lørdag 25. desember 2010

Show me your julestrømpe

Ja, nå som julaften er unnagjort og gavene er pakka opp, kan jeg vise fram julestrømpene jeg sydde for en stund sida. Ja, jeg er jo ikke den eneste som har sydd sånne strømper denne høsten, heller ikke den eneste som har sydd med flere stoffer - fra Stoff og Stil. Men jeg velger å tro at mine er spesielle, de er jo mine første, mine jomfrustrømper. ☺Jeg er ganske stolt over disse, serru, skikkelige julestrømper med flere stoff, litt pønt og hempe....og for! Jada, jeg har knekket forkoden, he he.

Trollet var en av mottakerne. Hennes strømpe ble forært i julekalenderen lille julaften og neste morgen hang den på sengestolpen fylt med snop og andre fine saker. Hun var strålende fornøyd.

Ja, da var det i grunnen ikke mer. Husmorpoeng for sømarbeidet er allerede utdelt.

God jul igjen, da.

Elisabeth

13 kommentarer:

 1. vakkert! Skal sei du er flink! Kanskje vi må vise fram våre julestrømper også? Men ingen av dei er heimalaga. Vi har tre forskjellige. Den eine er ein plysj-sokk med reinsdyrhode...ikkje noe vakkert syn. Ikkje samanlikna med desse som du kan skryte av iallfall :)
  Gratulerer med fleire husmorpoeng!

  SvarSlett
 2. Du har jo blitt en racer ved maskina (eller det har du nok sikkert alltid vært, bare at du ikke har brukt evnene dine:))Fine strømper og koselig for trollet! Vi hadde faktisk ei strømpe hver i år, for jeg ville også ha!

  SvarSlett
 3. Hehe, jeg sydde julestrømper for mange år siden etter mal av julestrømpa jeg hadde da jeg var liten. De er slett ikke så fine som dine, men de er DIGRE. Og man KAN se at de har strømpefasong... ;o)

  SvarSlett
 4. Kjempefine var de :)Forstår godt at de ble godt mottatt.
  Jeg har kjøpt to av Barbro, og de ble ihvertfall godt mottatt.

  GOD JUL!

  SvarSlett
 5. Skjønner godt at du har delt ut husmorpoeng for disse:-) Kjempefine var de, og med fôr da gitt!!
  Ha en herlig romjul!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 6. De var jo kjempefine, får mine strømper til å se ut som et barneskoleprosjekt.. Du har all grunn til å være fornøyd!!!

  Ha en fortsatt fin jul!

  Klem

  SvarSlett
 7. Flotte strømper! Velfortjente husmorpoeng! Også jentene har hjemmesydde strømper. Men det er ikke jeg som har sydd. Mammaen min er en kløpper på symaskinen (irriterende at ikke sånt går i arv...), så hun har sydd blånissestrømpe til eldstejenta og rødnissestrømpe til hun i midten. Til neste år må vel minstetøtta få strømpe også. Hvilken farge det blir vites ikke...

  Fortsatt god jul, Elisabeth!

  SvarSlett
 8. Sa flotte de ble! Min egen strompe har gatt i arv til Tenaringen. Ser at det er trykket 1966 JCPenny pa den, sa det betyr jo at den er 44 ar gammel... Professoren har en litt ulekker kjopesak og selv har jeg na ingen. Tror kanskje det ma bli arets prosjekt pa meg a fa laget meg en ny fin strompe og kanskje oppgradere Professorens... ;-)

  Forsatt god jul!
  klem Mette

  SvarSlett
 9. så fine!! kom ikke så langt i år jeg...

  SvarSlett
 10. flotte jomfrustrømper du har laget!!!
  tenker de ble godt mottatt ja!!

  ønsker deg en fortsatt fin romjul

  klem beate

  SvarSlett
 11. Hei... :O)
  Julestrømpenen dine er kjempeflotte... :O) Det spiller da overhodet ingen rolle om det er andre som har sydd noe lignende... :O)

  Ønsker deg en fortsatt God Jul og et godt nytt år!

  klem

  SvarSlett
 12. Show me your julestrømpe, ehhh, next year Elisabeth ;)
  Dine var nydelege, heilt på linje med Barbro sine!
  Forkoden??? Kan det vere samme opplegg som med brødposar tru???

  SvarSlett
 13. De var flotte!! Gøy med ulike stoff og mønster!
  God jul videre!!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...