tirsdag 6. juli 2010

Meg og Jelo

Hvert år, i august, har vi nordisk salgskonferanse med jobben. En begivenhet i den forbindelse er temafesten. Vi har en sjef som eeeeelsker å kle seg ut og som alltid legger prestisje i å ha det beste kostymet.

Så vi har vært vampyrer på et slott i Tallin, magedansere i Istanbul og gangstere...ja, det var i Sverige, men ingen sammenheng der, da.

Det er alltid knyttet spenning til hva årets tema blir. Organisasjonen er delt. Noen hater å kle seg ut, andre elsker det. Jeg tilhører siste kategori. Jeg synes det er artig å få kle seg ut og spille en uvant rolle og dessuten gir det en naturlig start på small talken med folk man ikke kjenner så godt.  I år er temaet Latino!

Da jeg fortalte Mannen dette og la til "Jennifer Lopez, liksom", falt følgende replikk: Ja, du har jo Jelo-rumpe (klask, klask). Vel, her må nevnes at jeg har stor rumpe, ikke en spenstig latinorumpe som Jenny from the block. Men jeg lot det passere som et kompliment. Mannen fortsatte:

-Ja, så kan du ha sånn grønn suit med splitt helt ned til navelen.

-Hæ?

-Ja, den grønne drakta hun hadde på en Grammy eller hva det var, den med splitt helt ned til navelen!

-??? Kjole eller drakt eller hva?

-Vet ikke, men det var sånn splitt helt ned til navelen og bildet gikk verden rundt. Sånn kan du ha.

Hmm, jeg husker ikke denne kjolen/drakta eller hva det var, men tydeligvis har det gjort sterkt inntrykk på Mannen - eller i det minste utrigningen har gjort inntrykk. Jeg ser han glemte å nevne at den berømte kjolen er gjennomsiktig også.

Men så mye kan jeg si deg, kjære Mann, at splitt ned til navelen, det skal jeg IKKE ha på firmafest! Men takk for komplimentet.

Jeg har en idé om hva jeg kan gjøre med håret og høyhæla gullsandaler har jeg (brukes uten sokker), men hva skal man iføre seg imellom disse to endepunktene? Jeg har ingen latinokjole i skapet....Noen tips?


Elisabeth


13 kommentarer:

 1. Først må jeg bare applaudere diktet i innlegget du har linket til. Hahaha :-) Ellers må jeg si at selv ikke J-Lo var fin som den grønnkledte med navelsplit. Nei, gå for flamenco sier nå jeg ;-)

  SvarSlett
 2. http://images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/17127.jpg

  Værsågod!!!! :-D

  SvarSlett
 3. Jeg ser for meg deg som en vakkaker can-can danserinne. Hvis du i tillegg øver inn dansen, vinner du garantert festen :-)
  Klem

  SvarSlett
 4. De har mye både fornuftig og ufornuftig (superkort, ankelsidt, lange- og høye splitter osv) her:
  http://houseoffashion.no/shop/index.php?main_page=index&cPath=6_31&zenid=ca056eef6b1d4af6b24db30472ee8c8f

  Man kan jo ihvertfall få litt tanker og idèer om hva man vil- og ikke vil ha. ;P

  Er som deg, og elsker temafester og utkledninger selv. Sant som du sier, at det bryter isen kjappere enn svint. :)
  Rart du skrev dette akkurat i dag, for tema for dagens blogg hos meg er nemlig også utfordringer- av flere slag. Der ligger det da en til deg også. Vil du være med så heng på! =D

  SvarSlett
 5. Herregud, med så mange syende bloggvenninner burde det bli en enkel sak å skaffe en snasen og sexy kjole!

  SvarSlett
 6. Tihi...
  DEN kjolen hadde ikke jeg gått med heller!!:-)
  Jeg hadde søkt på google bilder og sett hva som kom opp på "Latino" :-)

  Ha en strålende sommerkveld!
  Klem fra størstepia

  PS: Pakken er endelig sendt:-)

  SvarSlett
 7. Herreguuuud!!! *fnis*
  At Mannen i det hele tatt har fått med seg kjolen til JLo, er jo mildt sagt MEGET imponerende!
  Men altså - idag har jeg tilbragt hele dagen i flagrende gevanter (riktignok på jobb i bhg, men allikevel...) og det er bare SÅÅÅ deilig! Ikke tenke på at magen skal suges inn til enhver tid! Tenk deg selv i trangtsittende kjole, gullsko og annet tilbehør? Jeg hadde helt klart gått for bohem.stilen! Slipp magen løs og lev livet!!!

  ...og så må jeg jo såklart ikke glemme det faktum at jeg overhodet ikke ANER hvordan du ser ut, så anta ikke at jeg kaller deg TJUKK med stor mage. Det gjør jeg IKKE! *ler*
  Jaggu godt du har klaskerumpe, sier jeg bare!

  SvarSlett
 8. Her har det allerede dukket opp noen gode forslag, ser jeg, så du får lese nøye gjennom kommentarene og bestemme deg for hvem som skal settes i sving.

  Husk ihvertfall at bena må være lekre i gullsandaler. Nydelig neglelakk og kanskje en ankellenke kan kanskje gjøre susen.

  Trenger du noe smykkestæasj, så skal jeg bidra hvis jeg kan.

  Tvi-tvi.

  Klem fra Asrid

  SvarSlett
 9. Artig dette! Mannen din er oppmerksom hva gjelder flatterende antrekk. Og du skal ikke kimse av JLo rumpe-kommentar. I hans hode har du kanskje noe som kan sammenliknes. (Vi stoler dessuten ikke helt på din dømmekraft av egen bakende. Vi kvinner er ofte urettferdig mot oss selv. Har jeg hørt...)

  Hadde det vært tema troll, 80-tall, pirat, hippie, mann/dame bytter rolle.. eller annet i den duren.... kunne jeg bidratt med kostyme. Men dette: sorry. Skal likevel hjelpe deg og tenke latino :)

  Skal spørre sjefen min om vi ikke kan ha kostymefest på jobben..... Åh, nei sukk. Hun er på ferie!

  SvarSlett
 10. Synes definitivt du skal gå for splitt ned til navlen - vi vet jo at du har flotte pupper. Ingen vits i å skjule de:-)

  SvarSlett
 11. hehe, utkledning er gøy!! jeg har bodd noen år av mitt liv i Storbritannia, der er de gode på fancy dress!! artig artig :)
  lykke til med kostymet, og forresten ja - ta imot gode kompliment fra gubben med takk!
  nattaklem fra Barbro

  SvarSlett
 12. Du må jo se strålende ut hvis mannen din synes du skal gå i en sånn kjole på firmafest! Ville han virkelig tørre å slippe deg avgårde sånn? Jeg leste forresten først splitt OPP til navelen. Det er jo også en mulighet... ;o)

  SvarSlett
 13. Tenk tango. Det er jo så flott og med mange muligheter. Trekk ned en skulder på en kjole. Ta håret i en knute. Rød lebestift og føflekk litt på skrått over leppa! Voila! Eller Olè Olè Olè! God fornøyelse uansett.:)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...