tirsdag 20. juli 2010

Brukerundersøkelse

-Mamma, i klesbutikker, når det er sånn rulletrapp opp og rulletrapp ned. Går du mest opp eller mest ned?

Trollet lurer på mye.

Jeg lurer på mye jeg også, men det var ikke helt seriøst da jeg la ut en brukerundersøkelse her innerst i veien, det må jeg innrømme. I mitt hode var det åpenbart at her får man minimalt med matoppskrifter, håndarbeid og dype betraktninger. Heller overvekt av tull og fjas og hverdagsinnlegg om stort og smått - helt uten en rød tråd.Overraskende mange har derimot stemt for de tre første alternativene. Men ja, det hender jo det dukker opp hobbyinnlegg. Som innlegget om lykketeppet hvor jeg fikk mange flotte og positive kommentarer. Det var utrolig morsomt, tusen takk! Ja, takk for alle kommentarer som legges igjen her. Alltid stas.

Og det har da dukket opp et og annet matinnlegg også, sånn cirka to prosent faktisk av totalt publiserte innlegg. Her må det bakes, knipses og publiseres visst, for å tilfredsstille brukerne.
Hele 12 prosent ønsker å finne dype betraktninger her...Jeg er litt usikker på om det er ment som en vits eller en utfordring. Jeg har da en dypere side og kan hende det skinner noe igjennom enkelte ganger, men tror jeg skal jobbe for å tilfredsstille de tolv prosentene...Kommer et innlegg om krigsminner(!) om et par dager, duger det? Ikke så dypsindig skrevet, men i ale fall et alvorlig nok tema i en annen setting....ja vent å se.

Alt i alt så konkluderer jeg at fordelingen mellom mat-, håndarbeid-, dype betraktninger og tullballinnlegg stemmer nokså godt overens med resultatet av brukerundersøkelsen. Samsvar innenfor akseptert avvik. Ingenting er bedre enn det.

Takk til alle som deltok i undersøkelsen.

Elisabeth

9 kommentarer:

 1. Ja, nå venter jeg altså i spenning på krigsminnene dine, Elisabeth ;-)
  Jeg så innlegget ditt om jaggu nå nettopp, og må bare si at jeg faktisk har fått samme leksjon som Trollet nylig fikk. En tilsvarende leksjon fikk jeg også ved bruk av jøss. Jøss var nemlig en kortversjon av Jesus, og når man hører jøssenamn, så skal jeg være tilbøyelig til å tro at det er noe i det. Personlig mener jeg det handler om hva som ligger bak ordene man ytrer. Når jeg sier jøss, er det i forbauselse, ikke krenkelse. Og når jeg sier neger, så er det fordi at det er lettere å si enn alt muligrart annet vi blir lært at en neger er. Ikke fordi jeg er rasistisk.

  SvarSlett
 2. Jeg stemte på dype betraktninger fordi jeg føler at vi trenger et lite innblikk inn i dine dypeste (mørkeste) tanker. Jeg tror jeg prater for alle når jeg sier at vi gjerne vil høre deg filosofere litt rundt meningen med livet og hvorfor du er som du er lisssommmm... Litt prat om krig, fred, kjærlighet og sånn er heller ikke å forakte... ;)

  Eller så kan du jo bare fjase mer - elsker det også! hoho... Ditt valg! :-D

  SvarSlett
 3. hehe... og jeg stemte for tullball og fjas, liker å le godt når jeg leser blogger :)

  SvarSlett
 4. Jeg stemte med flertallet :)

  SvarSlett
 5. Tullball, fjas og hverdagsliv er det som fenger meg. Men jeg sier ikke nei takk til dypere ting også. Jeg liker bloggen din veldig godt, og har tenkt å legge deg til inne hos meg. Jeg liker å le når jeg leser blogger, og hverdagsliv er det jeg har mest av så slikt passer meg ypperlig.

  Snart kommer bilder fra Lofoten inne hos meg.

  Ha en flotters dag.

  SvarSlett
 6. Elsker bloggen din uansett kva du skriver om. Så for min del kan du skrive om mat, nupperelleoppskrifter, krig og kjærrlighet, eller berre fjas :)

  SvarSlett
 7. Vi får ikke mer morro enn vi lager sjøl, og tullball og fjas skader ingen.

  Det skal bli spennende med krigsminnene.

  I dag har jeg skrevet Reisebrev 2, så stikk innom og les vel.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 8. Hadde ikke tenkt til å innrømme hva jeg stemte...Men måtte gjøre som Lina....Men det var vel først og fremst fordi jeg veit at denne bloggen alltid vil være tro mot sin fjasete linje.

  SvarSlett
 9. Du skriver så kult!
  hilsen ei som tok kvantitativ forskningsmetode i vår ;) Mistenker ut fra begrepsbruken at du muligens har studert noe lignende?

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...