mandag 19. juli 2010

Å jobbe når andre har ferie

Å være på jobb mens de fleste andre har ferie, har sine fordeler:


♠ Liten trafikk så bussen er i rute og flust av sitteplasser å velge mellom.♠ Veldig stille på telefonen.

♠ Veldig få e-poster som skal besvares.

♠ Ingen kø ved printeren og kopimaskina.

♠ Ingen kollegaer som tror du er den rette å spørre om hjelp til den kranglete kopimaskina, en mystisk forsvunnet fil, oversettelse av et ord eller andre utfordringer.

♠ Ingen som blir forstyrret om man skrur opp lyden på radioen for å digge en favorittlåt.


Å, hvem er det jeg prøver å lure? Ville mye heller sittet under en parasoll med en god bok, sukk.Elisabeth

17 kommentarer:

 1. Tihi :o)

  Heilt enig, med alt faktisk. Det e hærlig at det er roligere tider på jobb, men en sitte jo helst og e misunnelig på dei så har ferie.

  Fordelen e at en verkelig sette pris på det når det e ens egen tur :o)

  E på jobb eg og ja, men kikkte barra innom her for å få litt avveksling. Og innlegget eg akkurat la ut, lagte eg i går kveld altså, så eg har ikkje brukt jobbtida te det... ;o)

  "God jobbing" videre snuppa :o)

  SvarSlett
 2. Mine tre siste arbeidsdager denne uka. På søndag er det retning Kalmar.
  Det er deilig at det er stille og rolig her. Har 30 vedtak før jeg kan slappe helt av.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Vi snakka akkurat her om at vi like godt kunne ha jobba......Detta ferieveret tek knekken på oss. Ungane har hatt fri sidan 17 juni, og det har kanskje vore 5 spredte dagar med sol innimellom.
  Takk for fototips! Får sjå kva eg finn ut av etterkvart.
  Bra du har tid til litt blogging innimellom jobb;)

  SvarSlett
 4. Synes du er ganske flink jeg! Før jeg ble min egen sjef brukte jeg å vente, vente, vente med sommerferie. Langt ut i august og gjerne september. Deilige dager på jobben mens de andre hadde ferie, og deres misunnlige tryner da jeg dro min kos! Nå er jeg tvunget til å ha ferie i juli.

  Kanskje ligge bak i bussen på vei hjem fra jobb? Lenge siden jeg har gjort, ihvertfall.

  SvarSlett
 5. Vet du Elisabeth - akkurat nå kunne jeg faktisk ha bytta med deg :)

  Men hold ut: snart ferie frue!

  SvarSlett
 6. Her regner det, så det er lite under-en-parasoll-sitting for å si det sånn. Og gubben ser Tour de France og ungene er grinete for at det ikke er badevær. Nyt stillheten på jobben, du...-Og jobb nå betyr vel at det snart er ferietid for deg?

  SvarSlett
 7. Det er så deilig å gå å glede seg til ferien, sommeren blir så mye lengre da :) Og når de andre kommer tilbake på jobb, så drar jeg :))

  Ha en flott ferie når det blir din tur!

  SvarSlett
 8. Nyt de rolige dagene på jobb, det er faktisk kjempedeilig! Blir skikkelig latmannsdager i feriesesongen.. Så blir et ekstra deilig med ferie når det endelig er din tur!
  God sommer =)

  SvarSlett
 9. Jeg har det herlig på jobb for tiden. Antall bleieskift er redusert til et minimum. Og kosefaktoren er skyhøy! Alltid godt med god nok tid :-))

  SvarSlett
 10. Hehe..ja, det ER nok bedre å ha ferie....johoooo!!!! På fredag reiser vi til Korfu by the way. Mens du står der alene i kopimaskinkøa og nyter stillheten... ;)

  (Om du faktisk går ut i ferie snart, så tar jeg johooo-en tilbake. Da kan vi ta en baileys-skål over bloggen under en (forhåpentligvis) solrik himmel!)

  SvarSlett
 11. En liten hilsen Fra det kalde nord. Her er det Stiv kuling og regn. Kos deg på jobben!

  Klem

  SvarSlett
 12. Hi hi...men rolige dager på jobb er vel sjelden,så du får "nyte" om du klarer!! Du,den klatreplanten var litt artig at du kommenterte...den var lengst for to år siden..:-)
  klem og god uke

  SvarSlett
 13. Fint at det er rolig på jobben, men må si at det er fint å ha fri også. Får håpe du får litt ferie snart! Kan ellers anbefale læreryrket nå om sommeren. :) Det er mitt første år som lærer og må si at den sommerferielengden er helt grei..

  SvarSlett
 14. Du er nå heldig som kan blogge på jobben... :)

  Deilig med ferie!! ;)
  ..sjøl om været er heller vått..

  SvarSlett
 15. Det er deilig med ferie, men for min del skulle jeg gjerne jobbet litt nå og hatt fri igjen i august. Sånn som været er nå så likner det ikke mye på sommer...

  SvarSlett
 16. Jeg er nu inne i min siste ferieuke, og kjenner at jeg absolutt ikke er klar for å begynne på jobb igjen. Ikke er været noe å skryte av heller, ganske strist faktisk. Men det er Ikea-vær, så dit skal vi i dag.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...