mette

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...